- 20 Kasım 2018
- 13.638
- 50.996
- 598
- 35
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #1.581
Mahinin icinin fesatligi artik disari tasiyor, sigmiyor.Ay ahahahah çok eğleniyom ben ama ya.
Bana bakın misafirliğe geldik, derhal bu bahsi kapatınAdam gozlerine bakarak bosaldi demek ki.
Haha
Ev sahibi de uyelik alsin, o da gelsinBana bakın misafirliğe geldik, derhal bu bahsi kapatın
Kız seninde miSus artık be, kocam yok, bir hafta yok.
Adam oyle bir bahsi kapatmis ki hem nalina vurmus, hem mihina.Bana bakın misafirliğe geldik, derhal bu bahsi kapatın
Anneanneniz kadınsa neden olmasinAnneannem mi
Küçük olan annesi olmadan durmuyormuş ya belki kadını da çağırır. Ne güzel ailece tatil yaparlarŞimdi asıl pişman olunması gereken şeyi görmüş, bak yüzüne bakmıyor iki kelime etmiyor. Çocukları da alıp tatile gidecekmiş, otur evde
Yakında engeli de kaldırır acil durumları bahane ederek merak etme yavaş yavaş alıştırıyor seniKadını komple hayatından çıkardı çocuk için bile konusmuyor konuşamaz yok öyle çocuğu bahane etmek. Ben eşimi aramıyordum o arıyordu beni de engelleseydi o zaman onun problemi
Kadın güzel mi doğruyu söyleAnnesine benziyor zaten daha çok sinir oluyorum resmen kadının ikizi çocuk
Ben olsam aniden getirirm. Orası sadece senin evin değil kocanla ikinizin evi. Şahsen ben evladımı evimde istemeyen insanı bir dakika bile yanımda tutmam. Kocanda şimdiden tavır almış sana karşı. Biraz daha direnirsen boşanacaksın. Git özür dile adamdan, burası çocuğununda evi, istediği kadar gelebilir de. Yoksa pisman olan sen olacaksın.Sence aniden mi getirir ? Sormaz mı? Burası benim evim nasıl getiriyor öyle peki
Kız bu kadının kapısına gidip nöbet bekler beMahinin icinin fesatligi artik disari tasiyor, sigmiyor.
Dur hele haftasonu kocasi annesiz durmayan oglunu da alip tatile gitsin, evde volta atmaktan parkeleri aşındıracak
Pecete ikram eder belki, ne biliyon he ne biliyon?Kız bu kadının kapısına gidip nöbet bekler be
Simdiden aile hekiminden sakinlestirici alsin, yoksa o haftasonu bitmezKız bu kadının kapısına gidip nöbet bekler be
Bi sorayım kendisineasdfşdiçsAnneanneniz kadınsa neden olmasin
Mahinur bak bu libidoyaaa bakk, diğer kadının da böyle libidosu varsa varyaaa offr kocan asla unutamaz onuu mihinurrrrKız seninde mibenimkinin ilk haftasi bitti ondan mı ağzımıza vurdu kız yoksa gelsede bi ağzuma vursa
Bizim mahallede baktigimiz bir kedi vardi, adini hurrem koymustuk, 6sar 6sar doguruyordu. Bebelerin sutten kesilip, bunun da hamile olmadigi bir zamani denk getiremedigimizden kisirlastiramamistikAy kedimin birisi aynı Hürrem e benziyor diye adını Hürrem koydum. Karakterde aynısı
Ölmedi bir daha vurrrKiz mahi evdeki condomlari say surekli ha.
Eksilir meksilir bak kardes mardes gelir inme iner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?