- 20 Kasım 2018
- 13.654
- 51.060
- 598
- 35
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #1.661
Mahi şu an 7 yıllık hasretin ardından libidosunun tavanındadır.bu arada eşiniz daha tutkuluysa kadından öğrenmiş bir şeyler demek ki.
Muhtemelen kadın yatakta baya iyiydi
Geçmiş olsun bir de performansını özlerse napcaksınız
Aynen sen bakma bacım. Kocanı da sal rahatça görüşsün evladıyla eski karısının evindeBen onun çocuğuna bakmak zorunda mıyım benim kızımı istemese ben yollamazdım kızı doldurdu doldurdu gözünü boyadı oraya buraya götürdü kız çocuğu anlaşması kolay ben zıpçık oğlanla ne yapcam kolay mı kız çocuğu gibi mi kızı oyalarsın kenarda durur oğlan tepelerde gezer
Dalga sandığın senin gerçeklerin.Dalga geçecefekseniz bir daha yazmayacağım iyi akşamlar
Ben onun çocuğuna bakmak zorunda mıyım benim kızımı istemese ben yollamazdım kızı doldurdu doldurdu gözünü boyadı oraya buraya götürdü kız çocuğu anlaşması kolay ben zıpçık oğlanla ne yapcam kolay mı kız çocuğu gibi mi kızı oyalarsın kenarda durur oğlan tepelerde gezer
Olur.Dalga geçecefekseniz bir daha yazmayacağım iyi akşamlar
Sanmam ya o zaman bu kadar tırnaklarını yiyemezdi. Dün gece yatakta barışırdı adam.Mahi şu an 7 yıllık hasretin ardından libidosunun tavanındadır.
Mahi level atladın resmen, çok iyi bakıyordu kızıma diyordun şimdi doldurdu gözünü boyadı diyorsunBen onun çocuğuna bakmak zorunda mıyım benim kızımı istemese ben yollamazdım kızı doldurdu doldurdu gözünü boyadı oraya buraya götürdü kız çocuğu anlaşması kolay ben zıpçık oğlanla ne yapcam kolay mı kız çocuğu gibi mi kızı oyalarsın kenarda durur oğlan tepelerde gezer
Öbür kadın resmen eğitmiş, geliştirmiş, geri göndermiş.Sanmam ya o zaman bu kadar tırnaklarını yiyemezdi. Dün gece yatakta barışırdı adam.
Siniri, kendine güvensizliğinden belli
Canım sen çok iyi niyetlisin kadının ilk paylaşımından belliydi nasıl karakterde olduğuŞu yoruma kadar birtık da olsa size hak vermiştim ama yok siz sıkıntılı bir insansınız.
Sana benim küçük kızı yolllıyım da tepelerde nasıl geziliyo uygulamalı göstersin.
Kendi kızının, kadının yanına gittiğinde anne anne demediği, onu özleyip aramadığı, kadınla mutlu olduğu gerçeğiyle karşılaşınca kaldıramadı zaar.Mahi level atladın resmen, çok iyi bakıyordu kızıma diyordun şimdi doldurdu gözünü boyadı diyorsun
zaten eski eş reklamı gibi konu oldu. Kadını merak ettim.Kendi kızının, kadının yanına gittiğinde anne anne demediği, onu özleyip aramadığı, kadınla mutlu olduğu gerçeğiyle karşılaşınca kaldıramadı zaar.
Bi cocuk hasreti vardı ondan bakti diyorsun bi benim çocuğum kız ondan baktı diyorsun bi anaç ondan baktı diyorsun. Boşuna bahaneler bulup durma kimse kimsenin çocuğuna bayılarak bakmaz. Kadın çok karakterli biriymiş bilerek evlendim ona göre davranmam gerekir diye düşünüp ona göre hareket etmiş. Senden on gömlek üstün. Kocan da anlamıştır aradaki farkı başını taslara vuruyordur daha kötüsü kendi çocuğun da anlayacak ilerde.Ben onun çocuğuna bakmak zorunda mıyım benim kızımı istemese ben yollamazdım kızı doldurdu doldurdu gözünü boyadı oraya buraya götürdü kız çocuğu anlaşması kolay ben zıpçık oğlanla ne yapcam kolay mı kız çocuğu gibi mi kızı oyalarsın kenarda durur oğlan tepelerde gezer
Libidolu bir arkadasimiz olsaydi kendisi 7 yil başkasıyla evli ex kocasini beklemezdi, yeni asklara coktan yelken açardı bacimsu. Sorun zaten bu, sen anlamadin mi? Adami elinde tutacak tek donesi var kizi, onunda yedek akcesi oldu kucuk oglan, ee libidoda yok ne yapacak mahinurcan? Daş mı yesin?Mahi şu an 7 yıllık hasretin ardından libidosunun tavanındadır.
Dünden beri anangillerle konuşmuşsun belliBen onun çocuğuna bakmak zorunda mıyım benim kızımı istemese ben yollamazdım kızı doldurdu doldurdu gözünü boyadı oraya buraya götürdü kız çocuğu anlaşması kolay ben zıpçık oğlanla ne yapcam kolay mı kız çocuğu gibi mi kızı oyalarsın kenarda durur oğlan tepelerde gezer
Bi karış suratı sen görsen sen de anne anne dersin.Kendi kızının, kadının yanına gittiğinde anne anne demediği, onu özleyip aramadığı, kadınla mutlu olduğu gerçeğiyle karşılaşınca kaldıramadı zaar.
Ablam zamanla düzelir eşin anlar diyor çok konuşturmuyorum artıkDünden beri anangillerle konuşmuşsun belli
Düzelmesi gereken sensin ama MahiiiiiAblam zamanla düzelir eşin anlar diyor çok konuşturmuyorum artık
Ne büyük konuşmuşsun be yavrucum senBak ben sana ne olacağını söyleyeyim babası ve ablasıyla ayrı fotoğrafı olacak annesiyle ayrı yan yana bile gelemeyecekler
Ablan da seni femme fatale sanıyorAblam zamanla düzelir eşin anlar diyor çok konuşturmuyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?