Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim de bana hak verip onunla artık konuşmuyor bu konuda hiç sorun yaşamadık biz sen nasıl istersen hakkındır diyor hep
Eşinin de kafasına dank etmeyen şu sabahtan akşama kadar hak versin isterse ortada bir çocuk var çocuk. Kafaniza bir güzel sokun bunu. Dank etmeye başlamiş kocana sen tetikte ol hahaha

Hiçte hoşuma gitmiyor beni anlayan insanlar oldu sadece gülüyorum gerçekten demek ki eşleriniz gitse çocukla gelse çocuğu bağrınıza basarsınız.
Çoğu kişi direkt eşi kabul etmiyor ama sen anlayamadın tabi. Senin düşmana ihtiyacın yok, kendine kendin yetersin.

Niye kapatayım bunca zaman içime attım dertleştiğim tek insanlar annem ablam arkadaşlarımla konuşmuyorum bu konuları
Çünkü tek arkadaşın yok böyle içini açabileceğin. Yetişme tarzın seni yapayalnız biri yapmış.

Dertleşse ne diyecek eşim oğlumuzu istemiyor mu? O da gönderecek dimi eşim böyle bisey derse kadın zaten göndermez iyice koparır çocuğu
Hayır. Diyecek ki, "Mahinur çok problem çıkarıyor. Evde huzurum kalmadı gerçekten. Bütün tadım kaçtı. Oğlanı eve istemiyor, bu konuda çok tartışıyoruz ama oğlumdan vazgeçmem. Mahinur kabul etmek zorunda kalacak, yoksa gerçekten bu işin devamı gelmez. İnan evde hiç huzurum yok. İkinciye evlenmekle hata ettiğimi düşünüyorum artık."

Sizinle dertleşirken neler diyorsa onları diyecek işte.

Evlat için her şey yapılır. Eve alamıyorsa engeli ortadan kaldırır. Evladını seven bu kadarını yapar.
Evladını sevmesini anlıyorum babasıdır ona lafım yok tabi ilgilenecekte zorunda ama bana getirmesin ben görmek zorunda değilim özel görüşsün oğluyla kızımda seviyor kardeşini ben hiçbir zaman o senin kardeşin değil demedim anneler bir olmasa da hevesini kırmadım çocuğumun

Sana bir şey diyeyim mi içinde hep şüphe olacak ya senimle konuştuğu gibi onla da konuşursa diye çok büyük konuşuyorsun konuşmuyor konuşamaz diye ahanda buraya yazıyorum büyük lokma ye büyük söz söyleme demişler diğer kadını o kadar çok kıskanıyorsun ki eminim ki çok güzel bir kadın çocuğunun ona benzemesine tahammül edemeyip evine almıyorsun el kadar sabi
Kocasina o kadar guvenmiyor ki korkusu ondan zaten kendisinin sevilmedigini 2 nafaka odememek icin adamin kendine geldigini o kadar iyi biliyor ki yoksa kendine kocasina guvenen kadin bu kadar basitlesir mi bak yengeye hic bunlarla muhatap bile degil

Hayır. Diyecek ki, "Mahinur çok problem çıkarıyor. Evde huzurum kalmadı gerçekten. Bütün tadım kaçtı. Oğlanı eve istemiyor, bu konuda çok tartışıyoruz ama oğlumdan vazgeçmem. Mahinur kabul etmek zorunda kalacak, yoksa gerçekten bu işin devamı gelmez. İnan evde hiç huzurum yok. İkinciye evlenmekle hata ettiğimi düşünüyorum artık."

Sizinle dertleşirken neler diyorsa onları diyecek işte.
Ya siz ne biçim insansınız beni ağlatmaktan zevk mi alıyorsunuz ne istiyorsunuz çocuğu nüfusuma mı alayım iyi gelsin bizle yaşasın ama o kadını görmeyelim duymayalım bir gidemedi hayatımızdan yeter ya

Hiçte hoşuma gitmiyor beni anlayan insanlar oldu sadece gülüyorum gerçekten demek ki eşleriniz gitse çocukla gelse çocuğu bağrınıza basarsınız.
Adamı her şeye rağmen bastıysak, her pisliğini içimiz aldıysa, yarım g.tlük yer de kalır çocuğa.

Libidolu bir arkadasimiz olsaydi kendisi 7 yil başkasıyla evli ex kocasini beklemezdi, yeni asklara coktan yelken açardı bacimsu. Sorun zaten bu, sen anlamadin mi? Adami elinde tutacak tek donesi var kizi, onunda yedek akcesi oldu kucuk oglan, ee libidoda yok ne yapacak mahinurcan? Daş mı yesin?
Bende aynısını düşünüyorum ve o yüzden ben 7 sene bekleyemem dedim aşk maşk hikaye bu bildiğimiz libidosuz kadınlardan sürekli başı götü ağrıyan oysa ağrılara iyi geldiğide kanıtlanmış :KK8:

Son düzenleme:
Dertleşse ne diyecek eşim oğlumuzu istemiyor mu? O da gönderecek dimi eşim böyle bisey derse kadın zaten göndermez iyice koparır çocuğu

Bilmem dertlesse ne diyecek sen cok iyi biliyorsun ki adamin seninle dertlesmesini firsat bilip yuvasini yikmissin.

Belki de gel o zaman bizim evde gor cocugunu, ben cocugum babasiz buyusun istemiyorum, cocuk senin de cocugun der. O zaman ne olacagini sen dusun.

Yasattigini yasamani cok isterim de ama iste. Eski esin olmasi evli bir adamla gorusup bosandiktan 3 ay sonra evlendigin gercegini degistirmiyor.

Evladını sevmesini anlıyorum babasıdır ona lafım yok tabi ilgilenecekte zorunda ama bana getirmesin ben görmek zorunda değilim özel görüşsün oğluyla kızımda seviyor kardeşini ben hiçbir zaman o senin kardeşin değil demedim anneler bir olmasa da hevesini kırmadım çocuğumun
Kardeş o çocuklar senin heves kırman kimsenin umrunda değil zaten

Ya siz ne biçim insansınız beni ağlatmaktan zevk mi alıyorsunuz ne istiyorsunuz çocuğu nüfusuma mı alayım iyi gelsin bizle yaşasın ama o kadını görmeyelim duymayalım bir gidemedi hayatımızdan yeter ya
Gerçeklerden kaçamayacaksın. Sonra ağlayacağına az şimdi ağla, o gün hiç yoktan aklını kaybetmezsin.

Çocuğu nüfusunuza almayın, çocuğa yazık.
Babasının çocukla nerede vakit geçirmesine karışmayın, kafi.

O kadın hayatınızdan gitmeyecek, ortada çocuk var çocuk. Siz nasıl boşanınca adamın hayatından çocuk yüzünden gitmediyseniz, o da gitmeyecek. Bunu algılamak çok zor değil ya, deneyin gerçekten.

Valla biz ağlatmasak bile eşiniz ağlatacak çünkü gram akıllanmıyorsunuz. Adam iki gündür yüzünüze bakmıyor farkında mısınız? Nereye kadar gidecek bu sizce?

Şimdi çok ağlamayın. Bu şekilde devam ederseniz boşanma celbini aldığınızda ağlarsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X