- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.002
- 748
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #1.761
Eşinin de kafasına dank etmeyen şu sabahtan akşama kadar hak versin isterse ortada bir çocuk var çocuk. Kafaniza bir güzel sokun bunu. Dank etmeye başlamiş kocana sen tetikte ol hahahaEşim de bana hak verip onunla artık konuşmuyor bu konuda hiç sorun yaşamadık biz sen nasıl istersen hakkındır diyor hep
Hiçte hoşuma gitmiyor beni anlayan insanlar oldu sadece gülüyorum gerçekten demek ki eşleriniz gitse çocukla gelse çocuğu bağrınıza basarsınız.Kimse tavsiye vermiyor ki size lincleniyorsunuz .linclenmek hosunuza mi gidiyor
Evlat için her şey yapılır. Eve alamıyorsa engeli ortadan kaldırır. Evladını seven bu kadarını yapar.Bak işte o konuda evlatlarım öndedir diyor kızı için de bunu der hep
Çoğu kişi direkt eşi kabul etmiyor ama sen anlayamadın tabi. Senin düşmana ihtiyacın yok, kendine kendin yetersin.Hiçte hoşuma gitmiyor beni anlayan insanlar oldu sadece gülüyorum gerçekten demek ki eşleriniz gitse çocukla gelse çocuğu bağrınıza basarsınız.
Kadın çok asil ya. İstese iki dk da huzurlarını kaçırır.taktir edilesi, buna rağmen yan binaya gidip yapışmamış adama
muhatap olmamak uğruna komşusunu devreye koymuş,
güçlü kadınmış vesselam.
Çünkü tek arkadaşın yok böyle içini açabileceğin. Yetişme tarzın seni yapayalnız biri yapmış.Niye kapatayım bunca zaman içime attım dertleştiğim tek insanlar annem ablam arkadaşlarımla konuşmuyorum bu konuları
Hayır. Diyecek ki, "Mahinur çok problem çıkarıyor. Evde huzurum kalmadı gerçekten. Bütün tadım kaçtı. Oğlanı eve istemiyor, bu konuda çok tartışıyoruz ama oğlumdan vazgeçmem. Mahinur kabul etmek zorunda kalacak, yoksa gerçekten bu işin devamı gelmez. İnan evde hiç huzurum yok. İkinciye evlenmekle hata ettiğimi düşünüyorum artık."Dertleşse ne diyecek eşim oğlumuzu istemiyor mu? O da gönderecek dimi eşim böyle bisey derse kadın zaten göndermez iyice koparır çocuğu
Evladını sevmesini anlıyorum babasıdır ona lafım yok tabi ilgilenecekte zorunda ama bana getirmesin ben görmek zorunda değilim özel görüşsün oğluyla kızımda seviyor kardeşini ben hiçbir zaman o senin kardeşin değil demedim anneler bir olmasa da hevesini kırmadım çocuğumunEvlat için her şey yapılır. Eve alamıyorsa engeli ortadan kaldırır. Evladını seven bu kadarını yapar.
Kocasina o kadar guvenmiyor ki korkusu ondan zaten kendisinin sevilmedigini 2 nafaka odememek icin adamin kendine geldigini o kadar iyi biliyor ki yoksa kendine kocasina guvenen kadin bu kadar basitlesir mi bak yengeye hic bunlarla muhatap bile degilSana bir şey diyeyim mi içinde hep şüphe olacak ya senimle konuştuğu gibi onla da konuşursa diye çok büyük konuşuyorsun konuşmuyor konuşamaz diye ahanda buraya yazıyorum büyük lokma ye büyük söz söyleme demişler diğer kadını o kadar çok kıskanıyorsun ki eminim ki çok güzel bir kadın çocuğunun ona benzemesine tahammül edemeyip evine almıyorsun el kadar sabi
Ya siz ne biçim insansınız beni ağlatmaktan zevk mi alıyorsunuz ne istiyorsunuz çocuğu nüfusuma mı alayım iyi gelsin bizle yaşasın ama o kadını görmeyelim duymayalım bir gidemedi hayatımızdan yeter yaHayır. Diyecek ki, "Mahinur çok problem çıkarıyor. Evde huzurum kalmadı gerçekten. Bütün tadım kaçtı. Oğlanı eve istemiyor, bu konuda çok tartışıyoruz ama oğlumdan vazgeçmem. Mahinur kabul etmek zorunda kalacak, yoksa gerçekten bu işin devamı gelmez. İnan evde hiç huzurum yok. İkinciye evlenmekle hata ettiğimi düşünüyorum artık."
Sizinle dertleşirken neler diyorsa onları diyecek işte.
Adamı her şeye rağmen bastıysak, her pisliğini içimiz aldıysa, yarım g.tlük yer de kalır çocuğa.Hiçte hoşuma gitmiyor beni anlayan insanlar oldu sadece gülüyorum gerçekten demek ki eşleriniz gitse çocukla gelse çocuğu bağrınıza basarsınız.
Eminol çok arkadaşım var ama eşimle sorunlarımı asla anlatmam kimseyeÇünkü tek arkadaşın yok böyle içini açabileceğin. Yetişme tarzın seni yapayalnız biri yapmış.
Bende aynısını düşünüyorum ve o yüzden ben 7 sene bekleyemem dedim aşk maşk hikaye bu bildiğimiz libidosuz kadınlardan sürekli başı götü ağrıyan oysa ağrılara iyi geldiğide kanıtlanmışLibidolu bir arkadasimiz olsaydi kendisi 7 yil başkasıyla evli ex kocasini beklemezdi, yeni asklara coktan yelken açardı bacimsu. Sorun zaten bu, sen anlamadin mi? Adami elinde tutacak tek donesi var kizi, onunda yedek akcesi oldu kucuk oglan, ee libidoda yok ne yapacak mahinurcan? Daş mı yesin?
Dertleşse ne diyecek eşim oğlumuzu istemiyor mu? O da gönderecek dimi eşim böyle bisey derse kadın zaten göndermez iyice koparır çocuğu
Kardeş o çocuklar senin heves kırman kimsenin umrunda değil zatenEvladını sevmesini anlıyorum babasıdır ona lafım yok tabi ilgilenecekte zorunda ama bana getirmesin ben görmek zorunda değilim özel görüşsün oğluyla kızımda seviyor kardeşini ben hiçbir zaman o senin kardeşin değil demedim anneler bir olmasa da hevesini kırmadım çocuğumun
Gerçeklerden kaçamayacaksın. Sonra ağlayacağına az şimdi ağla, o gün hiç yoktan aklını kaybetmezsin.Ya siz ne biçim insansınız beni ağlatmaktan zevk mi alıyorsunuz ne istiyorsunuz çocuğu nüfusuma mı alayım iyi gelsin bizle yaşasın ama o kadını görmeyelim duymayalım bir gidemedi hayatımızdan yeter ya
Evli adamı nasıl boşattığını kime anlatacaksın tabi sen de haklısın.Eminol çok arkadaşım var ama eşimle sorunlarımı asla anlatmam kimseye
Çocuğu nüfusunuza almayın, çocuğa yazık.Ya siz ne biçim insansınız beni ağlatmaktan zevk mi alıyorsunuz ne istiyorsunuz çocuğu nüfusuma mı alayım iyi gelsin bizle yaşasın ama o kadını görmeyelim duymayalım bir gidemedi hayatımızdan yeter ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?