Eşimle temizlik yüzünden kavga ediyoruz !! KIZLAR YARDIM

evinde böle pimpirikli varsa erkek çocuğu o şekilde yetişiyor büyüyor böle insan çok.
anasi ve ablalari gibi eş istemiş. tam tersi almiş.
begenmiyor bu benim istediğim kadin degil diyor
adamin kafasi öle yerleşmiş.. pimpirikli bir eşi olacak..
evi temiz tutan mis gibi yapan hemde bakımlı güzel hanim istiyolar
kolay saniyor
4 aylık bebege herşeye nasil yetiştirebilir..
anlayış göstermesi lazim işte ben böleye ayar oluyorum valaaa
Babası pimpirikli imiş Kayinvalideme çokcektirmis

Babası pimpirikli imiş Kayinvalideme çokcektirmis
ay valla kaynanamin babasi aklıma geldi aynisi da eşimin anneannesinede çok çektirmiş.
kızlarinada bu şekilde yetiştirmiş.
en pimpirikli benim kaynanammiş..
bu yüzden dedesi en çok kaynanami çok seviyormuş.
ama oğluna tutuyo gelinede çektirdi iş yapmaktan neler neler ay anlatmiyim:D

Merhaba kızlar.. ben 3 senedir evliyim.. 4 aylik bir kızım var.. Tek çocuk olarak büyüdüğüm için annem sürekli ders çalışmam için hiç bir işe elimi sürdurtmedi.. Evlendikten sonra çok zorlandım.. Temizlik yapmayı ve yemek yapmayı sonradan öğrendim.. Fakat eşim kalabalık Aile de büyüdüğü için ve 5 kiz kardeşle büyüdüğü için onlar gibi sürekli elimde bezle gezmemi istiyor. Kendisi çok yardımcı oluyor ama sürekli yüzüme vuruyor .. Benim yaptığım temizliği beğenmiyor .. sürekli seninle hayat geçmez boşayacağım seni eninde sonunda diyor.. Ne yapacağımı sasirdim.. Yardımcı olur musunuz ? Nasıl yol izlemeliyim ?
önce eline bezi verip evi bir güzel temizlettiriyorsun ev pırıl oluyor, sonra da boşanma dilekçesi vermeye gidiyorsun canım

Tek sorunumuz temizlik demissiniz yorumlarda ama sizin ilişkinizde çok daha büyük sorunlar var .Adam size saygı duymuyor maalesef :( Kendine çeki düzen vermezse onun yerine boşanmayı siz düşünmelisiniz.

Git ondan önce sen boşa. Bugün temizlik, misafir ağırlama, bu yavaş yavaş finansal konulara kadar gider, çocuk da olursa iyice manyak olursun. Bunun pimpiriğinin sonu gelmez. Bi şey beğendiremezsin.

Merhaba kızlar.. ben 3 senedir evliyim.. 4 aylik bir kızım var.. Tek çocuk olarak büyüdüğüm için annem sürekli ders çalışmam için hiç bir işe elimi sürdurtmedi.. Evlendikten sonra çok zorlandım.. Temizlik yapmayı ve yemek yapmayı sonradan öğrendim.. Fakat eşim kalabalık Aile de büyüdüğü için ve 5 kiz kardeşle büyüdüğü için onlar gibi sürekli elimde bezle gezmemi istiyor. Kendisi çok yardımcı oluyor ama sürekli yüzüme vuruyor .. Benim yaptığım temizliği beğenmiyor .. sürekli seninle hayat geçmez boşayacağım seni eninde sonunda diyor.. Ne yapacağımı sasirdim.. Yardımcı olur musunuz ? Nasıl yol izlemeliyim ?
Öncelikle yardımcı oluyır kelimesini kaldırın. Temizlik senin işin değil ki yardımcı olsun? Malesef ben de titiz biri değilim, bulaşıklar dağ olsun, çamaşırlar tepe olsun umursamam yani senden beterimdir. Ancak eşim, kendi yaptığı kadarını isteyebilir benden. Öğle yemeğini yaptıysa, akşamı ben yapmak isterim. Eşin ne yapıyorsa senin de görevin o kadar( ikinizin de çalıştığını varsayıyorum)
Bunun dışında sanırım kendimiz için titizliği öğrenmemiz gerek🥲 eğer, evin genel anlamda düzenliyse, benim gibi değilsen bence eşine anlat. Ben bu kadarım benim için doğru bu, sen rahatsız oldukça al bezi temizle diye. Ona hak veriyorsan, o zaman sen değişeceksin, hak vermiyorsan da hakkını savunacaksın

Sizin için demiyorum ama ne bu herkesin dilinde bir boşanma lafı? Madem insanlara karşı bu kadar tahammülsüzsünüz neden evleniyorsunuz? Tabi kumar/alkol bağımlılığı, şiddet, aldatma vb durumlar hariç. Öte yandan temizlik yüzünden boşanma sözü edenden kimseye bir hayır geleceğini sanmıyorum. Siz kendi durumunuzu anlattıysanız bunu kabullenerek evlenmiş olması lazım.

Back
X