Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Savunan 1 kişi çıktı. Onu da birlik olup püskürttük 🙈
Gördüm 🤮 bu suratla okudum zaten her şeye kusarken bi de bu konuya kusasım geldi 🙄 işin kötüsü bu tip kadınlar farklı varyasyonlarla gerçek hatta cidden var. Ve hepsi Mahinur kadar cesaretli olup yazamıyor böyle ulu orta. Gerçi genelde ne olduklarını biliyorlar.mahinur bi tuhaf hem kötü hem kötü olduğunum farkında değil. Ya da farkında bize ayak yapıyo çözemedim.

Ben daha bisey yazmıyorum iyi değilim mutsuzum üzgünüm böyle hayal etmemiştim kandırıldım
Kırılan kalp sizin olunca nasıl üzülüyorsunuz.

3yaşında ki kırdığınız kalp yüzünden daha çok üzüleceksiniz.

Rabbim sizi sizin gibi düşünenlerle karşılaştırsın.

Mahii bacı seni çok iyi tanıdım ben. Evladını kullanarak adamın kurduğu diğer ailenin içindeydin hep. Gerekli gereksiz aramışsındır kesin. Kızını babasını görsün diye değil onlar rahatsız olsun diye sık sık göndermişsindir. İhtiyaçtan fazla para koparmaya çalışmışsındır. Çocuğun senin eve dönünce hep ağzını aramışsındır. Tüm hırsını eski eşin yerine suçsuz o kadından çıkarmaya çalışmışsındır. En önemli benim çocuğum onun ki kim ki demişsindir eminim. Bu filmi ben izledim kızzzz. Sonu iyi bitmiyor senin için. 🤣🙈

Ben daha bisey yazmıyorum iyi değilim mutsuzum üzgünüm böyle hayal etmemiştim kandırıldım
Bu mutsuzluktan bi ders alsan mesela? Aşk mı hırs mı gözünü kör etti bilmiyorum ama düştüğün durumu bi idrak edebilsen aklı başında davrancaksın sanki. Yani eş ailesine direnip boşanmış kendini kurtarmış bi kadın niye kalkıp daha kötü durumlara kendini sokuyor anlayamıyorum. Şimdi hırsından öyle bi notksya geldi ki ne evliliği yürütmek mümkün ne bişey. Kızını da mı düşünmüyosun bütün bu olanslra şahit oluyor. Kardeşinin anne babasının arasına girdiğini düşünecek belki şimdiye kadar çok güzel olan ilişkileri senin yüzünden bozulacak. Kızın mutlu olmamış mıydı barıştınız diye niye bunu baltaladın yani? Kendin ettin kendin buluyosun kusura bakma. Başka bi annenin ahını aldın mı aldın. Elbet çıkacak bi şekilde.

Mahii bacı seni çok iyi tanıdım ben. Evladını kullanarak adamın kurduğu diğer ailenin içindeydin hep. Gerekli gereksiz aramışsındır kesin. Kızını babasını görsün diye değil onlar rahatsız olsun diye sık sık göndermişsindir. İhtiyaçtan fazla para koparmaya çalışmışsındır. Çocuğun senin eve dönünce hep ağzını aramışsındır. Tüm hırsını eski eşin yerine suçsuz o kadından çıkarmaya çalışmışsındır. En önemli benim çocuğum onun ki kim ki demişsindir eminim. Bu filmi ben izledim kızzzz. Sonu iyi bitmiyor senin için. 🤣🙈
Anlaşıldı sen ikinci eşsin sanırım böyle yazdığına göre pardon ama adam öncekine döndü diye niye gocunuyorsunuz? Önünüze bakmak zor mu bu kadar yapmasaydınız bakmasaydınız çocuklarımıza mecbur değildiniz

Senin adın d ile mi başlıyor? Doğru söyle birkaç mesajına denk geldim yaşamış gibi konuştun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X