- 30 Aralık 2009
- 23.690
- 94.513
- 1.123
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #1.641
Kiz mahi cok da s... deSiz böyle yaptıkça o kadını arayasım geliyor çocuğunu göndermesin diye beni doldurmayın
Kadını komple hayatından çıkardı çocuk için bile konusmuyor konuşamaz yok öyle çocuğu bahane etmek. Ben eşimi aramıyordum o arıyordu beni de engelleseydi o zaman onun problemi
Kiz mahi trollugun dibine vurdun yeter da hahaBen onun çocuğuna bakmak zorunda mıyım benim kızımı istemese ben yollamazdım kızı doldurdu doldurdu gözünü boyadı oraya buraya götürdü kız çocuğu anlaşması kolay ben zıpçık oğlanla ne yapcam kolay mı kız çocuğu gibi mi kızı oyalarsın kenarda durur oğlan tepelerde gezer
Kocan tatile nereye götürecekmis çocukları birşey dedimi?Ben onun çocuğuna bakmak zorunda mıyım benim kızımı istemese ben yollamazdım kızı doldurdu doldurdu gözünü boyadı oraya buraya götürdü kız çocuğu anlaşması kolay ben zıpçık oğlanla ne yapcam kolay mı kız çocuğu gibi mi kızı oyalarsın kenarda durur oğlan tepelerde gezer
Söylemedi konuşmuyor konuşmaya çalıştım dişim ağrıyor dedi yattı yemek yemediKocan tatile nereye götürecekmis çocukları birşey dedimi?
Ne yapmayı düşünüyorsun peki? Çocuğu eve almamakta kararlı mısın?Söylemedi konuşmuyor konuşmaya çalıştım dişim ağrıyor dedi yattı yemek yemedi
Söylemedi konuşmuyor konuşmaya çalıştım dişim ağrıyor dedi yattı yemek yemedi
Kafasında boşanma dilekçesinin detaylarını belirliyordur.Söylemedi konuşmuyor konuşmaya çalıştım dişim ağrıyor dedi yattı yemek yemedi
Gerilerde de dedim, bi tanesi boşandıktan sonra herifle ikinci çocuğu yapmış, ben helaliyim yanındaki karı ortalık malı diyodu. Noldu herif gitti yine o ortalık malına.Bosandigi kocasini geri kabul eden kadinlarda cok garip bir bicimde 'ben ilk estim, ben 1 adim ondeyim, benim cocugum daha onde' inanci oluyor. Kendileri adam ikinciye evliyken adamla gorusse bile metres olarak gormuyorlar kendilerini. Senelerdir forumda gorduk hep. Bir de kadinin ilk evliligi kocamla degil diye ayrinti anlatmis aralarda, muhtemelen kendisi 'bakire' iken kocasi ile evlendi diye kendini kadindan bir adim onde goruyor. Sosyokulturel yapisini az cok tahmin edebiliyorum.
Bir de demis ya o da engelleseydi benim numarami evliyken beni arayan oydu diye. M mahinursem sana kotu bir haberim var, senin yuva yikman kadinin engellememesi ile alakali degil, hem senin hem kadinin ahlak anlayisi ile alakali. Ahlak sorunu yasayan birine cin seddi de doseseniz aldatmanin yolunu bulur.
Çok aşıkSöylemedi konuşmuyor konuşmaya çalıştım dişim ağrıyor dedi yattı yemek yemedi
Sana benim küçük kızı yolllıyım da tepelerde nasıl geziliyo uygulamalı göstersin.Ben onun çocuğuna bakmak zorunda mıyım benim kızımı istemese ben yollamazdım kızı doldurdu doldurdu gözünü boyadı oraya buraya götürdü kız çocuğu anlaşması kolay ben zıpçık oğlanla ne yapcam kolay mı kız çocuğu gibi mi kızı oyalarsın kenarda durur oğlan tepelerde gezer
Adam şu an sırtüstü yatıp tavana bakarak yaptığı hatayı düşünüyorÇok aşık
bu arada eşiniz daha tutkuluysa kadından öğrenmiş bir şeyler demek ki.Dalga geçecefekseniz bir daha yazmayacağım iyi akşamlar
Asla dalga geçmiyoruz. Hatta dalga geçenler adına özür diliyorum senden.Lütfen gitme konudan.Dalga geçecefekseniz bir daha yazmayacağım iyi akşamlar
ÜzdüDalga geçecefekseniz bir daha yazmayacağım iyi akşamlar
Adam sevişmeyi de diğerinde öğrenmiş zaten belli ki yazık yine manipüle oldum burcumdan istifa edebilir miyim diyordurAdam şu an sırtüstü yatıp tavana bakarak yaptığı hatayı düşünüyorDertleşmez olaydım diye
Mahi bacım, kıskançlık gözünü öyle bir bürümüş ki ne yapacağını şaşırıyorsun artık. O kadının evlilik süresi daha uzun ayol. Çocuk da yapmış. İstediğin kadar yırtın kendini açıklamaya çalış burada. Kimse seninle aynı fikirde olmayacakkkkk.Ben onun çocuğuna bakmak zorunda mıyım benim kızımı istemese ben yollamazdım kızı doldurdu doldurdu gözünü boyadı oraya buraya götürdü kız çocuğu anlaşması kolay ben zıpçık oğlanla ne yapcam kolay mı kız çocuğu gibi mi kızı oyalarsın kenarda durur oğlan tepelerde gezer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?