- 11 Ekim 2017
- 1.368
- 2.781
- 133
- Konu Sahibi sstsessizol
-
Sonuçta tek seferlik hakkınız yok. Korunmadan bir iki ay akışına bırakın. Kafanız rahat olsun. Eğer olmuyorsa yumurtlama falan testlerle takip edersiniz. Bu kadar iş haline getirip birbirinize girmişsiniz yok yere.Kesinlikle haklisiniz strese ister istemez giriyoruz ama esim bir kez yapayim hemen olsun bitsin istiyor bebek isi. Ama oyle olmadigini anlatmaya calistikca da dogru cevabi istiyor ama dogru bi cevap bulamiyorum ki bende. Gunlerdir burda bile perisan oldum
Merak edip profil sayfanıza baktım , öğretmenmişsiniz.Ya gerçekten bir fikriniz yok mu? Hayır elinizin altında internet.Açın okuyun.Bu kadar mı zor? Bazen gerçekten inanamıyorum okuduklarıma.Bu arada stres spermleri öldürüyor.Kizlar ilk defa planli bir gebelik dusunuyoruz ama gel gor ki esim bana kizmaya basladi, vay efendim ben neden bilmiyormusum yumurtlama gunumu? Bende arastirmayi cok seven biriyim ama ortalik toz duman. Anlayamiyorum kasik agrisi yasadigimda mi yumurtladim, yoksa su an akintim geldiginde mi... Adam bide tuttu sehir disina getirdi beni eltimlere. Zaten isimiz basimizdan askin.Esime diyorum akintim gelmeye basladi, yarin dusunelim tekrar bebek isini. Eve gidelim. Bana kiziyor yahu yeter artik bi o zaman diyorsun bi bu zaman. Bak yapmicam ha artik dedi, bende tamam yapmazsan yapma dedim bende anlayamiyorum o zaman test alsaydik dedim Su an resmen konusmuyoruz, ortada fol yok yumurta yok dicem ama yumurta var mi yok mu o da belli degil Resmen tatli mevzuyu aciya bagladik Esimi yeniden nasil ikna edicem hadi al basina derdi.
Akisina birakin ya bu ne yahu görev gibi tadi da kalmaz, zamani gelince bebekte gelir merak etmeyin baski yapmayin hos degilKizlar ilk defa planli bir gebelik dusunuyoruz ama gel gor ki esim bana kizmaya basladi, vay efendim ben neden bilmiyormusum yumurtlama gunumu? Bende arastirmayi cok seven biriyim ama ortalik toz duman. Anlayamiyorum kasik agrisi yasadigimda mi yumurtladim, yoksa su an akintim geldiginde mi... Adam bide tuttu sehir disina getirdi beni eltimlere. Zaten isimiz basimizdan askin.Esime diyorum akintim gelmeye basladi, yarin dusunelim tekrar bebek isini. Eve gidelim. Bana kiziyor yahu yeter artik bi o zaman diyorsun bi bu zaman. Bak yapmicam ha artik dedi, bende tamam yapmazsan yapma dedim bende anlayamiyorum o zaman test alsaydik dedim Su an resmen konusmuyoruz, ortada fol yok yumurta yok dicem ama yumurta var mi yok mu o da belli degil Resmen tatli mevzuyu aciya bagladik Esimi yeniden nasil ikna edicem hadi al basina derdi.
Ovulasyon testlerinden kullanın en Garanti böyle öğrenmiş olursun yumurtlama gününüKizlar ilk defa planli bir gebelik dusunuyoruz ama gel gor ki esim bana kizmaya basladi, vay efendim ben neden bilmiyormusum yumurtlama gunumu? Bende arastirmayi cok seven biriyim ama ortalik toz duman. Anlayamiyorum kasik agrisi yasadigimda mi yumurtladim, yoksa su an akintim geldiginde mi... Adam bide tuttu sehir disina getirdi beni eltimlere. Zaten isimiz basimizdan askin.Esime diyorum akintim gelmeye basladi, yarin dusunelim tekrar bebek isini. Eve gidelim. Bana kiziyor yahu yeter artik bi o zaman diyorsun bi bu zaman. Bak yapmicam ha artik dedi, bende tamam yapmazsan yapma dedim bende anlayamiyorum o zaman test alsaydik dedim Su an resmen konusmuyoruz, ortada fol yok yumurta yok dicem ama yumurta var mi yok mu o da belli degil Resmen tatli mevzuyu aciya bagladik Esimi yeniden nasil ikna edicem hadi al basina derdi.
Baari sen deme bunu. eski konularına baktım sende yumurta takibi yapmışsınBöyle sevişebiliyor musunuz gerçekten ? Bildiğin iş gibi bişey. Akışına bıraksanız,düzenli cinsel hayatınız olsa hamile kalırsınız zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?