- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- Konu Sahibi sstsessizol
-
Konuyu nereden tutsam elimde kaliyor. Biolojiden bi haber bir cift kalkip cocuk yapmak istiyor. Ziyarette bide "kalk eve gidelim, sex yapalim" deniliyor.
Kusura bakmayin ama ikinizde cocuk gibisiniz. Önce biraz bir olgunlasin, kadin vücüdü üzerine, hamilelik üzerine bir iki kitap okuyun, öyle cocuk yapin.
Yumurtlama nedir bilmeyen adam, hamilelikte seni anlayacakmi saniyorsun? Bebek ile yardim? Hos kendin kadin olarak bile fazla bilgi sahibi degilsin, esindende fazla bisey beklememek lazim.
Evet var cunku yasim geciyor ve kac yillik evliyiz
Kizlar ilk defa planli bir gebelik dusunuyoruz ama gel gor ki esim bana kizmaya basladi, vay efendim ben neden bilmiyormusum yumurtlama gunumu? Bende arastirmayi cok seven biriyim ama ortalik toz duman. Anlayamiyorum kasik agrisi yasadigimda mi yumurtladim, yoksa su an akintim geldiginde mi... Adam bide tuttu sehir disina getirdi beni eltimlere. Zaten isimiz basimizdan askin.Esime diyorum akintim gelmeye basladi, yarin dusunelim tekrar bebek isini. Eve gidelim. Bana kiziyor yahu yeter artik bi o zaman diyorsun bi bu zaman. Bak yapmicam ha artik dedi, bende tamam yapmazsan yapma dedim bende anlayamiyorum o zaman test alsaydik dedim Su an resmen konusmuyoruz, ortada fol yok yumurta yok dicem ama yumurta var mi yok mu o da belli degil Resmen tatli mevzuyu aciya bagladik Esimi yeniden nasil ikna edicem hadi al basina derdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?