Ilk yillar iyiydi. Yada ben öyle sanıyordum . Son yillar yalnizim gibi.16 yıl boyunca böyle uzak davrandıysa neden çektiniz .İnsan kocasından sevgi ilgi göremiyorsa başka kimden görecek ki
Konuşmaya çalıştım ama anlamamazliktan geliyor. Çekiniyor konuşamıyor.Eşim dokunmazsa ben dokunurum yani sarılmadan, öpüşmeden duramam.
O dokunmasa alırım elini kendime dokundururum.
Konuştunuz mu konuyu ?
Konuşmak istiyorum evet. Ama pek bi huzursuz oluyor konusurken. En son ben hayat derdindeyim senin derdine bak deyip geçiştirdi mesela.Ben temas bağımlısıyım ciddi anlamda. Sevdiğim insanlara dokunmak isterim yada onlarınsıcaklığını, dokunmasını isterim. Benim için zor olurdu ve açıkça konuşurdum sanırım.
Sonradan zorla olur mu bilmem ama belki sizden göre göre hoşuna giderde bir nebze olsun düzelir, ne dersiniz?
Hayat derdini çekilebilir kılan aile , eş değil midir deseydiniz. Siz temasta bulununca ters tepki veriyor mu peki ?Konuşmak istiyorum evet. Ama pek bi huzursuz oluyor konusurken. En son ben hayat derdindeyim senin derdine bak deyip geçiştirdi mesela.
Bir defa buna benzer bir yaklaşım yaptım. Noluyo yaa dedi gittiBu tip şeyleri isteyen tarafın yapması gerektiğini düşünüyorum. Ben dokunsal bi insanım. Kocamın elini tutarım sarılırım neresi denk gelirse öper geçerim. Temas olmadan bir insana ilgimi stabil tutabilmem mümkün değil. Adam istemiyorum demediği ya da kaçmadığı sürece sorun yok. Siz niye karşıdan bekliyorsunuz?
Cekiniyor mu. Siz dokundugunuzda nagpiyor, ben dokunurum o dokunmasadaKonuşmaya çalıştım ama anlamamazliktan geliyor. Çekiniyor konuşamıyor.
Siz sarildiniz, optunuz,elini tuttunuz da adam geri mi çekildi?sizi mi itti?Konuşmak istiyorum evet. Ama pek bi huzursuz oluyor konusurken. En son ben hayat derdindeyim senin derdine bak deyip geçiştirdi mesela.
Evet bir defa noluyo sana dedi sarilmaya çalışınca. Pişman olmuştum napiyorum ben dedim.Hayat derdini çekilebilir kılan aile , eş değil midir deseydiniz. Siz temasta bulununca ters tepki veriyor mu peki ?
Evet ya, şaşırdı gibi. Noluyo dedi gitti.Siz sarildiniz, optunuz,elini tuttunuz da adam geri mi çekildi?sizi mi itti?
İşte bence burda sizin vereceğiniz cevap çok önemliydi. Yani ona dertlerimizin tabi ki olduğunu ama birbirimizden güç almak içinde böyle duygusal temaslarınızın olması gerektiğini söyleyebilirsiniz.Konuşmak istiyorum evet. Ama pek bi huzursuz oluyor konusurken. En son ben hayat derdindeyim senin derdine bak deyip geçiştirdi mesela.
Surekli boyle mesafeliyse yavaş yavaş alıştırın, ilk basta konusurken yanından geçerken ufak temaslarda bulunun, konusurken elinizi koluna falan koyun. Surekli degil ama ara ara yanına oturun karşı koltuğa falan degil. Bir sure sonra başınızı omzuna koyarsınız. Yavas yavaş alıştırın. Ne oluyor derse hiç seni özledim dersiniz, kokunu duymak istedim dersinizEvet bir defa noluyo sana dedi sarilmaya çalışınca. Pişman olmuştum napiyorum ben dedim.
Aklimda olsun. Bidaha konuşmayı ıstiyorum çünkü .İşte bence burda sizin vereceğiniz cevap çok önemliydi. Yani ona dertlerimizin tabi ki olduğunu ama birbirimizden güç almak içinde böyle duygusal temaslarınızın olması gerektiğini söyleyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?