Eşimle yeni tartisma konumuz:/

Hadi eve gidelim sevişmemiz gerek gibi şeyler görev gibi ve anlamsız olur yahu.
Ayrıca eşinizle diyaloglarınız hatta tartışma tarzınız bile olgunca değil ikinizinde. Bu durumu düzeltin derim önce. İletişim sorunlarını çözmeden bebek yapmak cesaret işi.

Yahu bu isin gunu mu olur :) Canin istediginde arzuladiginda olur yani. Ay alemsiniz gun mu planliyosunuz bi de. Sizinki artik goreve donmus. Rahat olun. Akisina birakin

Planlı hamilelik gayet de günle oluyor. Ben gayet planladım ve gördüğünüz üzere Doğuma 5 hafta kaldı. Öncelikle kendi vücudunuzu çok iyi tanımanız lazım. Ben yıllardır yumurta akı kıvamı akıntımı takip ettiğim için yumurtlama zamanlarımı çok net biliyorum, yumurta akı kıvamı akıntım geldikten sonra 36 saat içinde çatlama gerçekleşiyor. Biz bir 7 bir de 9 Haziran’da birliktelik yaşadık, 10 Haziran günü akıntım beyaz ve kıvamlı bir hal aldığı için o gece yumurtamın çatladığını anladım. Zaten adetime 5 gün kala da öğrendim hamile olduğumu. Hiç de görev gibi olmuyor, sadece bilinçli hareket etmiş oluyorsunuz.

Adetinin 12 ve 16.gunleri arasi oluyor adetlerim duzenliyse genelde.
Ama illada gunu bekleyeyim demenize ne gerek var rutin seks hayatinizda elbet denk gelecektir.

Bir arkadaş yazmış. Düzenli adet oluyorsanız telefon uygulamaları ile ovulasyon gününüzü tahmin edebilir notlar alabilirsiniz. Benzer şekilde ovulasyon testi kullanabilirsiniz. Ama daha yolun başında sıkmayın sıkılmayın. Ben de planlı gebelikle bebek sahibi oldum. İkinci denememizde olmuştu. 6 ay -12ay uygun şekilde devam etmenize rağmen olmuyorsa doktora gidersiniz. Stres yaparsanız gerçekten zor oluyor çevreden hep öyle duydum.

Valla sizden Allah razi olsun. Herkes laf olsun, elestiri olsun, laf sokayim modunda cok yazik. Kirayim, dokeyim umrunda degil milletin. Cok tesekkurler.

peki yumurta catladiktan sonra da bi birlikteliginiz oldu mu? 10 haziran ve sonrasinda

Bence en temiz yolu ovulasyon testleri alman. Internette uygun fiyatlara satılıyor. Yanında gebelik testleri de geliyor.
Adetiniz bittikten sonra her gün testi yapın. Öğlen gibi sıvı alımını bırakın ve idrarinizi yapın. 3-4 saat idrarinizi tuttuktan sonra 16 ile 18 saatleri arasında testi uygulayın. Her gün aynı saatte yapmanız önemli. Testte C çizgisi hep koyu çıkar. Yumurtlama olduğunda T çizgisi ya C ile aynı renk ya da daha koyu bi renk alır.bu durum yumurtladığınız anlamına gelir. O gün mutlaka ilişki olsun. Ertesi gün testi tekrarladığınızda T çizgisi siliklesir büyük ihtimalle.test silikleşirse yani T çizgisi C den daha açık renk ise yumurtanız çatladı demektir. o gün ve sonraki gün de ilişkiye devam. Yani çift çizgiyi gördüğünüz gün ve onu takip eden 2 gun mutlaka ilişki olsun. Sonra 2 günde bir ilişkiye devam edin bi hafta kadar. Sonrasında nasıl isterseniz öyle devam edebilirsiniz.Önemli günleri değerlendirmiş oluyorsunuz çünkü.
Adetten sonra testte cift çizgiyi görene kadar ilişki düzeniniz size kalmış. Ne zaman istiyorsanız o zaman yapın. Rahat davranabilirsiniz yani.
Buu süre zarfında stres yapmayın, görev gibi görmeyin. Eşinize de anlatın bunu.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Uygulamalar var adet gününü ve yumurtlama gününü takip ediyo onu indirin.

ne kadar iyisiniz, cok cook tesekkurler. Hakkinizi helal edin. Sevgiler. Dikkate alacagim dediklerinizi

Yaa böyle şey mi olur. 2-3 günde bir sevişmeniz kafi tutup birşeyler takip etmek zorunda değilsiniz. Birde görev halini alırsa olmaz yani. İkinizde haksızsınız bu bakımda
Bende 1 seneyi aşkın çabaladım ama akıntım olmuyordu bazen yumurtlama ağrım vs olmuyordu hala anlayamıyordum gittim ovulasyon testi aldım ne zaman yumurtladığımı 2 ay takip ettim Sonra akışına bıraktım. Aklımdan düşünceyi attım normal ilişkime girmeye devam ettim bu kadar.

Sen zaten bu psikolojiyle devam edersen hamile kalamazsın bence. Bizim çocuğumuzun olmadığını bile bile yumurta günlerini falan tutmam. Ona göre sevişmek hiç mantıklı değil. Ne öyle o görev gibi

Kasık ağrisina akıntıya falan çok güvenmeyin. Ovulasyon testi kullanın veya düzenlu adet oluyorsanız gün aralıklarınız düzenli ise intentette yumurtlama günü hesaplayıcıları var onlardan faydalanebilirsiniz

Ben bu durumu anlamıyorum. İnsan sever sevdiğinden sevişir . Cocuk yapmak icin mi sevisiyorsunuz sadece? Akısına bırakın strese girip görevmis gibi cok huzursuz edici

İyi de normalde sevişmiyor musunuz? Nasıl bir kez olsun diye bekliyor yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…