Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu sabahta yine kavga ettik bu hayatta asla vazgeçmeyeceğim tek şey evlatlarım böyle bil düşün öyle konuşalım dedi bana çıktı gitti işe ne yapacağımı bilmiyorum nasıl konuscam bilmiyorum
Koşa koşa git başkasıyla evlen korunma nedir bilmeden şıp diye çocuk yap. Sonra evlatlarım vazgeçilmezim de. Şöyle koca olmayacakları kendinize koca yapıyorsunuz pes...

Ablam anlatıyor saklamayız birbirimizden

En ufak bir şeyde şüphelenip kendini yerden yere vurduğunu da anlatıyor mu? Tıpkı senin yaptığın gibi.

Onun demesi şöyle bu konuları daha detaylı konuşsaydık keşke diye anlaşsaydık öyle olsaydı diye diyor haklı da üstünü de kendi kapatmıştı pişman oldu

Onun ne demek istediğini ben anlatayım. Keşke seninle dertlenirken yakalanmasaydım. Hayatım altüst oldu. Kapı önüne konuldum. İnadımdan kadını engelledim. Hemen evlendim ki kadın kıskansın perişan olsun. Ama o perişan olmadı fakat ben perişan oldum. Sen ne biçim biriymişsin. Bu engeli de kaldırarak başlayayım ki belki benle yeniden dertleşir kim bilir senden kurtulurum.

🤪🤪

Ya ben şurda ve çevremde kaynanasıyla anlaşan insan görmedim. Herkes boşansaydı ohooo.
O kadar nadir ki, kızkardeşim evlendiğinde şok olduk, kaynanası anne gibi bişey, kız araba alcam dedi bekle dediler, onlarda altın bozulmazmış. Ağzında yaprak ile şaşırmış koala var ya ondan olduk duyunca.

Bakın ben yıllardır burada konu okurum daha önce hiç konu açmadım üye de olmadım içimi dökmek istedim kayınvalideden çok çektim keşke diyorum o konuda o zamanlar yazsaydım da herkes beni haklı bulsaydı şimdi çullandınız üstüme
Haklı bulunmak neden bu kadar önemli? Şu açtığınız konuda yerden göğe haksızsınız, haksızlığınızı kabul etmek de bir erdemdir olgunluk ibaresidir ama siz pişman değilsiniz, eşiniz veya onun diğer eşi için yazmıyorum, o küçücük çocuk için diyorum, o yavruya karşı haklı olmaya çalışmak 36 yaşında bir kadına yakışmıyor bilesiniz.

Kaldı ki çocuğu istemediğinizi 8-10 yaşlarındaki kızınız bile biliyor, anne niye kardeşimi istemiyorsun diyor, o derece gözünüzü karartmışsınız.

Farkında mısınız bilmem ama kızınızın da psikolojisini bozuyorsunuz, sizi duymuyor anlamıyor mu sanıyorsunuz? Her şeyin farkında, siz kabul edin etmeyin onlar aynı babadan kan bağı olan kardeşler, çocuk sizin hiçbir şeyiniz kabul ama kızınızın kardeşi, eşinizin de evladı, üstelik de küçücük.

Annesine gidince baba, babasına gidince anne diye ağlaması normal ama siz buna bile içim baydı, annesi dolduruyor dediniz, 3 yaşındaki çocuk yetişkin düzenbazlıklarından anlamaz, anne diye ağlıyorsa altında bir şey yoktur gerçekten anne diye ağlıyordur.

Bakın ben yıllardır burada konu okurum daha önce hiç konu açmadım üye de olmadım içimi dökmek istedim kayınvalideden çok çektim keşke diyorum o konuda o zamanlar yazsaydım da herkes beni haklı bulsaydı şimdi çullandınız üstüme
Mahinur valla ben de sıkıldım daga geçmekten, burda dalga geçen herkes ilk önce sana insan gibi cevap verdi ne yapman ne yapmaman gerektiğini söyledi ama sen anlamıyorsun ki aşkım, kendi kafana koymuşsun bir şey tık demiyorsun

Haklı bulunmak neden bu kadar önemli? Şu açtığınız konuda yerden göğe haksızsınız, haksızlığınızı kabul etmek de bir erdemdir olgunluk ibaresidir ama siz pişman değilsiniz, eşiniz veya onun diğer eşi için yazmıyorum, o küçücük çocuk için diyorum, o yavruya karşı haklı olmaya çalışmak 36 yaşında bir kadına yakışmıyor bilesiniz.

Kaldı ki çocuğu istemediğinizi 8-10 yaşlarındaki kızınız bile biliyor, anne niye kardeşimi istemiyorsun diyor, o derece gözünüzü karartmışsınız.

Farkında mısınız bilmem ama kızınızın da psikolojisini bozuyorsunuz, sizi duymuyor anlamıyor mu sanıyorsunuz? Her şeyin farkında, siz kabul edin etmeyin onlar aynı babadan kan bağı olan kardeşler, çocuk sizin hiçbir şeyiniz kabul ama kızınızın kardeşi, eşinizin de evladı, üstelik de küçücük.

Annesine gidince baba, babasına gidince anne diye ağlaması normal ama siz buna bile içim baydı, annesi dolduruyor dediniz, 3 yaşındaki çocuk yetişkin düzenbazlıklarından anlamaz, anne diye ağlıyorsa altında bir şey yoktur gerçekten anne diye ağlıyordur.
Size teşekkür ederim çok ince konuşuyorsunuz hakaret etmeden elimde değil içim almıyordu çocuğu :( her şeyi elime yüzüme bulaştırdım

Hiç sağlıklı düşünmüyorsunuz. Ortada 3 yaşında bir çocuk varken eşinize çocuğun annesi ile muhatap olan diyemezsiniz. İllaki olur. Görüş günlerinde eve getirme de diyemezsiniz. Evlendiğiniz an bunları da kabul etmiş oluyorsunuz. Böyle düşünüyorsanız eski eşinizle tekrar evlenmeyip önünüze bakacaktınız.

Anlaşıldı sen ikinci eşsin sanırım böyle yazdığına göre pardon ama adam öncekine döndü diye niye gocunuyorsunuz? Önünüze bakmak zor mu bu kadar yapmasaydınız bakmasaydınız çocuklarımıza mecbur değildiniz
Hee doğru söylüyor H Heytttt be sen önüne baksana. Bak mahi hep önüne bakıyor 😅

Anlaşıldı sen ikinci eşsin sanırım böyle yazdığına göre pardon ama adam öncekine döndü diye niye gocunuyorsunuz? Önünüze bakmak zor mu bu kadar yapmasaydınız bakmasaydınız çocuklarımıza mecbur değildiniz

Bu arada ölüm diye bir şey var. Çok üstten üstten konuşuyorsun ama olurda takdiri ilahi seni bulursa ,kocan da senin gibi bir karakterle evlenirse kızına ne olur düşün. Mecbur değil sonuçta. Artık çok akıl veren annen ablan bakar. Kocan 3 ayda evlendiğine göre seni de beklemez bence.

Ay Mahinur çok sıkıntılı bi tipsin yani öbür kadından huzurum yok diye ayrılan adam senin yaninda mi huzur buluyor ona da şaşırdım 2 günde ben daraldım için fesat negatif yayiyorsun
5 ay olmuş evleneli, adam canından bezmiş, erken davrandık pişman oldum demiş yüzüne, huzur mu kalmış Allasen.

O kadına neden gönderdiniz kızınızı. Geçmişinizi görmek zorunda mıydı?
Çok ama çok ama çok kötü bir insansınız.
O kadın kerizmiş bakmış, bakmasaydı diyor. Hem annelik tatmak için Mahinin kızı kullanmış. Gece yatıya bile kalmış çocuk, kadın bakmış yedirmiş içirmiş ama günün sonunda kızımı kullandı diyor. Ben bu kadar kötülük fesatlık yeşermişlik görmedim duymadım.
Koca koca koca... ölüyor koca diye. İkinci eşi diyor, halbuki kendisi 3. eş

Son 10 sayfayı falan okudum, tertemiz troll. Farkında değilmiş gibi kadını övüp kendisini kötü gösterecek şekilde yazıp duruyor. Bu motivasyon nereden geliyor acaba, trolledin ne oldu anlatsana "mahi"?

Size teşekkür ederim çok ince konuşuyorsunuz hakaret etmeden elimde değil içim almıyordu çocuğu :( her şeyi elime yüzüme bulaştırdım
Hatalı da olsanız üslubunu bozacak biri değilim lakin şu konuda gerçekten hatalı ve haksızsınız, evet maalesef elinize yüzünüze bulaştırdınız, size birkaç mesajımda dedim ki ruh haliniz sağlıklı değil uzman desteği alın, bu tavsiyemi yineliyorum, ablanızla annenizden akıl alıp işi daha da batırmak yerine terapiye başlayın.

Kendi egolarınızı duygularınızı, eşinizi ve diğer eşi kenara bırakın, ortada 2 çocuk var bu çocuklar kabul etmeseniz de kardeş, kızınız da küçük ama diğer yavru da küçük.

3 yaşındaki bir yavrudan bahsediyoruz farkında mısınız?

Bakın siz dahi 36 yaşında olmanıza rağmen başınız sıkışınca anne abla arıyorsunuz, 3 yaşındaki çocuğun 2-3 haftada bir bir hamburgercide baba hasreti gidermesini bekliyorsunuz, her şeyi bir kenara bırakın Allahtan reva mı bu?
Kaldı ki bir annesiniz, evde mis gibi ev yemeği yemesi gereken yaş grubundaki bir çocuğu götür bir hamburgerciye demeyi nasıl içinize sindiriyorsunuz?

Biraz annelik duygunuz varsa oturun vicdan muhasebesi yapın, zira bir çocuk, aşk sevgi o onunla evlenmiş bu bununla boşanmış meselelerinin bile üstündedir, tüm bu duygulardan da üstündür.

Son düzenleme:
Çok bencilsiniz.
Sizin kendi egonuz yüzünden neden kardeşler görüşmesin ?
Madem böyle bir takıntınız vardı neden evlendiniz ?

eviniz de istemediğiniz çocuğa gün gelir muhtaç da olabilirsiniz

Neyse sizin kendi vicdanınızla bırakalım en iyisi.
İşin garip tarafı diğer kadın yıllarca onun çocuğu ile ilgilenmiş.babasi alıp götürüyor diyordu.insan kendi evladından çıkmalı yola.cok üzücü bir durum çocuk için .Ne oluyorsa çocuğa oluyor işte

O kadın kerizmiş bakmış, bakmasaydı diyor. Hem annelik tatmak için Mahinin kızı kullanmış. Gece yatıya bile kalmış çocuk, kadın bakmış yedirmiş içirmiş ama günün sonunda kızımı kullandı diyor. Ben bu kadar kötülük fesatlık yeşermişlik görmedim duymadım.
Koca koca koca... ölüyor koca diye. İkinci eşi diyor, halbuki kendisi 3. eş
Seyi altindansa adamin ben hak veririm grami olmus kac para

O konuda size hakkınızı teslim ederdik.
Bu konudada haksızsınız derdik.
Size yapılan muamelenin kötülüğü bir baskasına yaptığınızı meşru kılmaz.

Hatta keşke o zamanlar yazsaydınız, meselenin ikinci eşten değil kendi eşinizden kaynaklandığını en başından farkederdiniz.

Kayınaile sorunu varsa bilin ki sınır çizemeyen eş sorunu vardır. Kavga gurültü ettiniz, aileniz dahil oldu. Sonra ne oldu? Adam çekip gitti sizi onca haksızlıkla, kirgınlikla başbaşa bıraktı.
Bırakın telafi etmenin sorumluluğunu almayı, 'ne haliniz varsa görün' dedi kaçtı.
Giderken de bir daha evlenmeyeceğim sözünü verdi. 7 ay bile sürmedi sözünü bozdu. Çünkü ikinci eşlede bir evlilik öncesi görüşme dönemi mutlaka vardır.
Siz 7 sene sürdürdünüz sevmeyi.
Bu vefa kabul edilemeyecek kadar tuhaf bir sahiplenme.

Siz kaybetmiş olmaktan dolayı onu takıntı haline getirdiniz. Aileniz dahil size döneceğinden emindiniz. Burnu sürtüp dönecekti.
Bu adamı sevmeye devam etmeniz için onu olduğundan farklı bir kılıfa sokmaya ihtiyacınız var bunu göremiyorsunuz.
O yüzden 7 ayda kadın manipüle etti evlendi. Çocuğu şart koştu manipüle etti. Anaçlığını kullandı manipüle etti.

Ben çocuk istiyorum şartı koşmuş ama çocuğu 3. yıllarında planlamıslar. Ani ve düşünmeden gelişen bir şey değil bu.

Benim başaramadığım neyi başardı diye merak ediyorsunuz. Bende olmayan ne var diye bir kıyas içindesiniz. Sorunun sadece sizde değil kocanızda olduğunu kabullenemediğiniz ve gormek istemediğiniz içinde bütün kötülükleri, bütün suçları kadına yüklediniz.
Aksi halde adamı da sevmeye devam edemeyeceksiniz.

Bu sevginin size ne yararı varda siz hala ona tutunmaya devam ediyorsunuz, kendi gerçekliğinizi manipüle ediyorsunuz onuda anlayamıyorum.

Muhtemelen kökende adamı da sevmiyorsunuz degersizlik duygusu ve diğer kadınla rekabetten dolayı adam badem gözlü oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X