- 30 Nisan 2016
- 1.391
- 3.093
- 133
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #1.541
Adam hafta sonuda TATILE goturuyor cocugu mahiye sormadan oda hala daha eve sormadan girer mi diyorMahi sana kim ne soruyor ki çocuk sorsun? Babamın evi sen kimsin der pat diye de girer.
Kadın adama sevişmeyi öğretti demekki mahinurBakın ben de bu konuma düşmedim yaşayan varsa beni anlar biz eşimle eskiyi kapatıp yeniden beraber olduk cok daha tutkulu. Bu adam bana pişmanım diye geldi
Şimdi asıl pişman olunması gereken şeyi görmüş, bak yüzüne bakmıyor iki kelime etmiyor. Çocukları da alıp tatile gidecekmiş, otur evdeBakın ben de bu konuma düşmedim yaşayan varsa beni anlar biz eşimle eskiyi kapatıp yeniden beraber olduk cok daha tutkulu. Bu adam bana pişmanım diye geldi
Pis şeyler derken kız yoksa siz sevişmiyor musunuzA
sen kafayı pis şeylerle bozmuşsun sende mi yaşadın
Ben sevismeyi cok seviyorum niye pis olsun be?A
Boşanmıyorum hadi bakalım metres mi olacak :)Sen çocuk eve girer mı girmez mi düşünme, o kadar evli kalmayacaksın.
Her an getirebilir. Adamla evlenmişsin ya onun da evi oluyor doğal olarak.Sence aniden mi getirir ? Sormaz mı? Burası benim evim nasıl getiriyor öyle peki
Sevismek pisse sende sevisme mahinurA
Niye olmasin ki?Boşanmıyorum hadi bakalım metres mi olacak :)
Nikahla kocam canım o kadınla benle evliyken nasıl olabiliyor onu diyorumSevismek pisse sende sevisme mahinur
Kendinden mi biliyosun o işi? Sen evli adamla konuşurken neydin? Senin utanmadığından millet neden utansın?Boşanmıyorum hadi bakalım metres mi olacak :)
Boşanarak.Nikahla kocam canım o kadınla benle evliyken nasıl olabiliyor onu diyorum
Çocuğu gördükçe aklina seviştikleri gelmiyorsa ben de neyim asghshs. Hunhar gecelerin meyvesi minik adam :)Ben sevismeyi cok seviyorum niye pis olsun be?
Kocan ikinci esini duvardan duvara vurup cocuk yaparken pis seyler mi yapti ki?
Ayyy napti acaba ya hahaha
Sen olmussun amaBoşanmıyorum hadi bakalım metres mi olacak :)
Mahi dayanamadi artik cigrindan cikmaya basladiPis şeyler derken kız yoksa siz sevişmiyor musunuz7 sene bu yüzden mi dayanabildin
Ahahahaha evet kesin annesinde iş yoktur. İsterseniz bildiklerinizi öğretin kadına. Sizde epey yol var çünkü. Tam bir bilir kişi.Vik vik sürekli anne anne anne hep böyle yaparsa anneyi aramadan nasıl olcak hep anneyi istiyor çocuk bize gelse ne olacakki anne babayı istiyor ama alışması lazım annesinde de iş yok öğretmiyor açıklamıyor
Ay mahi cok safsin he.Nikahla kocam canım o kadınla benle evliyken nasıl olabiliyor onu diyorum
Ya da boşalarak.Boşanarak.
Sen boşanamazsın zaten, aldatılsan da boşanamazsın mahinurBoşanmıyorum hadi bakalım metres mi olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?