Eşimle yatağımı ayırdım haksız mıyım

aysgla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mart 2023
267
-47
16
26
Öfkeli biriydim ailesel sorunlarımdan dolayı tedavi oldum baya toparladım ama insanlar benden her anlamda mükemmel olmamı bekliyorlar. Şunu şöyle de ben sana bişe diyince söylenince sus konuşma alttan al böyle ilerlemeye başladı. Ben de çabaladım ama annem eşime Allah razı olsun senden ben dua ettim senin gibi biri kuzuma eş oldu biz tedavi ettirmedik onu bilemedik sen ettirdin demiş çok gururum kırıldı yıllarca tek ağladım odamda dayak yedim ölürcesine yine tekdim benıı kimse anlamadı evlendim yine sorunlar yaşadım eşim tedavi ettirmiş oldu. Şimdide yukarda söylediğim gibi hep bi yine eksik bulunuyor ben de yok akıllı ol yok kurnaz ol yok şöyle ol böyle ol ben herşeyi aynı anda nasıl olcam artık üzerimde yük hissediyorum eşime bu akşam metro beklerken tartıştık küfür ettim geçen gün aynı küfrü o bana etmişti sokakta. Benı bırakıp gitti. Metro çıkışında beş dk hava almak istedim eve gel dedi beş dk hava alcam dedim benı bırakıp çekip gitti gecenin 2 sine yakın bi saatte ve bizim evin yolu karanlık ve sağlam bir yol değil. Sizce erkekliğe yakışır mu metroda karısı ağlarken göz görmeyecek derece uzaklarda oturmak böyle bırakıp eve girmek bu karınca kez oluyor. Ben ikinci sınıf insan mıyım anlamıyorum . En ufak bi eleştiriye gelemiyor. Bi sorundan bahsettim diye böyle oldu neymiş ben mutlu olmazmışım yok bilmem ne üzerime geldi . Ben de bu gece ilk defa odamıza gitmedim benı sokakta bırakan arkasına bakmayan adamın yatağına neden gideyim haksız mıyım

Nasıl bir kurban bilinci bu, sağlık sorunlarını ve olayların kronolojik gidişatını tam çözemedim ama madem bu kadar kırıldınız, orası onun yatağı değil sizin yatağınız. Yani ikinizin. Kendinizi sürekli soyutlamayın.

Ben geldim şimdi o gitti yataktan güya Nolursa olsun yanımda olacaktı

her şey bir yana gece 2 de yolda bırakmak nedir ya

Bence yatak ayırmanız çok yanlış
Geldi. Giden siz değil o olmalı eğer gitmek istiyorsa. Sizi az çk anlıyorum, farklı hobiler edinin kafanız zihniniz başka şeylerle meşgul olsun. Kendinize daha fazla zaman ayırın. Öncelikle kendinizi sevin. Ondan sonra herkes size saygı duyucaktır. Ağlamak çare değil ne yazıkki, biz kadınlar çok duygusalız.. ağlamayı bırakıp akışına bıraksanız ne söyleneni umursamasanız herşey daha güzel olucak emin olun.

insan olarak kimsenin mükemmellik beklentisini karşılamak zorunda değilsiniz. nasıl olmak istiyorsanız öyle olun öncelikle. annenizle ne sorununuz vardı bilmiyorum ama belki "biz cahildik psikolojik rahatsızlık bilmezdik o yüzden senin yardımcı olup tedavi ettirmen iyi olmuş" anlamında demiş olabilir o cümleyi. bunda kırılacak bir şey görmedim. eşinize gelirsek metroda neden tartıştınız? neden küfür ettiniz?

Sadece yatak ayırmak yetmicek gibi :/

s
Ben geldim şimdi o gitti yataktan güya Nolursa olsun yanımda olacaktı
Gel dedi beş dk sigara içcem dedim beklemedi eve girmiş gitmiş
Siz de inadına küfürler haraketler aynısını o yapınca kızıyorsunuz onun ettiği küfürü etmek zorunda değilsiniz.İkinizde birbirinizi yer devam edersiniz.Yapıcı bir insan değilsiniz eşiniz zaten insan değil o ayrı. Ama sizdeki bu inat hayatınızı cehenneme çeviriyor

Haksızsınız.
Daha önce açtığınız konulardan yola çıkarak söylüyorum bunu. Eşinize eziyet ettiğiniz dönemler de olmuş çünkü.

Siz kufur edince zoruna gitmiştir adam eve gitmiştir belki bence kufur etmemeliydiniz

küfür yiyince zoruna gitmiş tabi
ama ne olursa olsun sizi karanlıkta tek bırakmamalıydı

sizde sigaranızı evde içseydiniz keşke
kavga sebebiniz neydi?

küfür yiyince zoruna gitmiş tabi
ama ne olursa olsun sizi karanlıkta tek bırakmamalıydı

sizde sigaranızı evde içseydiniz keşke
kavga sebebiniz neydi?
Onu bi konuda eleştirdim diye çıldırdı ben de kaptım sanki ben dedim çıldırdım

Yatak ayirmak cok sacma zaten kufur ederek tartismayi alevlendiren sizsiniz. Haksizsiniz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…