Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam size açık olacağım o kadının da ikinci evliliği eşim ilk evliliğinde çocuğu olmamış boşanmışlar sonra eşimle böyle şartlı evlenmiş işte

Kadın kötü biri olmayabilir ama çocuk hasretini bizim üzerimizden gidermesine karşıyım artık o da bir anne sonuçta
Konu sahibi iyi misin? Gerçekten soruyorum duygu durumun iyi mi?
Karşıdaki kadının ikinci evliliği. Çocuk istediği için çocuk şartlıyla evlenmiş. Evet, tabi ki olabilir. Olamaz mı? Kadınlar çocuk istediği için evlenebilir. Bundan doğal ne var?

Bakın bende boşanıyorum. Yaş 38. Evliliğim bitiyor. Çocuğum olsun çok istedim ama maalesef çocuğum olmadı. Bir daha evlenecek olursam buna şaşıracaksınız (!) ama 2.evliliğim olursa bende çocuk şartlı evleneceğim. Niye mi? Çünkü çocuğum yok. Ve çocuk sahibi olmak istiyorum. Karşıma gelecek kişiye hemen çocuk istediğimi söyleyeceğim. Bunu kabul ederse evleneceğim.

Eşinizin eski eşine de aynısı olmuş. Eşinizin ilk evliliğinden çocuğu varmış. Kadının çocuğu yokmuş. İkinci eş adayı demiş ki bak benim çocuğum yok, çocuk istiyorum. Çocuk istiyorsan evlenirim yoksa evlenmem. Bundan dogal ne var? Karşıma ileride biri gelse adamın çocuğu/ çocukları olsa bir daha çocuk sahibi olmak istemese isterse tüm özellikleri hayallerimin ötesinde olsun evlenmem, evlenmek de istemem. Çünkü ben çocuk sahibi olmak istiyorum. Günün sonunda adam dünya iyisi de olsa ben o adamla evlenirsem çocuk sahibi olamayacağım. Neden evleneyim? Bunda utanılacak bir şey yok. Eminim benim gibi düşünen nice kadın var.

Eşinizin eski eşi de anne olmak istemiş. En doğal hakkı. Siz de o yaşta anne olmamış olsaydınız siz de ikinci evliliğinizi eminim çocuk şartıyla yapardınız. Empati yapın lütfen.

Anne olmak sizin tekelinizde değil. Kadın anne olmak istemiş eşiniz de tamam demiş çocukları olmuş olay bu. Çok dramatize ediyorsunuz.

Siz bence eşinizi sevmiyorsunuz. Hırs ve ego için evlenmişsiniz. Adam günün sonunda tekrar pişman olup size döndü ya egonuzu tamir ettiniz bunu sevgiyle karıştırıyorsunuz. Eşinizi azıcık sevseydiniz onun başkasından bile olsa çocuğunu da az çok severdiniz. Sizinki sevgi değil, sizinki sahiplenme hırsı, kazanma, elde etme hırsı. Ama günün sonunda bu hırs da sizi mutlu etmemiş.

Son düzenleme:
Eşime annesinden bahsedecek sürekli diyorum daha küçük o bizim çocuğumuzda seni anlatıyordu susturmuyorduk gülüyorduk gerekirse konuyu değiştiriyorduk biz sen tepki bile verdin hak yiyorsun dedi bana ama ben bir türlü ikna olamıyorum :(

Eşiniz yakında "eskisi daha iyiydi galiba. Onunla da bi ikinci tura dönelim bakalım" deyip eski eşine gider. Geçmiş olsun.

Valla esin bu kadinla doggy style bile yapti.
Catir catir sevisti dogurttu
Kulagina neler fisildadi kim bilir.
Yani seviyorum dedigin adam baska kadinin koynunda neler yapti neler hshs

Çocuğu görünce aklına geliyor işte. Hintliler gibi belki tüle dolanıp adamın kucağına düştü olamaz mı? Dertleri de açıkmış.

Çocuk elbet özler babası da tabi ki görebilir ama komşuya ne ki bizim huzurumuzu kaçırtmak için böyle bahaneler yapıyor kendince eşime cepheli gibi geliyor bana
Ya 3 yaşında çocuğun babasını özlemesi neden sizin huzurunuzu kaçırıyor. Bahane olduğunu nereden biliyorsun gidip çocuk ağlıyor mu ağlamıyor mu dşye kontrol mü ettin naptın

Kadın bazen fake hesaplardan bakıyor bize hissediyorum o yüzden de çekinmem eşimi kıskanmam çok normal
Kıskandığın adamı abidik gubidik sebeplerden boşamayacaktın, ortada çocuk var artık, sen öyle 20 lik çiftler gibi evlilik yaşayamazsın, kıskanmak neyine senin şu saatten sonra.

Benden sonra o kadınla olmasa gerçekten ben de böyle takıntı yapmazdım nolur anlayın :(
Şu lafa da ayrı sinir oldum ha. O kadın da o kadın. “O kadın” diye kalıba soktuğunuz kadın sizden çok şahsiyetli, onurlu, hanımefendi bir insanmış. Keşke adını bilsek de ismen takdir etsek, ama “ o kadın” olarak bile benim için son derece klas bir kadın. Helal olsun valla

Ya 3 yaşında çocuğun babasını özlemesi neden sizin huzurunuzu kaçırıyor. Bahane olduğunu nereden biliyorsun gidip çocuk ağlıyor mu ağlamıyor mu dşye kontrol mü ettin naptın
Çocuğun annesi bile bir şekilde ulaşıp ağlıyor ediyor demiyor bu komşu biraz ağzı laf yapan biri eşimle başta çok iyilermiş benimle evlenince kötü oldular çocuk için de mecbur konuşuyor onunla başka aracı yok keşke anneanne olsaydı

O kadın seninle kurulan iletişimi dert etmemiş, kızının evine gelmesine laf etmemiş aksine çok iyi davranmış. Aklı başında biri olduğu belli. Sanmıyorum senin gibi eski eş peşinde olsun. İstese eşini zor durumda bırakacak şeyler yapar, iletişimi kestiği için. Ama sen böyle ergen gibi davrandıkça kocan iki çocuğunu rahat göreceği eski eşi yanını arayacak. O çocuğu düşünmüyorsun tamam kızını düşünüp şuan kurulan düzeni bozma en azından. Eşinin oğluyla şimdi bir bağ kuramazsın hiç kuramazsın ve hep sorun olur bu aranızda.
Bu yazdıklarımı anlayacağını Sanmıyorum ama yine de denemiş olayım.

Çocuğun annesi bile bir şekilde ulaşıp ağlıyor ediyor demiyor bu komşu biraz ağzı laf yapan biri eşimle başta çok iyilermiş benimle evlenince kötü oldular çocuk için de mecbur konuşuyor onunla başka aracı yok keşke anneanne olsaydı
Sen beni çıldırtmak mı istiyorsun? Ne yapsın kadın dumanla mı haberleşsin? Bir şekilde ulaşmamışmış, arada senin gibi bir iyilik meleği var kanatların kırılır diye sana kıyıpta ulak gönderememiştir belki böyle düşün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X