Eşimle temasımız yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Arkadaşlar öncelikle çoğunuz benden küçüktür. Yaşım 43. Eşim 50. Severek evlendik hâlâ seviyorum kendisini. 16 yıllık evliyiz. 1 çocugumuz var. Ilk zamanlar boyle değildi anxak yillar geçtikçe ne elimi tutar ne elini omzuma koyar hâle geldik. Cinsellik minimum oldu zaten, o ayrı. Manevi yanım çok yalnız anlıyacağınız. Koca koca insanlariz dediğin şeye bak diyor. Bu dert değil dersiniz belki ama etrafimda evli çifler hep dokunuyor birbirine. Biz evde bile uzağız daima. Eşim tarzım değil ben böyleyim deyip duruyor. Gerçekten tarzı değil ama ben bir ömür boyunca kimseyle elele tutusmadan, sarilmadan mi geçireceğim hayatimi deyip duruyorum içimden.

Siz olsanız ne yapardınız? Varmı benim gibi uzak olan eşine.

Bu tip şeyleri isteyen tarafın yapması gerektiğini düşünüyorum. Ben dokunsal bi insanım. Kocamın elini tutarım sarılırım neresi denk gelirse öper geçerim. Temas olmadan bir insana ilgimi stabil tutabilmem mümkün değil. Adam istemiyorum demediği ya da kaçmadığı sürece sorun yok. Siz niye karşıdan bekliyorsunuz?

Ben temas bağımlısıyım ciddi anlamda. Sevdiğim insanlara dokunmak isterim yada onlarınsıcaklığını, dokunmasını isterim. Benim için zor olurdu ve açıkça konuşurdum sanırım.
Sonradan zorla olur mu bilmem ama belki sizden göre göre hoşuna giderde bir nebze olsun düzelir, ne dersiniz?

Konuşmak istiyorum evet. Ama pek bi huzursuz oluyor konusurken. En son ben hayat derdindeyim senin derdine bak deyip geçiştirdi mesela.

Bir defa buna benzer bir yaklaşım yaptım. Noluyo yaa dedi gitti
Gerçekten çıkmaz sokaktayım

Konuşmak istiyorum evet. Ama pek bi huzursuz oluyor konusurken. En son ben hayat derdindeyim senin derdine bak deyip geçiştirdi mesela.
İşte bence burda sizin vereceğiniz cevap çok önemliydi. Yani ona dertlerimizin tabi ki olduğunu ama birbirimizden güç almak içinde böyle duygusal temaslarınızın olması gerektiğini söyleyebilirsiniz.

Evet bir defa noluyo sana dedi sarilmaya çalışınca. Pişman olmuştum napiyorum ben dedim.
Surekli boyle mesafeliyse yavaş yavaş alıştırın, ilk basta konusurken yanından geçerken ufak temaslarda bulunun, konusurken elinizi koluna falan koyun. Surekli degil ama ara ara yanına oturun karşı koltuğa falan degil. Bir sure sonra başınızı omzuna koyarsınız. Yavas yavaş alıştırın. Ne oluyor derse hiç seni özledim dersiniz, kokunu duymak istedim dersiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…