Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne hakla böyle bir şart koşabilirsiniz? Bir çocuğun gözyaşı üzerine mutlu bir yuva mı kuracaksınız? O çocuğu sizin için görmemeyi kabul eden adam sizin çocuklarınıza babalık mı yapacak? Yapsa da o çocuğun vebalini hanginiz ödeyecek?

Teşekkür ederim ağlayarak okuyorum yazılanları içimi rahatlatır diye üye oldum yemediğim linc kalmadı bende sanıyorum ki kocamı ikna etmek için akıl verirler
O halde ben nerede yanlış yapıyorum diye düşünün. 2. kez evlenmeyi kabul ettiğiniz andan itibaren , o çocuğu hatta annesini de hayatınıza kabul etmiş oluyorsunuz.Ayrıca bu şekilde eşinizin üzerinde baskı kurmaya devam ederseniz , çocuğunu hafta içleri de görmek isteyecek. Hatta bir gün sizden habersiz eski eşinin evine çocuğunu görmeye bile gidebilir. Hak ettiğiniz bu çünkü. Adamı buna zorluyorsunuz. Bir anne olarak nasıl bu şekilde düşünebiliyorsunuz anlamıyorum. Liseli ergen sevgiliniz eski flörtüyle görüşmek istiyor gibi triplere giriyorsunuz.

Bak M mahinursem kocanın başka birinden çocuğunu kabullenemiyorsan, geçmiş evliliğini sindiremiyorsan yeniden evlenmeyecektin. Duygularım duygularım diyorsun geçeceksin duyguları. Kimse çok kolay, al bağrına bas çocuğu, annesinden daha fazla sev demedi. Sorumluluk sahibi bir insan olman gerek, her tercihin bir bedeli vardır. Senin tercihlerinin de bedeli olacak. Aklını başına topla yoksa kocan da kaçar gider sen bilirsin. Kocan belli ki o çocuğu sana ezdirmeyecek oturup zırıl zırıl ağlayan yine sen olursun.

eee nolmuş ikinizin de ilk evliliği ise? siz daha mı üstün kutsal sayıyorsunuz evliliğinizi? kaldı ki adam ailesini silip sorunlarınız ortadan kalkınca bile size dönmeyip yeni aşklara yelken açmış,kadının bütün şartlarını kabul edip bi de çocuk için uğraşmışlar 7 sene evli kalmışlar.gayet de ortada bi akıl çelme manipülasyon yok kocanız istemiş evlenmişler.
hanımefendi normal değil mi diye nasıl sorabiliyorsun değil tabii ki değil ,değil yani. geçmişe sünger çekme demek çocuğu da eski eşi de çöpe atmak mı? keşke hiç görüşmeseler o çocuk da hiç gelmese di mi? bunu dememizi istiyorsun. bu çocuk sivilce mi yok sayacaksın neye sünger çekiyorsun arada çocuk var çocuk. senin çocuğun mutlu mutlu takılırken sıkıntı yoktu o çocuk söz konusu olunca 2 haftada bir dışarda görüşsünler mi oldu? neden kardeşiyle babasıyla evde yemek yiyemesin? bana bi açıklar mısınız bu isteği.. 'ben çocuğu görmek istemiyorum travmalarım tetikleniyor o yüzden bir çocuğun psikolojisi kardeşiyle evde zaman geçirmesi benim travmamdan önemli değil' istediğiniz tam olarak bu değil mi.

nasıl bi vicdanınız var kendi takıntılarınız yüzünden 2 çocuk da mutsuz oluyor. nasıl bu hakkı 3 yaşındaki bi çocuğun elinden alıp bir de buna hak vermemizi istiyorsun. aklımı çıldırıcam! içine mi attın yoksa fesat fesat plan mı yaptın tartışılır resmen fırsat kollamışsın. keşke o kadın bişey yapsa sen de o yılan ağzını açsan da herkes senin ne kötü bi insan olduğunu anlasa. inş beter olursun vicdansız bencil travmanda boğul emi.
hala biri birini dolduruyor diyorsunkomşu bile sizden daha insan. adamın elinden çocuğunun gösterisini izleme hakkını alacak nasıl bi cüretiniz var? senin için küçük olan şey belki o çocuk için çok büyük,3 yaşında bu çocuk 3 tabii ki babası da gidecek zart dese gidecek zurt dese gidecek elindeyse sanane,sana kim babayla oğlunun arasına girme hakkını verdi. elalemden laf yemek mi koyuyor,kıyamam...
Ben kimsenin yuvasını yıkmadım eşim bana geldi seviyordum kabul ettim
sen yuva yıkansın. evli adamla 'ama olmaz diyemedim' diye dertleşip ayarttın 3 ay içinde de evlendin. sen 'öteki kadın ' oldun. yuvasını sen bozdun kadının. istediğin kadar inkar et evli adamla çocuk harici konuşan sendin. içten içe o kadar iyi biliyorsun ki sen de, fırsat bildin aralarındaki soğukluğu. izin versen belki toparlayacaklardı belki konuşup anlaşacaklardı. ama olur mu şak hemen nikahı yapıştırdın. inş adam seni tanır da boşar için pis senin.

Teşekkür ederim ağlayarak okuyorum yazılanları içimi rahatlatır diye üye oldum yemediğim linc kalmadı bende sanıyorum ki kocamı ikna etmek için akıl verirler
senin cehaletin korkunç boyutta,ne biçim insanlar var ya bi de kendilerini iyiymiş gibi lanse ediyorlar ben çok şaşırıyorum senin gibi insanlar da varmış. Allah karşılaştırmasın senin gibilerden uzak tutsun bizi de sevdiklerimizi de,amin.

kocanı neye ikna edeceğiz pardon? çocuğuyla ve eski eşiyle hiç görüşmesin diye değil mi. a pardon yüce gönüllü hanım 2 haftada 1 dışarda görüşsün (vicdan mastürbasyonu). sen naap biliyo musun şöyle okkalı bi olay çıkar ara kadını kocamdan uzak dur de,kocanı ara ya ben ya o kadın de yık ortalığı bak bakalım bi daha o çocuk size geliyor mu :)))

bu arada bu yorumu yanlış anlamışsın sana hak vermiş değil,senin anlama yetin biraz işte şey...

Yazıp yazıp sildim alıntılayıp alıntılayıp sildim… sizin gibi iğrenç kalbi olan birini aylarca senelerce kocanızdan başkası almamış almıcagını da siz anlamışsınız ve sizden sonra hayat kurmasını kabullenemeyip içten içe bu günü bekleyen avcı gibi “evli” adama 3 ay içinde dert dinliyorum bahanesiyle kendinizi kakalamışsınız. diceklerim yorumum bu kadar o kadına ve evladına çok üzüldüm sizin gibi bir bela başında :) BANLANMAMAK İÇİN SUSUYORUM

Ferhundenin fotoğrafını atacaktım ama o bile çocuğun eve belirli günlerde gelmesine izin verirdi zamanında çocuğunuzu arada bir gönderirken iyiydi ama siz aynı şeyi yapamıyorsunuz. Ben baba olsaydım çocuğu sizinle yalnız bırakmazdım orası da ayrı konu. Ne diyelim o küçük çocuğa yazık

Ya bayanlar ne zaman foruma girsem bu konu en üstte felaket yorumlar var konuyu anlamadım Allah rızası için özet geçer misiniz çok merak ettim

Zaten kimse bir çocuğu annesinden daha çok sevemez, çocuğa anne ol diyen olmadı gerçekten, ki kimsenin anneliğine ihtiyacı yok annesi var yavrunun.
Mahinur yaşının kadını olsun olgun ve mantıklı olsun kafi ama maalesef ne olgun ne de mantıklı

Maalesef kendi duygularını 3 yaşındaki çocuğun duygularının üzerinde tutan, çocuğun ağlamasını anne diye tutturmasını “içim baydı” cümlesiyle dile getiren biri olduğu için de hiiiiiiç kusura bakmasın merhametsiz.

Düşmanınızın çocuğu olsa anne diye ağlayan çocuğa içiniz parçalanır, hümanist değilimdir ama el kadar çocuğu anne diye ağlarken görsem yüreğim sızlar, hiç havadan sallamıyorum annesini direkt ben arar konuştururum sakinleştirsin diye, kadın düşmanınız değil düşman olacağınız birisi varsa kocanızdır.

M meraklibirkisi

Ya bayanlar ne zaman foruma girsem bu konu en üstte felaket yorumlar var konuyu anlamadım Allah rızası için özet geçer misiniz çok merak ettim
Mahinur hanımla eşi boşanıyor, evliliklerinden bir kızları var, sonra eski eş işyerinden tanıştığı bir hanımla evleniyor bu evlilikten de 3 yaşında bir erkek çocuk var.
Adamın 2. evliliğinde sorunlar varken 7 yıl önce boşanan mahinur hanım evli olan eski eşle görüşmeye başlıyor, adam diğer eşinden boşanıp mahinur hanımla tekrar evleniyor ama mahinur hanımın tek şartı var, adamın 2. evliliğinden olan 3 yaşındaki evladından vazgeçmesi.

Hala konunun gerçek olduğuna inananlar?
Fake iması yapmıyoruz, gerçek değilse ihtimaline karşı şikayet et butonuna basıyoruz, ki dünden beri konuya yazanlardan sadece 1 kişi troll olma ihtimali var deyip şikayet etti, o rapor da yöneticiler incelesin diye açık tutuluyor.

Daha once burda anlatmistim yakin bir akrabam, ilk askiyla evlendi, 40 yasindayken. 18 yasindayken asik olmuslardi ama araya bazi olaylar girdi ve ayri dustuler.
Dolayisiyla ikisininde 2.evliligiydi.

Bu evliligi yaparken kadinin hic cocugu yoktu, erkegin bir nikahli bir de resmiyete dokulememis uzun iliskisinden 2 cocugu vardi, yani 2 ayri kadindan 2 cocuk.

Bunlar biraraya geldiginde 2.cocuk daha 3 yasindaydi ve annesi cocuga bakamiyordu (tedavi goruyormus sanirim)

Evlendiler, ilk cocuk annesiyle 2.cocukta bunlarla yasamaya basladi ama 2 annede fena tiplerdi bizzat sahit oldugum şeylerle degerlendiriyorum.

Buna ragmen bu kizcagiz, ben bu adami boyle sevdim diye o iki cocugada annelik yapti, sonra kucugu iyice buyutup oyle cocuk yapariz diye dusunduler ve akrabam 43 yasinda ilk bebegini dogurdu, simdi 3 kardesler ve cok sahane anlasiyor cocuklar, neden mi? Uvey anne olan akrabam cok tatli annelik yapti, oz ve uvey cocuklarina, diger 2 cocukta anne diyorlar buna.

Ve evliliklerinde 10 yili devirdiler galiba, fazlasi bile olabilir.

Diger 2 kadinda evlendiler ve cocuk yaptılar toplamda farkli anne babalardan olmak uzere 6 kardes oldular, diger 3 cocukta yaz tatillerinde bunlara gelir, 6 cocukla ugrasiyor kizcagiz ama mutluyum diyor, ben kocami boyle aldim boyle kabul ettim, suratim dusse o cocuklara gunah olur diye diye kemale erdi resmen.

Simdi bu akrabama cok dedik evlenme diye ki ben dahil herkes yapamazsin, dayanamazsin, suratin dusse adin uvey anne olur etme diye cok dil doktuk ama nafile evlendi, mutlularda Allah bozmasin ama birde konu sahibine bakiyorum 36 yasinda bile bile bu adamla 2.evliligini yapmis küçücük cocuga icimi baydi diyecek kadar vicdansiz.

Allah cidden herkesi iyilerle karsilastirsin.

5 ay sonra geri gelip rastgele bir konuya girdim 65 sayfa konuşulmuş merak da ediyorum nasil okuycammm

Allah razı olsun

bu zamana kadar sustum içime attım yıllarca ama bir arasa etse bu sefer susmam ağzımı açarım o kadına
Pardon da bu zamana kadar susmasan ne diyecektin kadına? Sen benim eski kocamla ne hakla evlenirsin, benim çocuğuma nasıl ablalık yaparsın mı diyecektin? Kadın adamla namusuyla evlenmiş, büyük ihtimallede senin yüzünden boşanmış. O tek kelime etmezken sen ne hakla ağzını açacaksın?

Nereye açacak ağzını çok merak ediyorum, kocası kadın hakkında tek laf ettirmiyor, ağzına vurur adam bunun ağzına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…