Eşimle temasımız yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hmm. Iyi fikirmiş. Ufak temaslarla alistirmak.
Bu sekilde başlayınca ne oldugunu anlamiycak tepkide gösteremiycek, ne oldu dese ne oldu ki dersiniz o kendini kötü hisseder. Tuz istiyorsunuz neden bana dokundun diyemez, neden yani dese nasil yani ne yaptım ki dersiniz. Yürürken temas ederseniz kilo mu aldik sığamıyoruz artik dersiniz zamanla temasa alışır,sonrasinda ufak temaslar rahatsız etmez,ara ara yakin oturun konusurken elinizi koluna temas ettirin. Zamanla yanağından bir makas alırsınız, mutfaga giderken yanağına bir öpücük kondurur hic birsey olmamış gibi yolunuza devam edersiniz. Tepki verebilmek için fırsatı olmaz ve yavaş yavaş alışır.

Abla 16 yıldır böyleyse eşin bence çok değişmez.
Siz istemiş konuşmaya calismissiniz ama sarilmaniza bile noluyo demiş.bence üstüne gitseniz geri teper.uzak dursaniz uzak durur.
Ben teması severim.esim de sever o yüzden bununla ilgili sorun yaşamadık.
Ama alkol alınca erkekler yumuşak olabiliyo.siz eşinizi tanırsınız varsa böyle bişey denemekte fayda var.
Mesela şimdi yaz günü sıcak giyinin incecik elbise,şort gibi firikik verecek şeyleri zaten şok olur bunu da deneyin isterseniz.
Birde ben yanından geçerken mutfağa falan giderken boynundan yapışirim,elimi geziririm falan böyle de baslayabilirsin

Off şans dileyin bana. Yani sanki sinava girecek gibi oluyorum konuşmak istediğim zaman bu konuyu. Geriliyor çünkü.
Kizlar bilmiyorum normalde bende konuşması taraftarıyım ama bence yine konuyu kapatacak. Bence temas etmeye başladıktan sonra esi konuyu açarsa konuşsa daha iyi degil mi. Yanlis mi düşünüyorum bilemedim.

Yani bütün evliler sarmaş dolas temas ederek gezmıyor dıye dusunuyorum,yanı sahsen bız öyleyiz keza bende sureklı sevmem zırt bırt gelsin dokunsun öpsun istemem.Yani bu işler insanın içinden geliyorsa yapmalı,zorla olmaz ki.

Çok gençsiniz daha. Kendinizi "benden geçti artık" diye avutmayın, elbette hakkınız kadın olduğunuzu hissetmek. Ben de sitem ederim arada eşime. Onun da hamurunda yok bu tür şeyler. Sadece 'yatakta' dokunur. Hatta durup dururken sarılsak hemen yatağa gitmeye yeltenir, yani ona göre dokunmak, öpmek, sarılmak sadece çiftleşirken gerçekleştirilen eylemlerdir. Ben uzanmış kitap okurken gel bi öp git. Koridorda rastlaşınca bi sarıl falan diye diye biraz öğrendi onu da yanlış öğrendi gerçi gelip gidip enseme şaplak popoma pandik falan atıyor gerizekalı, temas yapıyorum sen seversin diyor. Olsun buna da şükür diyorum. Çekinmeyin, konuşun, bu gibi şeylerin olmamasının anormal olduğunu anlatın. Biz kardeş değiliz diyin. Gerilirse siz daha çok gerilin, gerekirse yükselin, hayırdır noluyor diyin. Neyse fazla da gaza gelmeyin sevgiler =)

Ilahiii sanki hiç karşı cins görmemiş ergen....

Aynı bende ki model siz nerden aldınız

Bir defa buna benzer bir yaklaşım yaptım. Noluyo yaa dedi gitti
Gerçekten çıkmaz sokaktayım
Kocanız siz öpünce sarılınca niye haydar dayısı öpmüş gibi tepki veriyor ki ay sinirim bozuldu...sizinle yaslarimiz aynı biz de 18 yıldır evliyiz ve ikimiz de çok temas delisi insanlar değiliz (özellikle yazın) ama biri diğerine dokunduğunda noluyo ya diye irkilmek ? Bilemedim , bu başka bir boyut...

Eğreti gelin geldi aklıma ama ordaki çocuk 16 yaşındaydı, bu abi için geç bence

Evet ya, dokunmanın bı de böyle bı yan etkisi var, bazen içimden şöyle kafa kola alıp öpmek geliyor keratayi, aman şimdi yatağa sürür diye vazgeçiyorum. Enerjileri de bitmiyor , her temasta sex yapmak zorunda değiliz ama anlamıyor bu model, güncelleme yapamıyoruz bı yaştan sonra

yasinda birsey yok canim..olgun ama ne istedigini bilecegin yastasin. esiniz hep boyleyse zaten degismez.. ya da sogudu mu gibi bir durum yoktur.. yani esim sadece yatakta dokunsa beni rahatsiz ederdi bazilarinin dedigi gibi..otururken bile ayaklarimi kucagina birakirim bazen.. canim
Ne isterse o an..sariliriz bazen koridorda mutfakta.. yani noluyo dese elinin koru derim net! Ben cocuklarimada oyleyim cok sarilir cok
Operim cok
Koklarim onlari.. fiziksel temas seviyorum sanirim.. Belli yastan sonra zaten ne istedigini biliyorsun ve bazi seylere daha cok ihtiyacin oluyor.. kadinsin herseyden once ilgiye sevgiye ihtiyacin var.. mutlu etmezsen bir kadini mutlu edildigini izlersin demisler.

Ben dokunmayı, öpmeyi, mıncırmayı çok seven bir kadındım beni de soğuttu dediğiniz gibi. Çünkü her teması "seks yapalım" olarak algılıyorlar.

Konu sahibinin eşi dokunursam yataga gitmem lazım diye düşünüp te dokunmak istemıyo olabilir aynı mantıkla.

Asla dokunsal bir insan değilim.
Ancak eşimle garip bir şekilde tam tersi, adam yan koltukta uzansa ayağımla elimle dokunmaya çalışırım. Çünkü bu da bir iletişim şekli. Dokununca direk cinsel olarak algılıyor olabilir mi eşiniz? Cinselliktem kendince kaçmak içinde böyle bir yol bulmuş olabilir.

Konu sahibinin eşi dokunursam yataga gitmem lazım diye düşünüp te dokunmak istemıyo olabilir aynı mantıkla.
Evet olabilir ama sevkatli dokunuşla şehvetliyi ayırabilecek yaşta bence kendisi, sen benimkine bakma o işine geldiği gibi algılıyor , dokunmak bahanesi oluyor

Sanırım evli erkeklerin büyük çoğunluğu dokunmayı sex daveti olarak algılıyor. Bunun dışında öyle mucuk mucuk olmaktan da pek hoşlanmıyor. Bence güncel hayatta ilgisi, sohbeti, saygısı, paylaşımcılığı, cinsel hayatta bir sorunu ve ihmali yoksa önemsemezdim sanırım. Her insan dokunup durmaktan, temastan vs her an hoşlanmaz ve bu onun kişiliğidir. İlle de ben öyle istiyorum diye de sürekli rahatsız edici olmak istemezdim doğrusu
Sizin durumunuza gelince iki seçenekten biri çözüm gibi geldi bana. 1) Bu adam gayet iyi ve yeterli bir eş, teması sadece yatakta seviyorsa ben de yatakta tadını çıkarayım, gereksiz yere hoşlanmadığı şeyleri dayatmanın anlamı yok deyip kabulleneceksiniz 2) Ciddi şekilde konuşmaya oturtup ben böyle gittikçe mutsuz oluyorum ve geleceğimiz için endişeleniyorum. Hoşlanmadığını anlıyorum ama ben ruhumu okşayan, kendimi iyi hissettiren bir iki masum öpücüğü, sarılmayı, el ele tutuşup sohbeti kocamla yaşamayacaksam nasıl yaşayacağım. Sen öyle istiyorsun ben böyle o zaman ortasını bulalım. Sarılmayı sevmiyorsan elele gezmeyi, onu sevmiyorsan masum öpücükleri. Hangisini tercih ediyorsak güncel hayatımıza onu yayalım diğerlerini boşverelim. Ben böyle kocamla asker arkadaşı gibi yaşayarak mutlu olamıyorum, bir kadın olarak kocamdan bunu talep etmek en doğal hakkımdır ı anlatın iyice. Uygulamıyor önemsemiyprsa da küsün trip yapın filan kabul ettirene dek Yani iki şıktan biridir gibi bence çözüm. Diğer türlü temastan hoşlanmayan istemeyen bir adama kocamdır katlanacak diye karakucak dalıp durmak onu daha çok konuya tepkili bir hale getirecektir

Bence siz adım atın. Siz bunu dile getirdikçe onun elinden bir şey gelmeyecek, aksine sinir olacak eleştirildiğini düşündüğü için. O yüzden konuşmak yerine harekete geçin.
Siz yaklaşırsanız zamanla o da yaklaşabilir. İlk adımı atmasa bile temasta olmaya alışır. İlk kimin dokunduğunun bir önemi yok bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…