Eşimle temizlik yüzünden kavga ediyoruz !! KIZLAR YARDIM

Az ye de kendine bi temizlikçi tut derdim ben olsam sizin yerinizde. O ne öle ya temizlik mi bütün beklentisi evlilikten

Siz açın? Böyle hayat geçmez. Beğenmediği nedir tam olarak temizliğinizde, yetişememenizse bebek bakan kadınsınız olabilir, yaptığınız temizliği mi eleştiriyor?
Evetyaptığım temizliği beğenmiyor.. günde 3 4 kere süpürge atmamı falan istiyor ..bebekle malesef bu zor oluyor.. 2 kişilik evdeyiz anlatamıyorum .. bizim evimizde günde 3 4 kere süpürge yapılırdı toz alınırdı diyor.. 10 kişilik ailede büyümüş kendisi ben 3 kişilik ailede büyüdüm anlatıyorum anlamıyorum..

Bende temizlik yemek yapmayı hiç bilmiyordum 😊 Hala çok bilmem ona yaptırıyorum 😂 Beğenmiyorlarsa kendileri yapsın bir zahmet 😂 hayırdır eve hizmetçi diye mi alıyorlar nedir yani bide bunun için karıyı mı boşuyor evden çıktığında evin anahtarını değiştirin bassın gitsin

sen de tam tersiyiz ne var deseydin.
ne yapacagimi şaşırdım ya .. Diyo sen beni takmıyorsun.. beni takana kadar senin elinden birşey yemeyecegim.. kahvaltı yapmadı yemek yemedi.. bundan sonra bana lazım değilsindedi.. beni takana kadar elinden birşey yemeyecegim dedi Kendisi

Merhaba kızlar.. ben 3 senedir evliyim.. 4 aylik bir kızım var.. Tek çocuk olarak büyüdüğüm için annem sürekli ders çalışmam için hiç bir işe elimi sürdurtmedi.. Evlendikten sonra çok zorlandım.. Temizlik yapmayı ve yemek yapmayı sonradan öğrendim.. Fakat eşim kalabalık Aile de büyüdüğü için ve 5 kiz kardeşle büyüdüğü için onlar gibi sürekli elimde bezle gezmemi istiyor. Kendisi çok yardımcı oluyor ama sürekli yüzüme vuruyor .. Benim yaptığım temizliği beğenmiyor .. sürekli seninle hayat geçmez boşayacağım seni eninde sonunda diyor.. Ne yapacağımı sasirdim.. Yardımcı olur musunuz ? Nasıl yol izlemeliyim ?
Sanırım çalışmıyorsunuz?evde yavaş yavaş ev işi yapabilirsiniz.İmkanınız varsa kadın alırsınız temizlik için.3 senedir evliyim demişsiniz,evlenmeden nekadar çıkdınız?evlenmeden bu konuları konuşmadınızmı?düşünmediniz mi?Normal şartlarda herkes temiz bir evde oturup evde yemek ister,eğer ev hanımı iseniz yapabilirsiniz,bilmiyorsanız internette herşey var..çalışıyorsanızda arada yardımcı çağırın

bende ilk zamanlarda çok ettim adam artık biraktı çünkü yapmıyorum..
anasi çok pimpirikliydi öleydi..
geçen gün komşu geldi
komşuya ben baştan dedim evlendiğimde hiç bişey bilmiyordum evlenince öğrendim dedim. bunu söylemek kötü degildi.
kaynanam hemen atladi
annesi buna bişey göstermemiş. öğretmemiş deyince komşum da konuyu geçişirdi.:KK70:
anladi beni çünkü.
ben kizima adim gibi öğretiyordum herşeyi bilecek diyor
beni temizlikle kötüleyip kızını çok övünüyordu komşusuna komşumda agzi açik dinledi. yaaa dedi.
bende sessiz sessiz dinliyorum ölece.
Boşver Allah biliyor ya zaman gösterecek..

ne yapacagimi şaşırdım ya .. Diyo sen beni takmıyorsun.. beni takana kadar senin elinden birşey yemeyecegim.. kahvaltı yapmadı yemek yemedi.. bundan sonra bana lazım değilsindedi.. beni takana kadar elinden birşey yemeyecegim dedi Kendisi
yemesin kendi yaptığını yesin..
sen kendine yap yemegi..
hiç ezdirmemelisin..
valla tam dağ ayisi eşin.. boşamalık.

Evetyaptığım temizliği beğenmiyor.. günde 3 4 kere süpürge atmamı falan istiyor ..bebekle malesef bu zor oluyor.. 2 kişilik evdeyiz anlatamıyorum .. bizim evimizde günde 3 4 kere süpürge yapılırdı toz alınırdı diyor.. 10 kişilik ailede büyümüş kendisi ben 3 kişilik ailede büyüdüm anlatıyorum anlamıyorum..
10 kisinin pisligini günde 3-4 supurmeyle anca bas ediolardiysa demek :KK70: ahır gibi yerden gelmis daha ev begenmio. Hic temiz oldugunu sanmiorum saat basi biri yellense evin havasi bile agirdir o kadar insan ayni evde. Sanirsin Buckingham sarayindan gelmiş uşakların icinden. Zaten 2 kisisiniz ne batacak ki ev en fazla daginik oluyodur.

bende ilk zamanlarda çok ettim adam artık biraktı çünkü yapmıyorum..
anasi çok pimpirikliydi öleydi..
geçen gün komşu geldi
komşuya ben baştan dedim evlendiğimde hiç bişey bilmiyordum evlenince öğrendim dedim. bunu söylemek kötü degildi.
kaynanam hemen atladi
annesi buna bişey göstermemiş. öğretmemiş deyince komşum da konuyu geçişirdi.:KK70:
anladi beni çünkü.
ben kizima adim gibi öğretiyordum herşeyi bilecek diyor
beni temizlikle kötüleyip kızını çok övünüyordu komşusuna komşumda agzi açik dinledi. yaaa dedi.
bende sessiz sessiz dinliyorum ölece.
Boşver Allah biliyor ya zaman gösterecek..
Bende söyledim.. Ben evlenince yavaş Yavaş öğrendim.. bir çok seyide eşimden öğrendim.. Ama ne bilim ya Artık allaha bırakmaktan başka cate kalmıyor

10 kisinin pisligini günde 3-4 supurmeyle anca bas ediolardiysa demek :KK70: ahır gibi yerden gelmis daha ev begenmio. Hic temiz oldugunu sanmiorum saat basi biri yellense evin havasi bile agirdir o kadar insan ayni evde. Sanirsin Buckingham sarayindan gelmiş uşakların icinden. Zaten 2 kisisiniz ne batacak ki ev en fazla daginik oluyodur.
Evet dağınık oluyor topluyorum..bebekle illaki dağılıyor tekrar.. ona gore evi af edersiniz b*k götürüyor

Beyefendiye biri hatırlatsın: Artık anne baba evinde değil, karşılıklı rıza ile baskı altında kalmadan hastalıkta sağlıkta diyerek söz vererek evlendi değil mi? Dolayısıyla karşımızdaki insanla yaşarken ortayı bulmalıyız. Kalp kırmadan, aşağılamadan, kırıp dökmeden, eksikse tamamlayarak, yetişemiyorsa destek olarak, mukayese etmeyerek. Siz günlük olarak robot süpürge alıp çalıştırın, günlük el altındaki mecburi işleri yapın yemektir çamaşırdır, haftasonu da eşinizle genel temizlik yapın. Bebekli kadın desteği yoksa her gün dip köşeye yetişemez. Beğenmezse temizlikçi tutsun. Şu an en önemli işiniz bebeğiniz. Ona verilen ilgi her şeyden önemli.

Bildiriyorum.. Ama kendisi bu sefer sivri dilli olmakla suçluyor.. Kendisi sinirli iken ben susup dinlicekmişim karşılık vermicek mişim.. bende bunu asla yapamam susamam.. zoruma ne gidiyorsa söylüyorum bu sefer huzursuzluk yaratan ben oluyorum
Yerinde olsam susar hic cevap vermezdim. Bence denemeye deger. Zaten bu adama ne desen bos yormasana kendini. Al cocugu diger odaya git. Banyoya gir kapiyi kitle bu konusmaya baslayinca.

Beyefendiye biri hatırlatsın: Artık anne baba evinde değil, karşılıklı rıza ile baskı altında kalmadan hastalıkta sağlıkta diyerek söz vererek evlendi değil mi? Dolayısıyla karşımızdaki insanla yaşarken ortayı bulmalıyız. Kalp kırmadan, aşağılamadan, kırıp dökmeden, eksikse tamamlayarak, yetişemiyorsa destek olarak, mukayese etmeyerek. Siz günlük olarak robot süpürge alıp çalıştırın, günlük el altındaki mecburi işleri yapın yemektir çamaşırdır, haftasonu da eşinizle genel temizlik yapın. Bebekli kadın desteği yoksa her gün dip köşeye yetişemez. Beğenmezse temizlikçi tutsun.
Emin olun gözüne soka şoka yapıyorum artık ama aynı tas aynı hamam

Back
X