Burayı uzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmaya fırsatım veya cesaretim olmadı.Eşimle 11 senelik evliyim 3 sene sevgili döneminden sonra evlendik 2 tane cocugum var ama şu 5 senedir yasadiğım cinsel problemlerimiz artık beni üzüp katlanamayacağım duruma getirdi beni.İlk cocuktan 4 sene sonra oğlum kardeş istemeye başladı bizde istedik tabi ama eşimde isteksizlik baş verdi hep ben davet ettim cocugumuz olsun söyle olsun böyle olsun diye eşimde istiyordu tabi neyse 2 sene olmadı doktora falan gittik doktor gün aşırı ilişki öneriyordu ama gel gelelim bunu eşime anlat hep davet teklif le gecen sürede ay da bir beraber olmayla beraber hamile kaldım hamilelik boyunca ilişki hiç olmadı benimde işime geldi bu durum tabi neyse,bir oğlum daha oldu şuan 3 yaşinda bizim asıl sorunumuz şimdi başladı eskiden isteksizlik vardı ama bir sekilde iliski olurdu şimdi daha beteri oldu eşimde isteksizlikle beraber ereksiyon problemi baş gösterdi bunu hic bir sekilde kabul etmiyor dokrara gidelim diyorum islerinin yoğunlugunu öne sürüyor artık benimde piskolojim bozuldu hayal kırıklığına düsüp ağlayarak uyuyorum her yolu denedim beni sevdigini biliyorum bende onu cok seviyorum beni aldatmadığınada eminim vaktinden önce gelir eve ya ne bileyim yazacagım cok sey var ama cok uzun oldu
bir akıl fikir verin konuşmaya o kadar ihtiyacim varki ama cevremle konusamam bizde ayıptır ve eşimin gururu kırılır kimseyle paylaşamam ikimizde suan 34 yaşındayız