Bakın ben yıllardır burada konu okurum daha önce hiç konu açmadım üye de olmadım içimi dökmek istedim kayınvalideden çok çektim keşke diyorum o konuda o zamanlar yazsaydım da herkes beni haklı bulsaydı şimdi çullandınız üstüme
O konuda size hakkınızı teslim ederdik.
Bu konudada haksızsınız derdik.
Size yapılan muamelenin kötülüğü bir baskasına yaptığınızı meşru kılmaz.
Hatta keşke o zamanlar yazsaydınız, meselenin ikinci eşten değil kendi eşinizden kaynaklandığını en başından farkederdiniz.
Kayınaile sorunu varsa bilin ki sınır çizemeyen eş sorunu vardır. Kavga gurültü ettiniz, aileniz dahil oldu. Sonra ne oldu? Adam çekip gitti sizi onca haksızlıkla, kirgınlikla başbaşa bıraktı.
Bırakın telafi etmenin sorumluluğunu almayı, 'ne haliniz varsa görün' dedi kaçtı.
Giderken de bir daha evlenmeyeceğim sözünü verdi. 7 ay bile sürmedi sözünü bozdu. Çünkü ikinci eşlede bir evlilik öncesi görüşme dönemi mutlaka vardır.
Siz 7 sene sürdürdünüz sevmeyi.
Bu vefa kabul edilemeyecek kadar tuhaf bir sahiplenme.
Siz kaybetmiş olmaktan dolayı onu takıntı haline getirdiniz. Aileniz dahil size döneceğinden emindiniz. Burnu sürtüp dönecekti.
Bu adamı sevmeye devam etmeniz için onu olduğundan farklı bir kılıfa sokmaya ihtiyacınız var bunu göremiyorsunuz.
O yüzden 7 ayda kadın manipüle etti evlendi. Çocuğu şart koştu manipüle etti. Anaçlığını kullandı manipüle etti.
Ben çocuk istiyorum şartı koşmuş ama çocuğu 3. yıllarında planlamıslar. Ani ve düşünmeden gelişen bir şey değil bu.
Benim başaramadığım neyi başardı diye merak ediyorsunuz. Bende olmayan ne var diye bir kıyas içindesiniz. Sorunun sadece sizde değil kocanızda olduğunu kabullenemediğiniz ve gormek istemediğiniz içinde bütün kötülükleri, bütün suçları kadına yüklediniz.
Aksi halde adamı da sevmeye devam edemeyeceksiniz.
Bu sevginin size ne yararı varda siz hala ona tutunmaya devam ediyorsunuz, kendi gerçekliğinizi manipüle ediyorsunuz onuda anlayamıyorum.
Muhtemelen kökende adamı da sevmiyorsunuz degersizlik duygusu ve diğer kadınla rekabetten dolayı adam badem gözlü oldu.