- 17 Haziran 2024
- 2.537
- 16.969
- 128
- Konu Sahibi mahinursem
- #2.201
Erkeğe yok da kadına var kankiHukukçu değilim ama bildiğim kadarıyla erkek için iddet mühleti yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkeğe yok da kadına var kankiHukukçu değilim ama bildiğim kadarıyla erkek için iddet mühleti yok
Mahi yi popüler yaptık ya . Yanarım yanarım ona yanarımHerkes her şeyi o kadar çok söylemiş ki benim yazacak bişeyim kalmadı ama bilin ki 110 sayfa sizinleydim![]()
Diğer kadıncağız gelse o da popüler olur ilk kez böyle bi birlik beraberlik gördüm benMahi yi popüler yaptık ya . Yanarım yanarım ona yanarım![]()
Yarıldım yaMahi yi popüler yaptık ya . Yanarım yanarım ona yanarım![]()
Savunan 1 kişi çıktı. Onu da birlik olup püskürttükDiğer kadıncağız gelse o da popüler olur ilk kez böyle bi birlik beraberlik gördüm ben![]()
Ben de destekliyorum artıkSavunan 1 kişi çıktı. Onu da birlik olup püskürttük![]()
Bdvnin yıllardır ihtiyaç duyduğu birlik ve beraberliği sağladı.Diğer kadıncağız gelse o da popüler olur ilk kez böyle bi birlik beraberlik gördüm ben![]()
GördümSavunan 1 kişi çıktı. Onu da birlik olup püskürttük![]()
Artık ayakları yere basan hayaller kurarsın hadi bayBen daha bisey yazmıyorum iyi değilim mutsuzum üzgünüm böyle hayal etmemiştim kandırıldım
Kırılan kalp sizin olunca nasıl üzülüyorsunuz.Ben daha bisey yazmıyorum iyi değilim mutsuzum üzgünüm böyle hayal etmemiştim kandırıldım
Bu mutsuzluktan bi ders alsan mesela? Aşk mı hırs mı gözünü kör etti bilmiyorum ama düştüğün durumu bi idrak edebilsen aklı başında davrancaksın sanki. Yani eş ailesine direnip boşanmış kendini kurtarmış bi kadın niye kalkıp daha kötü durumlara kendini sokuyor anlayamıyorum. Şimdi hırsından öyle bi notksya geldi ki ne evliliği yürütmek mümkün ne bişey. Kızını da mı düşünmüyosun bütün bu olanslra şahit oluyor. Kardeşinin anne babasının arasına girdiğini düşünecek belki şimdiye kadar çok güzel olan ilişkileri senin yüzünden bozulacak. Kızın mutlu olmamış mıydı barıştınız diye niye bunu baltaladın yani? Kendin ettin kendin buluyosun kusura bakma. Başka bi annenin ahını aldın mı aldın. Elbet çıkacak bi şekilde.Ben daha bisey yazmıyorum iyi değilim mutsuzum üzgünüm böyle hayal etmemiştim kandırıldım
Anlaşıldı sen ikinci eşsin sanırım böyle yazdığına göre pardon ama adam öncekine döndü diye niye gocunuyorsunuz? Önünüze bakmak zor mu bu kadar yapmasaydınız bakmasaydınız çocuklarımıza mecbur değildinizMahii bacı seni çok iyi tanıdım ben. Evladını kullanarak adamın kurduğu diğer ailenin içindeydin hep. Gerekli gereksiz aramışsındır kesin. Kızını babasını görsün diye değil onlar rahatsız olsun diye sık sık göndermişsindir. İhtiyaçtan fazla para koparmaya çalışmışsındır. Çocuğun senin eve dönünce hep ağzını aramışsındır. Tüm hırsını eski eşin yerine suçsuz o kadından çıkarmaya çalışmışsındır. En önemli benim çocuğum onun ki kim ki demişsindir eminim. Bu filmi ben izledim kızzzz. Sonu iyi bitmiyor senin için.![]()
Hemen hemen herkesin hemfikir olduğu bir konu oldu, zevki oradaKonu fake bence. Boşuna dil dökmeyin güzel kadınlar. İki gündür sinirleniyorsunuz, hiç değiyor mu?![]()
Senin adın d ile mi başlıyor? Doğru söyle birkaç mesajına denk geldim yaşamış gibi konuştun?Mahii bacı seni çok iyi tanıdım ben. Evladını kullanarak adamın kurduğu diğer ailenin içindeydin hep. Gerekli gereksiz aramışsındır kesin. Kızını babasını görsün diye değil onlar rahatsız olsun diye sık sık göndermişsindir. İhtiyaçtan fazla para koparmaya çalışmışsındır. Çocuğun senin eve dönünce hep ağzını aramışsındır. Tüm hırsını eski eşin yerine suçsuz o kadından çıkarmaya çalışmışsındır. En önemli benim çocuğum onun ki kim ki demişsindir eminim. Bu filmi ben izledim kızzzz. Sonu iyi bitmiyor senin için.![]()