sizin bence olay temizlik değil, kültür çatışması probleminiz, çok daha derinden. Açık açık sakince karşınıza alıp konusmaktan başka seçeneğiniz yok siz böylesiniz kardeşleri gibi temizlik sevmeyebilirsiniz, ya sizi böyle kabul edecek ya da bosanacaksınız. Fakat üslubu çok çirkinNe kadar kavga edersem edeyim erkek egemen bir yerde büyümüş .. Kendisi de farkında susmuyorym asla karşılık veriyorum ama insan yoruluyor artık anlatmaktan tartismaktan
Evet üslubu çok kötü .. Sinirlenince ağzından ne çıktığının farkında değil.. sakinleşince diyorum sen bana şöyle dedin böyle dedin diye.. bu sefer de diyor ki sen sınır etmesen karşılık vermesen ben onları söylemicem.. Ben kavga tartışma sırasında susamıyorum asla zoruma ne gidiyorsa söylüyorum..O da bu sefer üste çıkıyorsizin bence olay temizlik değil, kültür çatışması probleminiz, çok daha derinden. Açık açık sakince karşınıza alıp konusmaktan başka seçeneğiniz yok siz böylesiniz kardeşleri gibi temizlik sevmeyebilirsiniz, ya sizi böyle kabul edecek ya da bosanacaksınız. Fakat üslubu çok çirkin
de'di zaten temizlikçi çağıracağım diye.. Maddiyatdan dolayı çağırmadı dag ayısı.. Sevgisini temizlikle ölçüyormuş beyfendiTemizlik için yardımcı alın eve
Ben toplumun zaten .. O herşeyi didik didik ediyor malesef..Dağınık olduğunuzu çocuk yapmadan fark etmemiş mi? Boş boş konuşuyor gibi geldi bana. Başka bir sorununuz yoksa, biraz ağzının ayarı yok herhalde. Genel olarak siz de mi böyle konuşuyorsunuz bilmiyorum ama çok itici tabii.
Sizin sorununuz ne tam olarak? Yani nasıl böyle konuşmamasına ikna edeceğinizi mi düşünüyorsunuz ya da daha toplu olmayı mı deneyeceksiniz? Yani kendiniz için gördüğünüz seçenekler ne?
Beğenmiyorsa kendi yapsın paşa hazretleri.Merhaba kızlar.. ben 3 senedir evliyim.. 4 aylik bir kızım var.. Tek çocuk olarak büyüdüğüm için annem sürekli ders çalışmam için hiç bir işe elimi sürdurtmedi.. Evlendikten sonra çok zorlandım.. Temizlik yapmayı ve yemek yapmayı sonradan öğrendim.. Fakat eşim kalabalık Aile de büyüdüğü için ve 5 kiz kardeşle büyüdüğü için onlar gibi sürekli elimde bezle gezmemi istiyor. Kendisi çok yardımcı oluyor ama sürekli yüzüme vuruyor .. Benim yaptığım temizliği beğenmiyor .. sürekli seninle hayat geçmez boşayacağım seni eninde sonunda diyor.. Ne yapacağımı sasirdim.. Yardımcı olur musunuz ? Nasıl yol izlemeliyim ?
Ben beceremiyormuşum ya sen yapıyorsun işte ne güzel deyip arkanıza yaslanacaksınız.Yapıyor .. Bu sefer de diyor ben mi kadınım sen mi anlamıyorum
Karşılık verince benim dilim sivri dilli oluyor malesef.. O diyor ki ben sinirli iken herşeyi söylim sen sus benidinle.. bende susmuyorum.. bu seferde sivri dilli ben oluyorum..Ben beceremiyormuşum ya sen yapıyorsun işte ne güzel deyip arkanıza yaslanacaksınız.
Ben düzen temizlik severim ama eşim bir defa bile söylemiş olsaydı asla yapmazdım yapacağım varsa da. Temizlik yüzünden seni bir gün boşayacağım nedir pes.
Bildiriyorum.. Ama kendisi bu sefer sivri dilli olmakla suçluyor.. Kendisi sinirli iken ben susup dinlicekmişim karşılık vermicek mişim.. bende bunu asla yapamam susamam.. zoruma ne gidiyorsa söylüyorum bu sefer huzursuzluk yaratan ben oluyorumBoşanmadan söz açmak, şaka yollu bile olsa bir evliliğin dinamiğini kökünden sarsar.
Kaldı ki alt tarafı ev işi yüzünden bu sözü sarf eden birine hiçbir surette iyi niyet gösterilmez.
Annesinin kıyamadığını, elin oğlu hor göremez.
Bakın bu gerçekten çok incitici bir yaklaşım.
Siz onunla hayat arkadaşı oldunuz, adam sanki eve hizmetçi almış ve iş akdini fesh etmekten söz eder gibi pervasız konuşuyor.
Haddini bilsin, bildirin.
Malesef her kavgada diyor.. ac dava diyorum açmıyordaEşinizin yardımına rağmen yetişemiyorsanız, eşiniz de temizliğe bu kadar düşkünse, nazik bir dille: “Hayatım belli ki bebekle zor oluyor, bir temizlikçi tutalım düzenli gelsin ya da bir robot süpürge vs alalım; en azından ayak altını süpürür zaman kazanırsın.” demeliydi. Üslubu çok problemli, boşanmak kelimesi nasıl bu kadar diline pelesenk olmuş ki, hiç sağlıklı değil.
Ya kızlarımız çok saf ya da adamlar kendini iyi gizliyor. Hatta bence ikisideBen anlamıyorum evlenmeden hiç mi konuşmadınız bua damla .. adma bir dağ ayısı , bu uslüpteki bir insanla neden evlenilir anlamadımTemizliği kendi yapsın ayı, bana kalsa o 5 kardeşinin yanına yollardım bu ayıyı.
Balkonu da salona katalım mı ?Paşadaki keyfe bak. Ne bu son padişah falan mı? Hayret bir şey.Bildiriyorum.. Ama kendisi bu sefer sivri dilli olmakla suçluyor.. Kendisi sinirli iken ben susup dinlicekmişim karşılık vermicek mişim.. bende bunu asla yapamam susamam.. zoruma ne gidiyorsa söylüyorum bu sefer huzursuzluk yaratan ben oluyorum
Siz açın? Böyle hayat geçmez. Beğenmediği nedir tam olarak temizliğinizde, yetişememenizse bebek bakan kadınsınız olabilir, yaptığınız temizliği mi eleştiriyor?Malesef her kavgada diyor.. ac dava diyorum açmıyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?