Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunun gercek olmadigini ve kocanin mayasini bildigin icin tirnaklarini yiyorsun dimi stresten...

Onunla evliyken akli karisip seni arayan kocan, pekala su an akli karisikken gider oglunun annesini de arar. Mayasi bu cunku.

Gidisati oglanin annesinin tavri belirleyecek. Herkes senin gibi evli adamlarla 'dertlesmeyi' kendine yakistirmayabilir.
Dertleşse ne diyecek eşim oğlumuzu istemiyor mu? O da gönderecek dimi eşim böyle bisey derse kadın zaten göndermez iyice koparır çocuğu

Hep konu açanı merak ederdim ilk kez diğer kadınu merak ettim nasıl biri diye
Ya böyle biri daha vardı. Adı neydi hatirlayamadım. Kizlar hatırlar belki. Kocası boşanıp yeniden evlenmişti. Yeni eşi influencermiş hatta. O konu sahibi de kafayı yemişti böyle adhshs. Deli gibi kızı takip ediyordu. Onun yıllar geçmiş de kocası bir çocuk yapip geri dönmüş hali şu an karşımızda.

Ya böyle biri daha vardı. Adı neydi hatirlayamadım. Kizlar hatırlar belki. Kocası boşanıp yeniden evlenmişti. Yeni eşi influencermiş hatta. O konu sahibi de kafayı yemişti böyle adhshs. Deli gibi kızı takip ediyordu. Onun yıllar geçmiş de kocası bir çocuk yapip geri dönmüş hali şu an karşımızda.
Boşanmanın ne olduğunu anlamayan insanlar işte.

Her şeyin bir bedeli var bana hayatıma kimseyi almam bir tek seni sevdim diyen boşandığımız gün bunları söyleyen adam gidip evlenip çocuk yaptı. Bazı şeylerin bedeli olmalı öyle değil mi. Başka kadının çocuğunu eve almak zorunda değilim. Dua etsinler başka şehre gitmiyoruz taşınmayı ben de bilirdim değil mi bugün desem taşınırız
He anam he tasinirsiniz tatilden sonra konusun bu konuyu bakalim

Vik vik sürekli anne anne anne hep böyle yaparsa anneyi aramadan nasıl olcak hep anneyi istiyor çocuk bize gelse ne olacakki anne babayı istiyor ama alışması lazım annesinde de iş yok öğretmiyor açıklamıyor
Ooo gerçek yüzümüz ortaya çıkmış.
Ne oldu içinizdeki canavara daha fazla dur diyemediniz değil mi?

3 yaşında sabi n'apacaktı ki annem diyecek elbette.

Evet orada tanışıp evlenmişler zaten ve hâlâ aynı yerdelermiş. Ne hikmetse inandırmış kendini hiç konuşmadıklarına.

taktir edilesi, buna rağmen yan binaya gidip yapışmamış adama
muhatap olmamak uğruna komşusunu devreye koymuş,
güçlü kadınmış vesselam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X