Eşimle uzak kaldık, sizce ne yapmalıyım

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
551
53
Arkadaşlar eşimi 20 gündür görmüyorum ve çok özledim.. Memlekete ailemin yanına geldim oğlumla havası suyu güzel oğlumda hava alsın diye Biraz uzattık tatili.. Neyse eşim normalde her gün arar sorar beni ama normal konuşuyoruz nasılsın ne var ne yok daha evleneli 3,5 yıl oldu mesaj bile atmıyor özledim sizi diyor konuşurken laf arasında o kadar bende iki üç satır güzel mesaj bekliyorum seni seviyorum vs gibi ama tık yok, 😂bilmiyorum ben mi abartıyorum ama sizce ne yapmalıyım bu durumda siz olsanız ne yapardınız bende o yazmıyor diye o şekilde yazmıyorum..

Direk söyleyin. Ben öyle yapıyorum haberi olunca trip atıyorum. Sonuçta anlamayabilir bizim kadar ince dusunemiyorlar 😂

Ay hemen biz böyle olmayalım diye ağladım kocama sarılıp.tribe sokcaniz bebi🤣🤣🤣

20 gün çok değil mi yavrum güzelce giyin makyajını yap görüntülü ara konuş. Seni gelip alma imkanı varsa gel yanıma götür beni de seni özledim de 👍😄 supriz yap sen git yine imkan varsa tabiki gün içinde tatlı hafif imali mesajlar yolla . Ben evli olsam dayanamazdım 20 gün çok fazla bana gore. Adam ne desin gari 20 gün seni özledim mı desin sürekli 🤣 tabiki biryerden sonra biraz monotonlasacak ama canlı tutmak ikinizin elinde sen bir adım at oda eminim sana atacaktır 😊

Back
X