- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.072
- 83
- 31
siz çalışıyor musunuz evde misinizÇok dedim.. Oturalim konuşalım dedim.. Ama anlamıyor ki öküz..
Yaşadığınız yere en yakın adliyeye doğru bir yol izlemelisiniz.Merhaba kızlar.. ben 3 senedir evliyim.. 4 aylik bir kızım var.. Tek çocuk olarak büyüdüğüm için annem sürekli ders çalışmam için hiç bir işe elimi sürdurtmedi.. Evlendikten sonra çok zorlandım.. Temizlik yapmayı ve yemek yapmayı sonradan öğrendim.. Fakat eşim kalabalık Aile de büyüdüğü için ve 5 kiz kardeşle büyüdüğü için onlar gibi sürekli elimde bezle gezmemi istiyor. Kendisi çok yardımcı oluyor ama sürekli yüzüme vuruyor .. Benim yaptığım temizliği beğenmiyor .. sürekli seninle hayat geçmez boşayacağım seni eninde sonunda diyor.. Ne yapacağımı sasirdim.. Yardımcı olur musunuz ? Nasıl yol izlemeliyim ?
Yazın 4 ay boyunca ailemle kaldık doğumumu ailemin yanında yaptım.. Nasıl davrandiklarini kendisi de gördü..Temizliği beğenmeyen kendi yapar, kendinizi ezdirmeyin, gitsin ablalarıyla evlensin o zaman bu ne kıyas sen de kıyasla o zaman ben biriciktim bana biricik davranacaksın diye
Böyle birini boşamak en iyi yol . Şaka yapmıyorum, sizi sadece temizlik için evde tutan,başka bir kriteri olmayan bu sığ adamı eninde sonunda siz bosarsınız zatenMerhaba kızlar.. ben 3 senedir evliyim.. 4 aylik bir kızım var.. Tek çocuk olarak büyüdüğüm için annem sürekli ders çalışmam için hiç bir işe elimi sürdurtmedi.. Evlendikten sonra çok zorlandım.. Temizlik yapmayı ve yemek yapmayı sonradan öğrendim.. Fakat eşim kalabalık Aile de büyüdüğü için ve 5 kiz kardeşle büyüdüğü için onlar gibi sürekli elimde bezle gezmemi istiyor. Kendisi çok yardımcı oluyor ama sürekli yüzüme vuruyor .. Benim yaptığım temizliği beğenmiyor .. sürekli seninle hayat geçmez boşayacağım seni eninde sonunda diyor.. Ne yapacağımı sasirdim.. Yardımcı olur musunuz ? Nasıl yol izlemeliyim ?
Evlenmeden konuştuk fakat .. Kendisi sürekli temizlik yapılan yerde büyüdüğü için benimde öyle olmamı istiyorBu kadar elinde bez gezen biri istiyorsa neden evlenmeden konuşmadiniz?
Ben baya kisa flört yaptim oyle yillarca sürmedi ama temizlik, yemek konularini konuşmuştuk.Siz ne yapiyorsunuz, ne konusuyorsunuz evlenene kadar? Bu derece konusmadan birbirinize uygun oldugunuzu nasil anlayipta evllilikte biz yapariz dediniz hatta cocuk bile yaptiniz da simdi sorun oldu? Bence ev duzeni konusulmasi, cocuk konusulmasi gibi önemli bir şey.
Evlenmeden konuştuk fakat .. Kendisi sürekli temizlik yapılan yerde büyüdüğü için benimde öyle olmamı istiyor
Yazın 4 ay boyunca ailemle kaldık doğumumu ailemin yanında yaptım.. Nasıl davrandiklarini kendisi de gördü..
Bir öküzle evliliğe devam etmenizdeki motivasyon neydi peki?Çok dedim.. Oturalim konuşalım dedim.. Ama anlamıyor ki öküz..
Malesef öyleO kavga yetiyor zaten. Boşayacağım diyormuş, başka kavgaya gerek kalmamış ki.
SalaklığımBir öküzle evliliğe devam etmenizdeki motivasyon neydi peki?
ona bir süprizz yap ve sen onu boşaMerhaba kızlar.. ben 3 senedir evliyim.. 4 aylik bir kızım var.. Tek çocuk olarak büyüdüğüm için annem sürekli ders çalışmam için hiç bir işe elimi sürdurtmedi.. Evlendikten sonra çok zorlandım.. Temizlik yapmayı ve yemek yapmayı sonradan öğrendim.. Fakat eşim kalabalık Aile de büyüdüğü için ve 5 kiz kardeşle büyüdüğü için onlar gibi sürekli elimde bezle gezmemi istiyor. Kendisi çok yardımcı oluyor ama sürekli yüzüme vuruyor .. Benim yaptığım temizliği beğenmiyor .. sürekli seninle hayat geçmez boşayacağım seni eninde sonunda diyor.. Ne yapacağımı sasirdim.. Yardımcı olur musunuz ? Nasıl yol izlemeliyim ?
Çalışıyor musunuz eğer çalışmıyorsaniz evle ilgilenecek bolca vaktiniz var demektir zaten bende fazla temiz olmayı severim eşimde benim gibi şükürler olsun eğer pis biri olsa sanırım bende çok sinirlenirdim . Anlıyorum temiz insanların dağınık düzensiz birini görünce ne hissetigini ama boşarm demesi yanlış bunu uslunce söyleyebilir kırmadan dökmedenMerhaba kızlar.. ben 3 senedir evliyim.. 4 aylik bir kızım var.. Tek çocuk olarak büyüdüğüm için annem sürekli ders çalışmam için hiç bir işe elimi sürdurtmedi.. Evlendikten sonra çok zorlandım.. Temizlik yapmayı ve yemek yapmayı sonradan öğrendim.. Fakat eşim kalabalık Aile de büyüdüğü için ve 5 kiz kardeşle büyüdüğü için onlar gibi sürekli elimde bezle gezmemi istiyor. Kendisi çok yardımcı oluyor ama sürekli yüzüme vuruyor .. Benim yaptığım temizliği beğenmiyor .. sürekli seninle hayat geçmez boşayacağım seni eninde sonunda diyor.. Ne yapacağımı sasirdim.. Yardımcı olur musunuz ? Nasıl yol izlemeliyim ?
Herkez eviHa konuştuğunuza göre kabul ettiniz yani? O zaman bezi elinizde gezdirin yani.
Bende temiz insanım.. Fakat o fazla fazla mükemmeliyetçi.. bIr bardağı bile mutfak tezgahının üstünde görse ben çok dağınık biri oluyorum ona goreÇalışıyor musunuz eğer çalışmıyorsaniz evle ilgilenecek bolca vaktiniz var demektir zaten bende fazla temiz olmayı severim eşimde benim gibi şükürler olsun eğer pis biri olsa sanırım bende çok sinirlenirdim . Anlıyorum temiz insanların dağınık düzensiz birini görünce ne hissetigini ama boşarm demesi yanlış bunu uslunce söyleyebilir kırmadan dökmeden
Temizlik için yardımcı alın eveMerhaba kızlar.. ben 3 senedir evliyim.. 4 aylik bir kızım var.. Tek çocuk olarak büyüdüğüm için annem sürekli ders çalışmam için hiç bir işe elimi sürdurtmedi.. Evlendikten sonra çok zorlandım.. Temizlik yapmayı ve yemek yapmayı sonradan öğrendim.. Fakat eşim kalabalık Aile de büyüdüğü için ve 5 kiz kardeşle büyüdüğü için onlar gibi sürekli elimde bezle gezmemi istiyor. Kendisi çok yardımcı oluyor ama sürekli yüzüme vuruyor .. Benim yaptığım temizliği beğenmiyor .. sürekli seninle hayat geçmez boşayacağım seni eninde sonunda diyor.. Ne yapacağımı sasirdim.. Yardımcı olur musunuz ? Nasıl yol izlemeliyim ?
Anlıyorum bende aynıyım bide başak burcuyum ellerim titriyor bazen dağınıklık olunca sadece evladımin oyuncaklarına karşımiyorum onun dışında dağınıklık düzensizlik bende eşimde hiç sevmeyiz ama belki aşırı derecede ise yardim alması gerekebilirHerkez evi
Bende temiz insanım.. Fakat o fazla fazla mükemmeliyetçi.. bIr bardağı bile mutfak tezgahının üstünde görse ben çok dağınık biri oluyorum ona gore
Daginiklik ve düzensizliği kimse sevmez tabiki .. Ama aşırı si da herkese zarar.. bence malesef eşimde de o varAnlıyorum bende aynıyım bide başak burcuyum ellerim titriyor bazen dağınıklık olunca sadece evladımin oyuncaklarına karşılıyorum onun dışında dağınıklık düzensizlik bende eşimde hiç sevmeyiz ama belki aşırı derecede ise yardim alması gerekebilir
siz de nasıl bu kadar pasifsiniz. Seninle hayat geçmez seni boşayacağım diyen adama ağzının payını veremiyor musunuz? Sizinle böyle konusma haddini nerden buluyor?Merhaba kızlar.. ben 3 senedir evliyim.. 4 aylik bir kızım var.. Tek çocuk olarak büyüdüğüm için annem sürekli ders çalışmam için hiç bir işe elimi sürdurtmedi.. Evlendikten sonra çok zorlandım.. Temizlik yapmayı ve yemek yapmayı sonradan öğrendim.. Fakat eşim kalabalık Aile de büyüdüğü için ve 5 kiz kardeşle büyüdüğü için onlar gibi sürekli elimde bezle gezmemi istiyor. Kendisi çok yardımcı oluyor ama sürekli yüzüme vuruyor .. Benim yaptığım temizliği beğenmiyor .. sürekli seninle hayat geçmez boşayacağım seni eninde sonunda diyor.. Ne yapacağımı sasirdim.. Yardımcı olur musunuz ? Nasıl yol izlemeliyim ?
Ne kadar kavga edersem edeyim erkek egemen bir yerde büyümüş .. Kendisi de farkında susmuyorym asla karşılık veriyorum ama insan yoruluyor artık anlatmaktan tartismaktansiz de nasıl bu kadar pasifsiniz. Seninle hayat geçmez seni boşayacağım diyen adama ağzının payını veremiyor musunuz? Sizinle böyle konusma haddini nerden buluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?