- 11 Aralık 2018
- 41.520
- 258.006
- 598
Daha ne kadar soğuyacaksınız ki birbirinizden?Tespitin dogru. Bende üstüne gitmemek adina geri duruyorum. Daha soğutmayayım diye. Iyimi yapıyorum bilmem.
Bu sekilde başlayınca ne oldugunu anlamiycak tepkide gösteremiycek, ne oldu dese ne oldu ki dersiniz o kendini kötü hisseder. Tuz istiyorsunuz neden bana dokundun diyemez, neden yani dese nasil yani ne yaptım ki dersiniz. Yürürken temas ederseniz kilo mu aldik sığamıyoruz artik dersiniz zamanla temasa alışır,sonrasinda ufak temaslar rahatsız etmez,ara ara yakin oturun konusurken elinizi koluna temas ettirin. Zamanla yanağından bir makas alırsınız, mutfaga giderken yanağına bir öpücük kondurur hic birsey olmamış gibi yolunuza devam edersiniz. Tepki verebilmek için fırsatı olmaz ve yavaş yavaş alışır.Hmm. Iyi fikirmiş. Ufak temaslarla alistirmak.
Kizlar bilmiyorum normalde bende konuşması taraftarıyım ama bence yine konuyu kapatacak. Bence temas etmeye başladıktan sonra esi konuyu açarsa konuşsa daha iyi degil mi. Yanlis mi düşünüyorum bilemedim.Off şans dileyin bana. Yani sanki sinava girecek gibi oluyorum konuşmak istediğim zaman bu konuyu. Geriliyor çünkü.
IlahiiiSurekli boyle mesafeliyse yavaş yavaş alıştırın, ilk basta konusurken yanından geçerken ufak temaslarda bulunun, konusurken elinizi koluna falan koyun. Surekli degil ama ara ara yanına oturun karşı koltuğa falan degil. Bir sure sonra başınızı omzuna koyarsınız. Yavas yavaş alıştırın. Ne oluyor derse hiç seni özledim dersiniz, kokunu duymak istedim dersiniz
Aynı bende ki model siz nerden aldınızÇok gençsiniz daha. Kendinizi "benden geçti artık" diye avutmayın, elbette hakkınız kadın olduğunuzu hissetmek. Ben de sitem ederim arada eşime. Onun da hamurunda yok bu tür şeyler. Sadece 'yatakta' dokunur. Hatta durup dururken sarılsak hemen yatağa gitmeye yeltenir, yani ona göre dokunmak, öpmek, sarılmak sadece çiftleşirken gerçekleştirilen eylemlerdir. Ben uzanmış kitap okurken gel bi öp git. Koridorda rastlaşınca bi sarıl falan diye diye biraz öğrendi onu da yanlış öğrendi gerçi gelip gidip enseme şaplak popoma pandik falan atıyor gerizekalı, temas yapıyorum sen seversin diyor. Olsun buna da şükür diyorum. Çekinmeyin, konuşun, bu gibi şeylerin olmamasının anormal olduğunu anlatın. Biz kardeş değiliz diyin. Gerilirse siz daha çok gerilin, gerekirse yükselin, hayırdır noluyor diyin. Neyse fazla da gaza gelmeyin sevgiler =)
Kocanız siz öpünce sarılınca niye haydar dayısı öpmüş gibi tepki veriyor kiBir defa buna benzer bir yaklaşım yaptım. Noluyo yaa dedi gitti
Gerçekten çıkmaz sokaktayım
Eğreti gelin geldi aklımaSurekli boyle mesafeliyse yavaş yavaş alıştırın, ilk basta konusurken yanından geçerken ufak temaslarda bulunun, konusurken elinizi koluna falan koyun. Surekli degil ama ara ara yanına oturun karşı koltuğa falan degil. Bir sure sonra başınızı omzuna koyarsınız. Yavas yavaş alıştırın. Ne oluyor derse hiç seni özledim dersiniz, kokunu duymak istedim dersiniz
Evet ya, dokunmanın bı de böyle bı yan etkisi var, bazen içimden şöyle kafa kola alıp öpmek geliyor keratayi, aman şimdi yatağa sürür diye vazgeçiyorum. Enerjileri de bitmiyor , her temasta sex yapmak zorunda değiliz ama anlamıyor bu model, güncelleme yapamıyoruz bı yaştan sonraÇok gençsiniz daha. Kendinizi "benden geçti artık" diye avutmayın, elbette hakkınız kadın olduğunuzu hissetmek. Ben de sitem ederim arada eşime. Onun da hamurunda yok bu tür şeyler. Sadece 'yatakta' dokunur. Hatta durup dururken sarılsak hemen yatağa gitmeye yeltenir, yani ona göre dokunmak, öpmek, sarılmak sadece çiftleşirken gerçekleştirilen eylemlerdir. Ben uzanmış kitap okurken gel bi öp git. Koridorda rastlaşınca bi sarıl falan diye diye biraz öğrendi onu da yanlış öğrendi gerçi gelip gidip enseme şaplak popoma pandik falan atıyor gerizekalı, temas yapıyorum sen seversin diyor. Olsun buna da şükür diyorum. Çekinmeyin, konuşun, bu gibi şeylerin olmamasının anormal olduğunu anlatın. Biz kardeş değiliz diyin. Gerilirse siz daha çok gerilin, gerekirse yükselin, hayırdır noluyor diyin. Neyse fazla da gaza gelmeyin sevgiler =)
Aynı bende ki model siz nerden aldınız
Evet ya, dokunmanın bı de böyle bı yan etkisi var, bazen içimden şöyle kafa kola alıp öpmek geliyor keratayi, aman şimdi yatağa sürür diye vazgeçiyorum. Enerjileri de bitmiyor , her temasta sex yapmak zorunda değiliz ama anlamıyor bu model, güncelleme yapamıyoruz bı yaştan sonra
Denemekten birsey olmaz, öğrenmenin yaşı yok. Karşımızda bilmeyen bir arkadaşımız var.Eğreti gelin geldi aklımaama ordaki çocuk 16 yaşındaydı, bu abi için geç bence
Konu sahibinin eşi dokunursam yataga gitmem lazım diye düşünüp te dokunmak istemıyo olabilir aynı mantıkla.Evet ya, dokunmanın bı de böyle bı yan etkisi var, bazen içimden şöyle kafa kola alıp öpmek geliyor keratayi, aman şimdi yatağa sürür diye vazgeçiyorum. Enerjileri de bitmiyor , her temasta sex yapmak zorunda değiliz ama anlamıyor bu model, güncelleme yapamıyoruz bı yaştan sonra
Evet olabilir ama sevkatli dokunuşla şehvetliyi ayırabilecek yaşta bence kendisi, sen benimkine bakma o işine geldiği gibi algılıyor , dokunmak bahanesi oluyorKonu sahibinin eşi dokunursam yataga gitmem lazım diye düşünüp te dokunmak istemıyo olabilir aynı mantıkla.
Sohbeti alakası iyidir. Baska her derdime devadır bunun dışında. Ama benim ten temasina el tutmaya ihtiyacım çoğaldı. Arada elimi tutsa sarilsa istiyorum. Bu bile tarzı değil. Zorlanıyor diye bende yaklaşmak istemiyorum bu defa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?