- 28 Ağustos 2024
- 849
- 1.320
- 28
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #1.281
Ne hakla böyle bir şart koşabilirsiniz? Bir çocuğun gözyaşı üzerine mutlu bir yuva mı kuracaksınız? O çocuğu sizin için görmemeyi kabul eden adam sizin çocuklarınıza babalık mı yapacak? Yapsa da o çocuğun vebalini hanginiz ödeyecek?Kesinlikle oraya gitmesine rızam yok çocuk için bile görüşmeyeceksin diye şart koşup evlendim kadını her yerden engelledi asla ulaşamıyor çocuk için bile kadının komşusunu arıyor bir durum olduğunda aracı gibi
O halde ben nerede yanlış yapıyorum diye düşünün. 2. kez evlenmeyi kabul ettiğiniz andan itibaren , o çocuğu hatta annesini de hayatınıza kabul etmiş oluyorsunuz.Ayrıca bu şekilde eşinizin üzerinde baskı kurmaya devam ederseniz , çocuğunu hafta içleri de görmek isteyecek. Hatta bir gün sizden habersiz eski eşinin evine çocuğunu görmeye bile gidebilir. Hak ettiğiniz bu çünkü. Adamı buna zorluyorsunuz. Bir anne olarak nasıl bu şekilde düşünebiliyorsunuz anlamıyorum. Liseli ergen sevgiliniz eski flörtüyle görüşmek istiyor gibi triplere giriyorsunuz.Teşekkür ederim ağlayarak okuyorum yazılanları içimi rahatlatır diye üye oldum yemediğim linc kalmadı bende sanıyorum ki kocamı ikna etmek için akıl verirler
oyle dedim zaten cunku doğumdan öncesi doğumdan sonrası diye hayatım ikiye bölündüGüldürdün beni selam tanışalım mı der gibi
eee nolmuş ikinizin de ilk evliliği ise? siz daha mı üstün kutsal sayıyorsunuz evliliğinizi? kaldı ki adam ailesini silip sorunlarınız ortadan kalkınca bile size dönmeyip yeni aşklara yelken açmış,kadının bütün şartlarını kabul edip bi de çocuk için uğraşmışlar 7 sene evli kalmışlar.gayet de ortada bi akıl çelme manipülasyon yok kocanız istemiş evlenmişler.Haklı olduğunuz taraflar var ama boşanmış çocuklu erkekle evlenmek onun tercihiydi ben evlendiğimde ikimizin de ilk evliliğiydi eşimle.
Ben evlilikleri bozulsun diye göndermedim kızım gitmek istedi kızımı hiç doldurmadım o istediği için gönderdim şimdi ise tabi ki eşimle barıştım özel alan istemem normal değil mi her hafta sonu diye zorluyor gelişme olmadı pek konuşmaya çalışıyorum konuşmuyor hafta sonu çocuklarımla vakit geçiricem ikisini alıp bir gün tatile gidicem dedi sadece nasıl yani dedim tek gelişme bu bir gece yakın bir yere götürcem dedi başka konuşmadı sabahta çekti gitti işe
hanımefendi normal değil mi diye nasıl sorabiliyorsun değil tabii ki değil ,değil yani. geçmişe sünger çekme demek çocuğu da eski eşi de çöpe atmak mı? keşke hiç görüşmeseler o çocuk da hiç gelmese di mi? bunu dememizi istiyorsun. bu çocuk sivilce mi yok sayacaksın neye sünger çekiyorsun arada çocuk var çocuk. senin çocuğun mutlu mutlu takılırken sıkıntı yoktu o çocuk söz konusu olunca 2 haftada bir dışarda görüşsünler mi oldu? neden kardeşiyle babasıyla evde yemek yiyemesin? bana bi açıklar mısınız bu isteği.. 'ben çocuğu görmek istemiyorum travmalarım tetikleniyor o yüzden bir çocuğun psikolojisi kardeşiyle evde zaman geçirmesi benim travmamdan önemli değil' istediğiniz tam olarak bu değil mi.Kadınla görüşmelerini istemiyorum normal değil mi geçmişe sünger çekerek başladık çocuk konusunda haklısınız babasıdır tabi ki hakkıdır. Ama kadını hayatımızda istemiyorum eşim onunla konuşamaz görüşemez bu zamana kadar sustum içime attım yıllarca ama bir arasa etse bu sefer susmam ağzımı açarım o kadına
hala biri birini dolduruyor diyorsunBen kocamı o komşu dolduruyor diye düşünüyorum eşim her aradığında alttan alta laf sokuyor çünkü kreşte aile etkinliği varmış gidecek misin diye aradı eşimde ben çalışıyorum dedi bahane buldu annesi gitmeyecek mi dedi kadın da aile etkinliği anne babalarla oluyor diye üsteledi benim çocuğum kreşteyken de eşim bazen gelemezdi ben tek götürürdüm eski eş mi söyletiyor sizce bunları? Mezuniyet olsa bisey diyemem özel gün ama böyle küçük şeyler için elalemden laf yiyoruz
sen yuva yıkansın. evli adamla 'ama olmaz diyemedim' diye dertleşip ayarttın 3 ay içinde de evlendin. sen 'öteki kadın ' oldun. yuvasını sen bozdun kadının. istediğin kadar inkar et evli adamla çocuk harici konuşan sendin. içten içe o kadar iyi biliyorsun ki sen de, fırsat bildin aralarındaki soğukluğu. izin versen belki toparlayacaklardı belki konuşup anlaşacaklardı. ama olur mu şak hemen nikahı yapıştırdın. inş adam seni tanır da boşar için pis senin.Ben kimsenin yuvasını yıkmadım eşim bana geldi seviyordum kabul ettim
senin cehaletin korkunç boyutta,ne biçim insanlar var ya bi de kendilerini iyiymiş gibi lanse ediyorlar ben çok şaşırıyorum senin gibi insanlar da varmış. Allah karşılaştırmasın senin gibilerden uzak tutsun bizi de sevdiklerimizi de,amin.Teşekkür ederim ağlayarak okuyorum yazılanları içimi rahatlatır diye üye oldum yemediğim linc kalmadı bende sanıyorum ki kocamı ikna etmek için akıl verirler
Hala konunun gerçek olduğuna inananlar?Teşekkür ederim ağlayarak okuyorum yazılanları içimi rahatlatır diye üye oldum yemediğim linc kalmadı bende sanıyorum ki kocamı ikna etmek için akıl verirler
Zaten kimse bir çocuğu annesinden daha çok sevemez, çocuğa anne ol diyen olmadı gerçekten, ki kimsenin anneliğine ihtiyacı yok annesi var yavrunun.Duygularım duygularım diyorsun geçeceksin duyguları. Kimse çok kolay, al bağrına bas çocuğu, annesinden daha fazla sev demedi. Sorumluluk sahibi bir insan olman gerek, her tercihin bir bedeli vardır. Senin tercihlerinin de bedeli olacak.
çocukla bir kez görüştük anne anne diye ağladı annemi ara dedi allahtan eşimde engelli de aramadı oyaladı yoksa bu çocuk hep görüştürür konuşturur onları bir de biraz bıcır bıcır bisey anneyle babayı konuşturur yani annemde görsün annemde yesin annem nerde annem gelcek mi diye sorup duruyor normal mi devamlı eşime anne anne anne içim baydı
M meraklibirkisiKamu hizmeti yapıyorum.
Konu sahibi, eşiyle, adamın ailesinin çok karışması yüzünden boşanıyor. 1 kızları var.
Adam boşandıktan sonra girdiği işte 2. eşiyle tanışıyor. Evleniyor. 7 sene evli kalıyor. Konu sahibinin kızı adamın (ve 2. eşinin) evine gidiyor, kalıyor. Kadın kıza çok güzel bakıyor, kız da kadını seviyor.
Konu sahibi bu süreçte eski eşiyle iletişimde kalıyor.
Adamın ikinci evliliğinde yaklaşık 5 yıl sonra bir oğlu oluyor.
Çocuk takribi 2,5 yaşındayken adam, konu sahibiyle "dertleşiyor". Evliliğindeki problemleri anlatıyor.
Boşanmaya karar veriyor. Boşanıyor. Hemen 3 ay sonra konu sahibiyle tekrar evleniyor. Eski eşe çocuk için ayda 15 bin tl nafaka veriyor.
Konu sahibi eski eşi engelletiyor. Kadın, çocukla ilgili bile adamla iletişime geçemiyor. Komşusu üzerinden adama haber gönderiyor çocukla ilgili.
Komşu konu sahibi hakkında nedense(!) olumsuz yorumlarda bulunduğu için konu sahibi komşuyu da sevmiyor.
Konu sahibinin annesi ve ablası, konu sahibine adamın ikinci çocuğunu eve almamasını, adamın hayatının o dönemini kapatması gerektiğini tembihliyor.
Konu sahibi, adamın 3 yaşındaki oğlunu eve almıyor. Haftasonu birkaç saat dışarıda hamburgercide, parkta falan görüşmesini istiyor.
Kızı kardeşini görmek istiyor ama konu sahibi kızı kardeşini görmeye göndermiyor. Anca babasıyla beraber birkaç saat görmesine izin veriyor.
Adam oğlunu eve getirmek istiyor, babalık yapacağını, çocuğunu evinde görmedikçe lokmaların boğazından geçmediğini söylüyor. Konu sahibi ise babayla oğulu mümkün olduğunca az görüştürme derdinde, hatta "hiç mi görüştürmemeliyim" diye sordu.
Adam konu sahibine "makineye atacağın 2 tişört bile zor geliyorsa onu da ben yaparım" diyor, ama konu sahibi hala "o kadının" çocuğunu evine almak istemiyor.
Mahinur hanımla eşi boşanıyor, evliliklerinden bir kızları var, sonra eski eş işyerinden tanıştığı bir hanımla evleniyor bu evlilikten de 3 yaşında bir erkek çocuk var.Ya bayanlar ne zaman foruma girsem bu konu en üstte felaket yorumlar var konuyu anlamadım Allah rızası için özet geçer misiniz çok merak ettim
Fake iması yapmıyoruz, gerçek değilse ihtimaline karşı şikayet et butonuna basıyoruz, ki dünden beri konuya yazanlardan sadece 1 kişi troll olma ihtimali var deyip şikayet etti, o rapor da yöneticiler incelesin diye açık tutuluyor.Hala konunun gerçek olduğuna inananlar?
Ben de aynı şeyi düşünüyorumHala konunun gerçek olduğuna inananla
Allah razı olsunKamu hizmeti yapıyorum.
Konu sahibi, eşiyle, adamın ailesinin çok karışması yüzünden boşanıyor. 1 kızları var.
Adam boşandıktan sonra girdiği işte 2. eşiyle tanışıyor. Evleniyor. 7 sene evli kalıyor. Konu sahibinin kızı adamın (ve 2. eşinin) evine gidiyor, kalıyor. Kadın kıza çok güzel bakıyor, kız da kadını seviyor.
Konu sahibi bu süreçte eski eşiyle iletişimde kalıyor.
Adamın ikinci evliliğinde yaklaşık 5 yıl sonra bir oğlu oluyor.
Çocuk takribi 2,5 yaşındayken adam, konu sahibiyle "dertleşiyor". Evliliğindeki problemleri anlatıyor.
Boşanmaya karar veriyor. Boşanıyor. Hemen 3 ay sonra konu sahibiyle tekrar evleniyor. Eski eşe çocuk için ayda 15 bin tl nafaka veriyor.
Konu sahibi eski eşi engelletiyor. Kadın, çocukla ilgili bile adamla iletişime geçemiyor. Komşusu üzerinden adama haber gönderiyor çocukla ilgili.
Komşu konu sahibi hakkında nedense(!) olumsuz yorumlarda bulunduğu için konu sahibi komşuyu da sevmiyor.
Konu sahibinin annesi ve ablası, konu sahibine adamın ikinci çocuğunu eve almamasını, adamın hayatının o dönemini kapatması gerektiğini tembihliyor.
Konu sahibi, adamın 3 yaşındaki oğlunu eve almıyor. Haftasonu birkaç saat dışarıda hamburgercide, parkta falan görüşmesini istiyor.
Kızı kardeşini görmek istiyor ama konu sahibi kızı kardeşini görmeye göndermiyor. Anca babasıyla beraber birkaç saat görmesine izin veriyor.
Adam oğlunu eve getirmek istiyor, babalık yapacağını, çocuğunu evinde görmedikçe lokmaların boğazından geçmediğini söylüyor. Konu sahibi ise babayla oğulu mümkün olduğunca az görüştürme derdinde, hatta "hiç mi görüştürmemeliyim" diye sordu.
Adam konu sahibine "makineye atacağın 2 tişört bile zor geliyorsa onu da ben yaparım" diyor, ama konu sahibi hala "o kadının" çocuğunu evine almak istemiyor.
Pardon da bu zamana kadar susmasan ne diyecektin kadına? Sen benim eski kocamla ne hakla evlenirsin, benim çocuğuma nasıl ablalık yaparsın mı diyecektin? Kadın adamla namusuyla evlenmiş, büyük ihtimallede senin yüzünden boşanmış. O tek kelime etmezken sen ne hakla ağzını açacaksın?bu zamana kadar sustum içime attım yıllarca ama bir arasa etse bu sefer susmam ağzımı açarım o kadına
Nereye açacak ağzını çok merak ediyorum, kocası kadın hakkında tek laf ettirmiyor, ağzına vurur adam bunun ağzına.Pardon da bu zamana kadar susmasan ne diyecektin kadına? Sen benim eski kocamla ne hakla evlenirsin, benim çocuğuma nasıl ablalık yaparsın mı diyecektin? Kadın adamla namusuyla evlenmiş, büyük ihtimallede senin yüzünden boşanmış. O tek kelime etmezken sen ne hakla ağzını açacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?