Eşimle yeni tartisma konumuz:/

Bu çocuğu yapmaktaki aceleniz nedir? Bir panik hali içindesiniz, yazdıklarınız bana böyle hissettirdi.

Ayol kafanıza göre takılsanıza. Bebek olmasa cinsellik yok mu hayatınızda? Hergün yapın, hadi olmadı 2 günde 1 yapın. Cinsel hayatınız canlansın biraz, bu ne hesap böyle?

Bu şekilde konu açan gerek burda gerekse yakın çevremde herkese diyorum ki bebek yapmaya karar verince önce bir doktora görünün. Kan tahlili verin. Hormonlarınızı görün. Eksik vitamin ve mineralleri tamamlayın. Smear testi verin. Ultrasonda rahminizi görün. En iyi bilgileri sadece doktorun verebilir. Folik asit kullanmanı söyleyecektir. Yumurtlama günlerin hakkında da kesin bilgi verir. Doktora da eşinle git. Sadece bebek olmuyor diye gidilmez. Bebek olsun diye de gidilir. İnşallah gönlünüze göre olur.

Sonuçta tek seferlik hakkınız yok. Korunmadan bir iki ay akışına bırakın. Kafanız rahat olsun. Eğer olmuyorsa yumurtlama falan testlerle takip edersiniz. Bu kadar iş haline getirip birbirinize girmişsiniz yok yere.

Adet takibi yapan programlardan kullanmıyor musunuz, p tracker diye bir program var yıllardır ona kaydederim adet tarihlerimi o program sayesinde yumurtlama günlerimi bildigim için o zamanlarda denedik. yumurtlama takriben adet bitiminden 4 5 gün sonra oluyor iki günde bir denerseniz olur inşallah ama siz yine de program indirip bir bakın, ovulasyon testleri daha sinir bozucu gelir bana

Böyle uygulamalar var takip edebilirsiniz. Yok yumurta akı kıvamında akıntı yok agrı girdi girmedi çok zor olur ya ben şahsen ugrasamam öyle

Adet başlangıcından itibaren 14 gün say. Adetin başlangıcın ama bitimin değil. 14. Gün yumurtlama günün. O gün yapabilirsin.

Canım yumurtlama her ay değişebilir sancılı olur sancısız olur akıntı olur veya olmaz kolay kolay anlayamazsin değişir yani en iyisi ovulasyon testi alın öyle belirti beklemek zor yani ya da düzenli ilişki iki üç günde bir gibi mesela ayrıca tam yumurtlama gününe bile denk gelse olma şansı yüzde 25 gibi bişey ha deyince olmuyor yani anlamadım eşin sadece çocuk için mi ilişki olsun istiyor

Bunun için aplikasyonlar var indirip kullanabilirsiniz ve doktora gidince yumurtanızın durumu anlaşılıyor sizinki plansız gebelik bence

Biraz sabırla evinize gitmeyi bekleseydiniz olmaz mıydı?

Merak edip profil sayfanıza baktım , öğretmenmişsiniz.Ya gerçekten bir fikriniz yok mu? Hayır elinizin altında internet.Açın okuyun.Bu kadar mı zor? Bazen gerçekten inanamıyorum okuduklarıma.Bu arada stres spermleri öldürüyor.

Planladım olmadı planlamadım olmadı. 2–3 günde bir ilişki olsun.o gece yerine sabah banyo yapın . İnsan deneyince hemen hamile kalcağını düşünüyor sonuç hüsran oluyor. Yeni düşünmeye başlamışsınız biraz akışına bırakın .

Akisina birakin ya bu ne yahu görev gibi tadi da kalmaz, zamani gelince bebekte gelir merak etmeyin baski yapmayin hos degil

Kk nın Ateş ölçme yöntemi ile yumurtlama takibi adlı topigine gel

Ovulasyon testi al canim onda kesin belli oluyo. Ztn yumurtlama 2 3 gun süren bisey butün 1 ayinizi onu dusunerek gecirmeyin :) birde internetten takvim indir ondada söylüyor iliskiye girmen gereken günleri. Hic olmadi 2 günde 1 duzenli iliskiye girin. 1 yil icinde olmazsa doktora gidersin

Hanımlar ne güzel anlatmış yumurtlama dönemini. Acaba bir yere kopyalasam da ileride hamilelik düşündüğümde okusam mı diye düşündüm valla

Bence eşiniz biraz stres yapıyor. Yumurtlama günlerinizi belirleyince eşinize söylemeyin. Normal günlerdeki gibi olsun işte stres yapmasın adam. Ay iyi ki erkekler hamile kalmıyor kaldıramazlarmış

Ovulasyon testlerinden kullanın en Garanti böyle öğrenmiş olursun yumurtlama gününü

Böyle sevişebiliyor musunuz gerçekten ? Bildiğin iş gibi bişey. Akışına bıraksanız,düzenli cinsel hayatınız olsa hamile kalırsınız zaten.
Baari sen deme bunu. eski konularına baktım sende yumurta takibi yapmışsın o zamandan bu zamana ne değişmiş olabilir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…