Baska sekilde giderdigini sanmıyorum yada ben yakalamadım bilmiyirum ama hep ürologa gorun diye baski yapardım gurur meselesi haline getiriyor.Zaten genelde ben baslatiyorum eskiden red ederdi kızdiğımı bildigi icin red etmiyor ama bi sekilde kavga cıkarip beni etkiliyor veya iliskide basarisiz oluyor cok zor erekdiyonu sağlıyor bu esnadada benim modum düsüyorHer ikinizinde yaşı çok genç.
İsteksizliği sadece size mi karşı yoksa başka türlü bu ihtiyacını gideriyor mu? Aldatma demiyorum.
Psikolog ya da doktora gitmelisiniz.
Siz başlayın belki böyle böyle ikna edebilirsiniz.
Çözum bulmaya calısıyorum ama nereye kadar eşimide cok seviyorum kendine guveni kalmadi üstelik benide suclamaya basladı sacma sapan bahaneler bularakCozulmez arkadaşım, çözüm odaklı olmadiktan sonra...
Aldatsa vaktiyle eve gelmez diye biliyorum ve dini duygulari yüksekdir ben esimin ilkiyim halta ama tabi erkek milletine güven olmayacağını bende biliyorum bir erkek altatsa neden ereksiyon problemi yaşarki bana saçma geliyor bu durumHiçbirzaman eşim aldatmaz demeyin eşinia aldatıyor demiyorum ama erkek öilletine güven olmaz gözünü dört açcan
Elbette çevrenize anlatmamaniz en doğrusu olmuş. Eşinizle tekrar konuşun bunun normal ve basit bi rahatsızlık olduğunu kabullenmesini sağlayın. Kadınlarda bu hissiyat yok ama erkekler tüm erkeklik unsurunu pipiye bağladıkları için hemen gururları inciniveriyo. Pipideki en ufak sorun onların erkeklik değerlerini azalriyo. Doktordan başkası yardımcı olamaz maalesef. Siz yine de yemekler yaparken afrodizyak etkili menüler hazırlayın. Yemek tarifleri olan sitelerde var bunlar. Allah kolaylık versinBurayı uzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmaya fırsatım veya cesaretim olmadı.Eşimle 11 senelik evliyim 3 sene sevgili döneminden sonra evlendik 2 tane cocugum var ama şu 5 senedir yasadiğım cinsel problemlerimiz artık beni üzüp katlanamayacağım duruma getirdi beni.İlk cocuktan 4 sene sonra oğlum kardeş istemeye başladı bizde istedik tabi ama eşimde isteksizlik baş verdi hep ben davet ettim cocugumuz olsun söyle olsun böyle olsun diye eşimde istiyordu tabi neyse 2 sene olmadı doktora falan gittik doktor gün aşırı ilişki öneriyordu ama gel gelelim bunu eşime anlat hep davet teklif le gecen sürede ay da bir beraber olmayla beraber hamile kaldım hamilelik boyunca ilişki hiç olmadı benimde işime geldi bu durum tabi neyse,bir oğlum daha oldu şuan 3 yaşinda bizim asıl sorunumuz şimdi başladı eskiden isteksizlik vardı ama bir sekilde iliski olurdu şimdi daha beteri oldu eşimde isteksizlikle beraber ereksiyon problemi baş gösterdi bunu hic bir sekilde kabul etmiyor dokrara gidelim diyorum islerinin yoğunlugunu öne sürüyor artık benimde piskolojim bozuldu hayal kırıklığına düsüp ağlayarak uyuyorum her yolu denedim beni sevdigini biliyorum bende onu cok seviyorum beni aldatmadığınada eminim vaktinden önce gelir eve ya ne bileyim yazacagım cok sey var ama cok uzun oldubir akıl fikir verin konuşmaya o kadar ihtiyacim varki ama cevremle konusamam bizde ayıptır ve eşimin gururu kırılır kimseyle paylaşamam ikimizde suan 34 yaşındayız
Amin şuan bile ağlıyorum gercekten zor bir durum Allah kimsenin başına vermesinZor durum Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah
İnanin hiç problemimiz yoktu 6 sene herşey yolundaydı esimin çok seviyorum cocuk icin hicbir seyi engel görmedim benCinsellik konusunda problem varken çözüm bulmadan çocuk yapmaya çalışmak en büyük hatanız olmuş. Zaten ayda bir olan şeyi bir de çocuk olsuna endekslemişsiniz. Hazır o da çocuk istiyorken ikna etseydiniz önce bir psikologa falan gidip isteksizlik sorununu çözelim diye . Rahat 2 yıldır falan varla yok arasında cinsellik anladığım kadarıyla. Ya bol bol fındık fıstık macun falan yedireceksiniz ya da doktora gidecek ama bunun için önce sorununu kabul etmesi gerek . İş sizi suçlamaya gelmişse işiniz baya zor .
Alaksi yok hem aradan 3 sene geçti çocugu eşimde istiyordu tek taraflı degil yaniValla çocuk çocuk diye diye adamın isteği körelmiş sanki
E tamam siz hala sorunu görmüyorsunuz ama , çocuk istemenize bir şey demiyorum zaten, bir tane daha yapin isterseniz. Ama kendiniz diyorsunuz ki kardeş yapmaya karar verdik isteksizlik baş gösterdi 2 yıl ayda bir sevişme sonucu tutturduk diye . Sizce bu normal mi ki oda sizin zorlamanizla davetinizle olmuş. E hamileyken de hic olmamış. Yanı siz en başta çözmeniz gerekirken görmezden gelmişsiniz. Adam körelmiş istek falan kalmamış, zaten ihtiyacını kendi kendine de karşılamıyorsa sorun baya ciddi . Şimdi de ha deyince düzelmez, ağlayarak hiç düzelmez. Önce bi güzel vakit geçirin, birbirinize zaman ayırın, 3 yılın ya da 5 yılın ardından sadece birbirinizi arzuladığınız için ( çocuk için değil) sevişmek istediğinize ikna edin vs. Ama lütfen ağlamayın ya gerçekten insanı daha çok itiyor .İnanin hiç problemimiz yoktu 6 sene herşey yolundaydı esimin çok seviyorum cocuk icin hicbir seyi engel görmedim ben
Ama isteksizlik oldu sevismedi diyorsunuzAlaksi yok hem aradan 3 sene geçti çocugu eşimde istiyordu tek taraflı degil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?