- 30 Aralık 2009
- 23.694
- 94.562
- 1.123
- Konu Sahibi mahinursem
- #2.601
Ah oh demislerdir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Delirtmeye and içmişimdir kfjfjfjDirty talk yapmislardir.
Kız yoksa sen komşu musun?Duvarlar ince oldugu icin komsular da duymustur.
Ben telefondaki cizirti sesiyimKız yoksa sen komşu musun?
Adam beni geri al diye ağlıyodur çünkü ben olsam ağlarım
işyerini bassın, kadına telefon edip ağızlarına geleni söylesinler ablasıyla ama sonra olacaklar için ağlayıp sinir krizi geçirmesin.Çekirdek alayım ben iki dk.
Kadın kendini acındırmamıştır. Eşiniz dil dökmüştür. Kadını size rağmen çocuğu eve göndermesi için ikna etmeye çalışmıştır.Size açık soruyorum çocuk için diyorsunuz 23dk çocuk için konusulur mu? Dürüst olun lütfen 5-6 dk çocuk için olsa neyse hani inanıcam 23 dk boyunca bu kadın ağladı acındırdı kendini
O Mahinur o köfteyi yapacak demiştir, kız karnıyarık mıydı neydi onun ruhu geldi konuya jfjfjKadın kendini acındırmamıştır. Eşiniz dil dökmüştür. Kadını size rağmen çocuğu eve göndermesi için ikna etmeye çalışmıştır.
"Mahinur'u boşver ben onu hallederim, çocuğumla ilişkime karışamaz, sana söyledikleri için özür de dileteceğim zaten. Sen de inat etme, oğlumla arama girme. Ben oğlumu evimde, yanımda istiyorum, beraber uyumak istiyorum. Mahinur buna karışamaz, o benim oğlum. Sen de anlayışlı ol, zaten ben bir hata ettim apar topar evlendim, cezamı çekiyorum, bir de oğlumdan uzak tutma beni" diye kadına dil dökmüştür.