Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
beni eleştirdiniz ama siz olsanız kabul mü edecektiniz :( ne kadar zor benim içim almıyor çocuk annesinden söz ediyor ağlamaklı oldu annemde gelsin annemde yesin diye yemeğe gittik ben bir şey demedim asla da kızmadım ona eşime söyledim annesinden bahsediyor böyle olacaksa istemem diye benim duygularım yok mu
Ben bir kere bu şartlar altında eski eşle hiç evlenmezdim de hadi diyelim yedim bir halt evlendim, vallahi annesini de çağırırdım yemeğe. Kıyamam sabiye, yazık. Erkeklerin ağzına s.çayım, çocuklar üzülmesin.

Size açık soruyorum çocuk için diyorsunuz 23dk çocuk için konusulur mu? Dürüst olun lütfen 5-6 dk çocuk için olsa neyse hani inanıcam 23 dk boyunca bu kadın ağladı acındırdı kendini
O kadınla evliyken sizi aradığında kaç dk. konuşmuştunuz? Hanişu evde eşi problem çıkardığı için dertleştiğinizde?

Mahicim histerik krizlere giriyor Bihter gibi😥
"Gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar" auhuhuuhhggdhdy diye ağlayacak yakında.
1752147574888.webp

Annesi tam bir Firdevs ama konu sahibinde Bihter potansiyeli yok, olsa olsa Nihal olur :D
Bihter reyiz nasıl Bülent'i çekiverdi kendi tarafına. Nihal'i bile kafaladı kadın.
Konu sahibi Adnan'ın mezarlığa gitmesini engelleyip çocukları Arsen'in çiftliğine postalardı :D

Eki Görüntüle 3616061

Annesi tam bir Firdevs ama konu sahibinde Bihter potansiyeli yok, olsa olsa Nihal olur :D
Bihter reyiz nasıl Bülent'i çekiverdi kendi tarafına. Nihal'i bile kafaladı kadın.
Konu sahibi Adnan'ın mezarlığa gitmesini engelleyip çocukları Arsen'in çiftliğine postalardı :D
Mahiden sadece Cemile olur yahu asbdbhs

Size açık soruyorum çocuk için diyorsunuz 23dk çocuk için konusulur mu? Dürüst olun lütfen 5-6 dk çocuk için olsa neyse hani inanıcam 23 dk boyunca bu kadın ağladı acındırdı kendini
Konuşulmaz. Çocuk için en fazla konuşsan 18 dk konuşursun. 23 dk bencede çok fazla 😏 Belki dertleşmişlerdir ha mahi? Adam demiştirki senin kiymetini bilemedim, belamı buldum, çok pişmanım. Kadında daha beter ol inşallah, benle evliyken eski karınla fingirdiyordun, onun lafıyla oğlumu eve almadan, inşallah o deli karın seni yer bitirirde bende kurtulurum senden. Adamda affet diye yalvarmıştır. Böyle böyle 23 dk konuşmuşlardir işte.

Bence de gidin yüzyüze özür dileyin, ben ettim sen etme diyin. Engelettiniz diye ne güzel de seviniyordunuz ama engel saniyesinde geri açılıyor değil mi? Evli adamla konuşup muhabbet etmeyi siz başlattınız. O beni aradı ben aramadım diyince masum olunmuyor. Metres gibi takılmışsınız. Yuva yıkanın yuvası olmuyor işte. Ağzınızı her açtığınızda adam hemen özür dile diyecek. Dediklerimiz tek tek çıkıyor. Yakında hafta sonları sizin kızı da alır dördü takılır. Sizin hakettiğiniz anladığınız dil bu.
Ben yıllardır bi bu metreslere gıcığımdır. Valla hala gıcığım anacağım. Linç serbest. 🤣🙈🙈🙈

Ulan ev temizliyorum aralarda polisi arayacağım denmiş yetişemedim. Şimdi de kocama yazma mı demiş? Neden demiş ne zaman demiş? Diğer kadın ne demiş?🙈
Kocasının telefonunda kadınla (yani SENİNLE) 23 dklık arama kaydı görünce fıttırmış.
Kadına "bir daha kocama yazarsan seni mahvederim" demiş engellemiş.

Polis olayı önceki mevzu. Kocası, kadın ve mahi telefonda konuşurken mahi kadına saydırmış, "çocuk için 6 ayda tanımadığın adamla evlendin" diye. Kadın da bir daha rahatsız edersen polise vereceğim demiş. Kesin başka şeyler de söyledi mahi ama söylemiyor burada.

Leynnnn ben evliyim bir de kızım var. Tutturamadınız. Başka birini bulup çıkartın mahii nin karşısına 🤣🙈🙈🙈
Ben de Galler Prensesi Kate Middleton'ım. Buraya istediğini yazarsın. O kadın olduğunu saklayamazsın, mahi uyandı duruma. Hepimiz seni haklı buluyoruz, korkma konuş.

Konuş, ben arkandayım.

Edit: Güldük eğlendik yeter mesajını görmeden yazmıştım, uzatmayacağım tamam :D

Ben de Galler Prensesi Kate Middleton'ım. Buraya istediğini yazarsın. O kadın olduğunu saklayamazsın, mahi uyandı duruma. Hepimiz seni haklı buluyoruz, korkma konuş.

Konuş, ben arkandayım.
Bakın uyardım. Şikayet etmeye mecbur bırakmayın siteye. Şakayı tadında bırakın. Sevdiğim üyelersiniz ama yeter.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X