Nasıl bir kurban bilinci bu, sağlık sorunlarını ve olayların kronolojik gidişatını tam çözemedim ama madem bu kadar kırıldınız, orası onun yatağı değil sizin yatağınız. Yani ikinizin. Kendinizi sürekli soyutlamayın.Öfkeli biriydim ailesel sorunlarımdan dolayı tedavi oldum baya toparladım ama insanlar benden her anlamda mükemmel olmamı bekliyorlar. Şunu şöyle de ben sana bişe diyince söylenince sus konuşma alttan al böyle ilerlemeye başladı. Ben de çabaladım ama annem eşime Allah razı olsun senden ben dua ettim senin gibi biri kuzuma eş oldu biz tedavi ettirmedik onu bilemedik sen ettirdin demiş çok gururum kırıldı yıllarca tek ağladım odamda dayak yedim ölürcesine yine tekdim benıı kimse anlamadı evlendim yine sorunlar yaşadım eşim tedavi ettirmiş oldu. Şimdide yukarda söylediğim gibi hep bi yine eksik bulunuyor ben de yok akıllı ol yok kurnaz ol yok şöyle ol böyle ol ben herşeyi aynı anda nasıl olcam artık üzerimde yük hissediyorum eşime bu akşam metro beklerken tartıştık küfür ettim geçen gün aynı küfrü o bana etmişti sokakta. Benı bırakıp gitti. Metro çıkışında beş dk hava almak istedim eve gel dedi beş dk hava alcam dedim benı bırakıp çekip gitti gecenin 2 sine yakın bi saatte ve bizim evin yolu karanlık ve sağlam bir yol değil. Sizce erkekliğe yakışır mu metroda karısı ağlarken göz görmeyecek derece uzaklarda oturmak böyle bırakıp eve girmek bu karınca kez oluyor. Ben ikinci sınıf insan mıyım anlamıyorum . En ufak bi eleştiriye gelemiyor. Bi sorundan bahsettim diye böyle oldu neymiş ben mutlu olmazmışım yok bilmem ne üzerime geldi . Ben de bu gece ilk defa odamıza gitmedim benı sokakta bırakan arkasına bakmayan adamın yatağına neden gideyim haksız mıyım
her şey bir yana gece 2 de yolda bırakmak nedir yaÖfkeli biriydim ailesel sorunlarımdan dolayı tedavi oldum baya toparladım ama insanlar benden her anlamda mükemmel olmamı bekliyorlar. Şunu şöyle de ben sana bişe diyince söylenince sus konuşma alttan al böyle ilerlemeye başladı. Ben de çabaladım ama annem eşime Allah razı olsun senden ben dua ettim senin gibi biri kuzuma eş oldu biz tedavi ettirmedik onu bilemedik sen ettirdin demiş çok gururum kırıldı yıllarca tek ağladım odamda dayak yedim ölürcesine yine tekdim benıı kimse anlamadı evlendim yine sorunlar yaşadım eşim tedavi ettirmiş oldu. Şimdide yukarda söylediğim gibi hep bi yine eksik bulunuyor ben de yok akıllı ol yok kurnaz ol yok şöyle ol böyle ol ben herşeyi aynı anda nasıl olcam artık üzerimde yük hissediyorum eşime bu akşam metro beklerken tartıştık küfür ettim geçen gün aynı küfrü o bana etmişti sokakta. Benı bırakıp gitti. Metro çıkışında beş dk hava almak istedim eve gel dedi beş dk hava alcam dedim benı bırakıp çekip gitti gecenin 2 sine yakın bi saatte ve bizim evin yolu karanlık ve sağlam bir yol değil. Sizce erkekliğe yakışır mu metroda karısı ağlarken göz görmeyecek derece uzaklarda oturmak böyle bırakıp eve girmek bu karınca kez oluyor. Ben ikinci sınıf insan mıyım anlamıyorum . En ufak bi eleştiriye gelemiyor. Bi sorundan bahsettim diye böyle oldu neymiş ben mutlu olmazmışım yok bilmem ne üzerime geldi . Ben de bu gece ilk defa odamıza gitmedim benı sokakta bırakan arkasına bakmayan adamın yatağına neden gideyim haksız mıyım
Gel dedi beş dk sigara içcem dedim beklemedi eve girmiş gitmişher şey bir yana gece 2 de yolda bırakmak nedir ya
Bence yatak ayırmanız çok yanlışÖfkeli biriydim ailesel sorunlarımdan dolayı tedavi oldum baya toparladım ama insanlar benden her anlamda mükemmel olmamı bekliyorlar. Şunu şöyle de ben sana bişe diyince söylenince sus konuşma alttan al böyle ilerlemeye başladı. Ben de çabaladım ama annem eşime Allah razı olsun senden ben dua ettim senin gibi biri kuzuma eş oldu biz tedavi ettirmedik onu bilemedik sen ettirdin demiş çok gururum kırıldı yıllarca tek ağladım odamda dayak yedim ölürcesine yine tekdim benıı kimse anlamadı evlendim yine sorunlar yaşadım eşim tedavi ettirmiş oldu. Şimdide yukarda söylediğim gibi hep bi yine eksik bulunuyor ben de yok akıllı ol yok kurnaz ol yok şöyle ol böyle ol ben herşeyi aynı anda nasıl olcam artık üzerimde yük hissediyorum eşime bu akşam metro beklerken tartıştık küfür ettim geçen gün aynı küfrü o bana etmişti sokakta. Benı bırakıp gitti. Metro çıkışında beş dk hava almak istedim eve gel dedi beş dk hava alcam dedim benı bırakıp çekip gitti gecenin 2 sine yakın bi saatte ve bizim evin yolu karanlık ve sağlam bir yol değil. Sizce erkekliğe yakışır mu metroda karısı ağlarken göz görmeyecek derece uzaklarda oturmak böyle bırakıp eve girmek bu karınca kez oluyor. Ben ikinci sınıf insan mıyım anlamıyorum . En ufak bi eleştiriye gelemiyor. Bi sorundan bahsettim diye böyle oldu neymiş ben mutlu olmazmışım yok bilmem ne üzerime geldi . Ben de bu gece ilk defa odamıza gitmedim benı sokakta bırakan arkasına bakmayan adamın yatağına neden gideyim haksız mıyım
Sadece yatak ayırmak yetmicek gibi :/Öfkeli biriydim ailesel sorunlarımdan dolayı tedavi oldum baya toparladım ama insanlar benden her anlamda mükemmel olmamı bekliyorlar. Şunu şöyle de ben sana bişe diyince söylenince sus konuşma alttan al böyle ilerlemeye başladı. Ben de çabaladım ama annem eşime Allah razı olsun senden ben dua ettim senin gibi biri kuzuma eş oldu biz tedavi ettirmedik onu bilemedik sen ettirdin demiş çok gururum kırıldı yıllarca tek ağladım odamda dayak yedim ölürcesine yine tekdim benıı kimse anlamadı evlendim yine sorunlar yaşadım eşim tedavi ettirmiş oldu. Şimdide yukarda söylediğim gibi hep bi yine eksik bulunuyor ben de yok akıllı ol yok kurnaz ol yok şöyle ol böyle ol ben herşeyi aynı anda nasıl olcam artık üzerimde yük hissediyorum eşime bu akşam metro beklerken tartıştık küfür ettim geçen gün aynı küfrü o bana etmişti sokakta. Benı bırakıp gitti. Metro çıkışında beş dk hava almak istedim eve gel dedi beş dk hava alcam dedim benı bırakıp çekip gitti gecenin 2 sine yakın bi saatte ve bizim evin yolu karanlık ve sağlam bir yol değil. Sizce erkekliğe yakışır mu metroda karısı ağlarken göz görmeyecek derece uzaklarda oturmak böyle bırakıp eve girmek bu karınca kez oluyor. Ben ikinci sınıf insan mıyım anlamıyorum . En ufak bi eleştiriye gelemiyor. Bi sorundan bahsettim diye böyle oldu neymiş ben mutlu olmazmışım yok bilmem ne üzerime geldi . Ben de bu gece ilk defa odamıza gitmedim benı sokakta bırakan arkasına bakmayan adamın yatağına neden gideyim haksız mıyım
Ben geldim şimdi o gitti yataktan güya Nolursa olsun yanımda olacaktı
Siz de inadına küfürler haraketler aynısını o yapınca kızıyorsunuz onun ettiği küfürü etmek zorunda değilsiniz.İkinizde birbirinizi yer devam edersiniz.Yapıcı bir insan değilsiniz eşiniz zaten insan değil o ayrı. Ama sizdeki bu inat hayatınızı cehenneme çeviriyorGel dedi beş dk sigara içcem dedim beklemedi eve girmiş gitmiş
Öfkeli biriydim ailesel sorunlarımdan dolayı tedavi oldum baya toparladım ama insanlar benden her anlamda mükemmel olmamı bekliyorlar. Şunu şöyle de ben sana bişe diyince söylenince sus konuşma alttan al böyle ilerlemeye başladı. Ben de çabaladım ama annem eşime Allah razı olsun senden ben dua ettim senin gibi biri kuzuma eş oldu biz tedavi ettirmedik onu bilemedik sen ettirdin demiş çok gururum kırıldı yıllarca tek ağladım odamda dayak yedim ölürcesine yine tekdim benıı kimse anlamadı evlendim yine sorunlar yaşadım eşim tedavi ettirmiş oldu. Şimdide yukarda söylediğim gibi hep bi yine eksik bulunuyor ben de yok akıllı ol yok kurnaz ol yok şöyle ol böyle ol ben herşeyi aynı anda nasıl olcam artık üzerimde yük hissediyorum eşime bu akşam metro beklerken tartıştık küfür ettim geçen gün aynı küfrü o bana etmişti sokakta. Benı bırakıp gitti. Metro çıkışında beş dk hava almak istedim eve gel dedi beş dk hava alcam dedim benı bırakıp çekip gitti gecenin 2 sine yakın bi saatte ve bizim evin yolu karanlık ve sağlam bir yol değil. Sizce erkekliğe yakışır mu metroda karısı ağlarken göz görmeyecek derece uzaklarda oturmak böyle bırakıp eve girmek bu karınca kez oluyor. Ben ikinci sınıf insan mıyım anlamıyorum . En ufak bi eleştiriye gelemiyor. Bi sorundan bahsettim diye böyle oldu neymiş ben mutlu olmazmışım yok bilmem ne üzerime geldi . Ben de bu gece ilk defa odamıza gitmedim benı sokakta bırakan arkasına bakmayan adamın yatağına neden gideyim haksız mıyım
Onu bi konuda eleştirdim diye çıldırdı ben de kaptım sanki ben dedim çıldırdımküfür yiyince zoruna gitmiş tabi
ama ne olursa olsun sizi karanlıkta tek bırakmamalıydı
sizde sigaranızı evde içseydiniz keşke
kavga sebebiniz neydi?
Ben de kaptim sanki ben ne demekOnu bi konuda eleştirdim diye çıldırdı ben de kaptım sanki ben dedim çıldırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?