Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her şeyin bir bedeli var bana hayatıma kimseyi almam bir tek seni sevdim diyen boşandığımız gün bunları söyleyen adam gidip evlenip çocuk yaptı. Bazı şeylerin bedeli olmalı öyle değil mi. Başka kadının çocuğunu eve almak zorunda değilim. Dua etsinler başka şehre gitmiyoruz taşınmayı ben de bilirdim değil mi bugün desem taşınırız

Hadi gidip desene. Aylar sonra ilk defa foruma geldim bugun cok egleniyorum, biraz daha malzeme cikar. Dedikten sonra esinin cevabini da yaz ama. 😁

Her şeyin bir bedeli var bana hayatıma kimseyi almam bir tek seni sevdim diyen boşandığımız gün bunları söyleyen adam gidip evlenip çocuk yaptı. Bazı şeylerin bedeli olmalı öyle değil mi. Başka kadının çocuğunu eve almak zorunda değilim. Dua etsinler başka şehre gitmiyoruz taşınmayı ben de bilirdim değil mi bugün desem taşınırız
Harem neki istesem dünyayı yönetirim diyorsun yani. Helal sana kız 😂😂

Baştan net olsaydı o da ne münasebet o da benim çocuğum gelir gider görürüm seninle ayrıyken kızımla nasıl ilgilendiysem bu da öyle deseydi. O tutamayacağı sözler vermiş bu da bencil zaten ya bu adamın çocuğu özler dememiş. İkisinin de tutulacak yeri yok
Adam evden gitmemek için yapiyordur. Kolay mi başka ev tutup masraf yapmak. Mahi de zannediyor ki sevdiğinden gitmiyor.

Baştan net olsaydı o da ne münasebet o da benim çocuğum gelir gider görürüm seninle ayrıyken kızımla nasıl ilgilendiysem bu da öyle deseydi. O tutamayacağı sözler vermiş bu da bencil zaten ya bu adamın çocuğu özler dememiş. İkisinin de tutulacak yeri yok
İşte şimdi beni anladınız bana baştan çocuğum her hafta bizimle olcak demedi bu konuların üstünü kapattı hep açık olmadı bana ben de güvendim

İşte şimdi beni anladınız bana baştan çocuğum her hafta bizimle olcak demedi bu konuların üstünü kapattı hep açık olmadı bana ben de güvendim

Bastan cocugum her hafta gelecek annesi ile de surekli gorusecegim deseydi, 7 sene bekledigin adami geri mi cevirecektin?

Adim kadar eminim evlilige ikna edene kadar her dedigini yapar, sonra yine bu tavra burunurdun. Kocan da aynisini yapmis zaten evliyken sana gelen kisi ile de karakterinizin ayni olmasi normal, tencere kapaksiniz. Tekrar diyorum mustehak.

Ya tamam adama suçlu dedik zaten. Ama sen de haklı değilsin mahi. Ve başından beri seni şu şekilde kandıran adama toz kondurmuyorsun. Yok kadın şöyleydi yok böyleydi. Yani kocanın suçlu olması senin o çocuk hakkında vicdansız vicdansız konuşmanı gerektirmez. Ayrıca siz de boşanınca adam gayet kızıyla ilgilenmiş. Hiç demedin mi yahu bu adam kızımızla ilgilendi aldı baktı neden oğlunu arada görsün. İkisi de evlat. Hiç empati yapmadın mı yani.

Sünnet düğününden nefret eder eşim o ne öyle 😂
Nefret ettiğin şey sevdiğinle yaptığında çok eğlenceli. Yoksa erkekler kadınlara çiçek almaz, hediye özel gün nedir bilmezlerdi. Taleple olan şeyler bunlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X