- 19 Mayıs 2020
- 47.686
- 214.282
- 598
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #1.621
Zorlayacak biliyosun di mi?Allah aşkına ara kadını hırslandır. O kocan da bunu duyunca bakalım ne oluyor
Sanki öyle bir gücün var gibi
Adam sana nafaka vermemek için kira ödememek için dönmüş şansını zorlama
Kadının kocasını ve o oğlanın babasını ayartmış olmuyor musunuz? Buna da cevap bekliyorumBen kızımı doldurmadım pedagog’a götürdüm babası evlenince o da bağ kursun sakın müdahale etmeyin dedi kadın hakkında hiç konuşmadım iyi de kötü de bisey demedim
Ne kadar zaman sustun, adam evliyken mi cingar çıkartıcaktın bir deİkisinin de burnundan getiririm hicbirsey yapamaz bana bu kadar zaman sustum yeter
Arasana ama gelismeleri de yaz olur mu kocan ne diyecekSiz böyle yaptıkça o kadını arayasım geliyor çocuğunu göndermesin diye beni doldurmayın
Ay keşke yapsaZorlayacak biliyosun di mi?
Çüküdür o çüküGeldi yatıyor dişi ağrıyormuş
Evlat ayıran sizsiniz zaten sadece.Bak Allah için evlat ayırmaz kızına da çok düşkün o yüzden erkek çocuğu diye onu seviyor demem hakkını yiyemem kızı ilk göz ağrısı onun için
Ya keşke arasanız gerçektenSiz böyle yaptıkça o kadını arayasım geliyor çocuğunu göndermesin diye beni doldurmayın
Adam evde sizinle muhatap olmamak için elinden gelen her şeyi yapıyor.Geldi yatıyor dişi ağrıyormuş
Kadinda adama aglayip cocugu gonderemem karin beni aradi dese cocugu istemiyormus dese adamda kadini teselliye gitse dertlesirken olanlar olsaYa keşke arasanız gerçekten
Adam aranızda konuşurken bile laf söyletmiyor diyorsun bir de arasan neler yapar sana kim bilirSiz böyle yaptıkça o kadını arayasım geliyor çocuğunu göndermesin diye beni doldurmayın
İkisinin de burnundan getiririm hicbirsey yapamaz bana bu kadar zaman sustum yeter
Arasana ya evet göndermesin.Siz böyle yaptıkça o kadını arayasım geliyor çocuğunu göndermesin diye beni doldurmayın
Bu konuda kim kimin nesi oluyor iyice karıştı. Konu sahibi ilk bu adamla evlenmiş birinci kalite oluyor öyle demişti . Diğer kadın 2. Kez evlenen adamla evlenmiş. 2. Kalite mi oluyor? Sonra tekrar konu sahibi evlenmiş. Esas kadın kim şimdi? Vallahi çözemedimAdam aranızda konuşurken bile laf söyletmiyor diyorsun bir de arasan neler yapar sana kim bilir
Çok ağır konuşur.Ne yaparsin anlatsana biraz. Eglenceli oluyor
Kocası "madem çocuğumu kendi evime getiremiyorum, o zaman ben de onun evinde görürüm" deyip haftasonlarını eski eşinin evinde, çocuğunu görerek geçirse.Kadinda adama aglayip cocugu gonderemem karin beni aradi dese cocugu istemiyormus dese adamda kadini teselliye gitse dertlesirken olanlar olsa
Olacak olan o kadin bunun dusuncelerini bilse gondermek istemez zaten allah korusun cocuga neler yaparKocası "madem çocuğumu kendi evime getiremiyorum, o zaman ben de onun evinde görürüm" deyip haftasonlarını eski eşinin evinde, çocuğunu görerek geçirse.
Mahi şok, Mahi vefat.
3 yaşında çocuk ne hadle anne der diye kriz geçirir herhalde çocuğun yanında.Olacak olan o kadin bunun dusuncelerini bilse gondermek istemez zaten allah korusun cocuga neler yapar
Bu konuda kim kimin nesi oluyor iyice karıştı. Konu sahibi ilk bu adamla evlenmiş birinci kalite oluyor öyle demişti . Diğer kadın 2. Kez evlenen adamla evlenmiş. 2. Kalite mi oluyor? Sonra tekrar konu sahibi evlenmiş. Esas kadın kim şimdi? Vallahi çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?