- 3 Şubat 2009
- 10.242
- 18.196
- 823
- 45
Daginiklik tabiki olcak bebege mi bakcan saga sola mi. O daginikligi pislikle karistirio bence.Evet dağınık oluyor topluyorum..bebekle illaki dağılıyor tekrar.. ona gore evi af edersiniz b*k götürüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daginiklik tabiki olcak bebege mi bakcan saga sola mi. O daginikligi pislikle karistirio bence.Evet dağınık oluyor topluyorum..bebekle illaki dağılıyor tekrar.. ona gore evi af edersiniz b*k götürüyor
Bunlardan sonra hala o evde o adamin karisi olarak kaliyorsaniz kusura bakmayin ama adam hakli. Benim de esim ne yaparsam yapiyim susup otursa tepesine cikarim yani daha da simaririmne yapacagimi şaşırdım ya .. Diyo sen beni takmıyorsun.. beni takana kadar senin elinden birşey yemeyecegim.. kahvaltı yapmadı yemek yemedi.. bundan sonra bana lazım değilsindedi.. beni takana kadar elinden birşey yemeyecegim dedi Kendisi
Evet ayırt edemiyor ona gore heryer pislik ..b*k için deDaginiklik tabiki olcak bebege mi bakcan saga sola mi. O daginikligi pislikle karistirio bence.
Susmuyorum.. sadece şuan bir çözüm yolubulmak için size danışıyorumBunlardan sonra hala o evde o adamin karisi olarak kaliyorsaniz kusura bakmayin ama adam hakli. Benim de esim ne yaparsam yapiyim susup otursa tepesine cikarim yani daha da simaririm
Tam cuk bi laf var aslında ..... ötürü deyim sen anla :) karnım agridi de. Kanepenin yayı batti içeri gidiorum de. Evde sut bitti de cik disariBu sefer de diyor neden kaçıyorsun![]()
Çözümü kendisi bulmuş bence.Susmuyorum.. sadece şuan bir çözüm yolubulmak için size danışıyorum
Hayır şuan temizlik için kavga ediyor siz onun istedigi gibi elinizden bez düşürmediginiz zaman başka birşeye takacak.Severek evlendik .. Aynı evin içine girmeden kimseyi tam tanıamıyoruz.. Tek kavgamız temizlik yüzünden başka hiç bir kavgamız yok ..
Allah aşkına bu adam evde mi büyüdü?Evlenmeden konuştuk fakat .. Kendisi sürekli temizlik yapılan yerde büyüdüğü için benimde öyle olmamı istiyor
Denedim vallaTemizlik yapmış havasi ver bence bu zaten anlamio. Bunun işten geleceği saatte evin girisine bi sprey sık, yere ustunde bez asılı bi kova koy supurgeyi odada yerde acik bırak bi de bi cam ac yeter bunaohh canim cikti cocugu ustume bezle bagladim onla birlikte supurdum valla belim koptu biraz ovar misin falan de sen biseyler talep et ustune :)
Valla o kadar güzel temizlik yapıyor kiAllah aşkına bu adam evde mi büyüdü?
Okula ,gezmeye gitmedi mi çalışmadı mı?hep anasını ablasını mı izledi ?erkeklerin çoğunluğunu temizlikten anlamaz,süpürge sesine dahi dayanamaz sizin ki dili ile sizi süpürecek o evden
Ablası anası bilmem nesi ile alakası yok canı evlilik yürütmek istemiyor bukadar net
Her gün yapican iste fake kova olayini gerçekten ise haftada bir veya on gunde bir supursen diger günler fake olsa yeter de artar :) yani derdi neymis bi onu gör. Eli kapıda durmasinin sebebi ne acaba? Geçinmeye gönlü yok gibi gercekten de çünkü. Ona bi sebep verme bakalim ne cikacak altindan.Denedim valladiyo ne yaptın ki altı üstü evle ilgilendin
Ona gore pisim ama görseniz ellerim artık çamaşır suyu ile temizlikten battıEşiyle temizlik yüzünden kavga eden erkeği ilk kez bu forumda duydum. Ben anlamıyorum kadınlar mı çok pis yoksa erkekler mi kızacak takılacak bi kulp arıyor çözemedim…
Ciddi misin :)) ya zaten bence temizlik kesinlikle erkek işi kim kadin isi demis? Supurge bile küskü gibi bi alet narin kadınlar nasi manevra yaptirsin ona. Erkekler haldir yaldir daha kisa surede daha buyuk kas gucuyle ne güzel yapar daha uzun boylariyla ne guzel duvar silerler. Kim dedi bunu kadin isi diye. Kadinin cani ciksin taşı sil süpür aksam adam gelsin bi de her yani tutulmuş kadindan kadinlik beklesin. Benim bi is arkadasim vardi oglan karima asla temizlik yaptırmam kadin kadinliktan çıkar o islere girisince derdi o benim icin kendine vakit ayirsin suslensin ev isini ben çözerim derdi. Adamin bu lafi ban aşırı çekici gelirdi :)Valla o kadar güzel temizlik yapıyor ki
2016 da bende tıpkı senın gibiydim, ben soyleydım ama bi yandan okul bı yandan part time calısıyordum, evlendim yemekten anlamazdım temizlik ise az cokta olsa yapıyordum, esim memnun degıldı sıkayetciydi (gerci bende cocuk olmadıgı ıcın daha vaktım oluyordu) bende her Allahın günü evi dip bucak temizliyordum, ev sozde 3+1 ama sanırsın ucak pisti, cok buyuktu ve zorlanıyordum, birgun yine iş yaparken belim bi tutuldu, oldugum yerde hareket edemedım, kımıltadamadım belden asagısını, oturamıyorum da, yaklasık 10 dk kadar gecmesını bekledim, 10 dakıkanın sonunda az da olsa hareket edebildim ve hemen oturdum, eşimede bundan boyle benim işime karısmamasını, karısırsa bende senın ısıne karısıcagımı soyledım, evde tüm gün kalan benim, bos bos oturmuyorum camasırı bulasıkları utusu, yok cam sil yok wc banyo temızle, yok yemek yap, ee kendinede bakman lazım ustune bırde bebek varsa o zaman Gel gör bizim hali, diyecegim o ki kendini yıpratma, seni temizlik icin bosayacaksa bosasın, tazmınat davası acarsın asıl o zaman gorurMerhaba kızlar.. ben 3 senedir evliyim.. 4 aylik bir kızım var.. Tek çocuk olarak büyüdüğüm için annem sürekli ders çalışmam için hiç bir işe elimi sürdurtmedi.. Evlendikten sonra çok zorlandım.. Temizlik yapmayı ve yemek yapmayı sonradan öğrendim.. Fakat eşim kalabalık Aile de büyüdüğü için ve 5 kiz kardeşle büyüdüğü için onlar gibi sürekli elimde bezle gezmemi istiyor. Kendisi çok yardımcı oluyor ama sürekli yüzüme vuruyor .. Benim yaptığım temizliği beğenmiyor .. sürekli seninle hayat geçmez boşayacağım seni eninde sonunda diyor.. Ne yapacağımı sasirdim.. Yardımcı olur musunuz ? Nasıl yol izlemeliyim ?
Gerçekten yapıyor cam siliyor.. süpürge atıyor eve çamaşır katlıyor ütülüyorCiddi misin :)) ya zaten bence temizlik kesinlikle erkek işi kim kadin isi demis? Supurge bile küskü gibi bi alet narin kadınlar nasi manevra yaptirsin ona. Erkekler haldir yaldir daha kisa surede daha buyuk kas gucuyle ne güzel yapar daha uzun boylariyla ne guzel duvar silerler. Kim dedi bunu kadin isi diye. Kadinin cani ciksin taşı sil süpür aksam adam gelsin bi de her yani tutulmuş kadindan kadinlik beklesin. Benim bi is arkadasim vardi oglan karima asla temizlik yaptırmam kadin kadinliktan çıkar o islere girisince derdi o benim icin kendine vakit ayirsin suslensin ev isini ben çözerim derdi. Adamin bu lafi ban aşırı çekici gelirdi :)
Benim bi is arkadasim vardi oglan karima asla temizlik yaptırmam kadin kadinliktan çıkar o islere girisince derd
evinde böle pimpirikli varsa erkek çocuğu o şekilde yetişiyor büyüyor böle insan çok.Allah aşkına bu adam evde mi büyüdü?
Okula ,gezmeye gitmedi mi çalışmadı mı?hep anasını ablasını mı izledi ?erkeklerin çoğunluğunu temizlikten anlamaz,süpürge sesine dahi dayanamaz sizin ki dili ile sizi süpürecek o evden
Ablası anası bilmem nesi ile alakası yok canı evlilik yürütmek istemiyor bukadar net