- 4 Haziran 2012
- 899
- 684
- 303
- Konu Sahibi sstsessizol
-
Adetiniz kaç günde bir? Normalde yumurtlamadan 14 gün sonra Adet olunmalı diyorlar.Yumurtlama herkeste Farklı oluyor. Mesela benimki regl bitiminin ertesi günüymüş. Regliniz bitsin, günaşırı deneyin.
Adetiniz kaç günde bir? Normalde yumurtlamadan 14 gün sonra Adet olunmalı diyorlar.
Akıntı illa yumurtlamada değil sonrasında da olabiliyor. Mesela benim adet öncesi iki üç günde devam etmişti.ara ara hep akıntı oluyor. Ama yumurtlama ağrım 14.günde olurdu.adet gibi.çocuk planlayınca o ağrıda kesildi şimdi anlamıyorum ne zaman :)telefonumda da var uygulamalarim. Su an yumurtlama haftamin icindeyim. Benim merak ettigim konu suydu, kasik agrimin oldugu gunlerde mi yumurtladim, yoksa su an akintimin oldugu anda mi?
Malum yumurta 24 saat duruyor, sperm 72 saate kadar. O yuzden endiseliydim. Eger su an yumurtluyorsam ve o spermler harekete gecmezse, su anda uygun degilim bebek calismalari icin.
Yoksa burda yargisiz infaz yapan insanlarin bahsettigi gibi cahil degilim, aksine su an fazla bilginin tesirindeyim. Cunku biliyorsunuz ki tam olarak farkedilmiyor o an. Testler disinda.
Ne tatlı anlatmissiniz istem dışı gülümsedim. Anladığım bir konu değil malesef. Inşallah en kısa zamanda tatlıya bağlanır ve hamile kalırsınız :)Kizlar ilk defa planli bir gebelik dusunuyoruz ama gel gor ki esim bana kizmaya basladi, vay efendim ben neden bilmiyormusum yumurtlama gunumu? Bende arastirmayi cok seven biriyim ama ortalik toz duman. Anlayamiyorum kasik agrisi yasadigimda mi yumurtladim, yoksa su an akintim geldiginde mi... Adam bide tuttu sehir disina getirdi beni eltimlere. Zaten isimiz basimizdan askin.Esime diyorum akintim gelmeye basladi, yarin dusunelim tekrar bebek isini. Eve gidelim. Bana kiziyor yahu yeter artik bi o zaman diyorsun bi bu zaman. Bak yapmicam ha artik dedi, bende tamam yapmazsan yapma dedim bende anlayamiyorum o zaman test alsaydik dedim Su an resmen konusmuyoruz, ortada fol yok yumurta yok dicem ama yumurta var mi yok mu o da belli degil Resmen tatli mevzuyu aciya bagladik Esimi yeniden nasil ikna edicem hadi al basina derdi.
Ona bakmıyor ya ben kaç yıl kullandım testi. Yumurtlama dan 16 17 gün sonra oldum adet. 14 degildir herkesin.Adetiniz kaç günde bir? Normalde yumurtlamadan 14 gün sonra Adet olunmalı diyorlar.
Clearblue çift hormon göstergeli ovulasyon testi ni alın. En pratik kesin ve rahat yumurtlama gününü gösteren ürün piyasadaki.Kizlar ilk defa planli bir gebelik dusunuyoruz ama gel gor ki esim bana kizmaya basladi, vay efendim ben neden bilmiyormusum yumurtlama gunumu? Bende arastirmayi cok seven biriyim ama ortalik toz duman. Anlayamiyorum kasik agrisi yasadigimda mi yumurtladim, yoksa su an akintim geldiginde mi... Adam bide tuttu sehir disina getirdi beni eltimlere. Zaten isimiz basimizdan askin.Esime diyorum akintim gelmeye basladi, yarin dusunelim tekrar bebek isini. Eve gidelim. Bana kiziyor yahu yeter artik bi o zaman diyorsun bi bu zaman. Bak yapmicam ha artik dedi, bende tamam yapmazsan yapma dedim bende anlayamiyorum o zaman test alsaydik dedim Su an resmen konusmuyoruz, ortada fol yok yumurta yok dicem ama yumurta var mi yok mu o da belli degil Resmen tatli mevzuyu aciya bagladik Esimi yeniden nasil ikna edicem hadi al basina derdi.
Yumurtlama takibi başka bişey,hala daha yapar mümkünse o günlerde ilişkiyeye girmemeye çalışırım tam tersi durum yani :) adama gidipte bugün yumurtladım sevişelim,yarın yumurtluyorum hazır ol gibi söylemler yanlış. Ovülasyın testini 1 kere kullandım hayatımda o ay hamile kalmadım buda dipnot :) düzenli cinsel hayat ve akışına bırakmak yöntemi sonuç 2 çocuk :)Baari sen deme bunu. eski konularına baktım sende yumurta takibi yapmışsıno zamandan bu zamana ne değişmiş olabilir acaba
Eee demek ki neymiş herkes sizin gibi ha deyince hamile kalamiyomus ki siz yumurta takibi yaptığınız dönemde hamile kalmasaydiniz ve bu durum her ay tekrarlasaydi belki sizde stres yapıp öyle davranacaktiniz bilinmez dip not Allah in layık gördüğü evlatları övünmenize gerek yoktu şükür etmeniz yeterli. Allah kimseye evlat aratmasın vaktiyle gelsin inşallah ok?Yumurtlama takibi başka bişey,hala daha yapar mümkünse o günlerde ilişkiyeye girmemeye çalışırım tam tersi durum yani :) adama gidipte bugün yumurtladım sevişelim,yarın yumurtluyorum hazır ol gibi söylemler yanlış. Ovülasyın testini 1 kere kullandım hayatımda o ay hamile kalmadım buda dipnot :) düzenli cinsel hayat ve akışına bırakmak yöntemi sonuç 2 çocuk :)
Valla hiç yumurtlama günü Felan takip etmedim iki hamileliğimde de takibi bırakıp zevk almaya bakınKizlar ilk defa planli bir gebelik dusunuyoruz ama gel gor ki esim bana kizmaya basladi, vay efendim ben neden bilmiyormusum yumurtlama gunumu? Bende arastirmayi cok seven biriyim ama ortalik toz duman. Anlayamiyorum kasik agrisi yasadigimda mi yumurtladim, yoksa su an akintim geldiginde mi... Adam bide tuttu sehir disina getirdi beni eltimlere. Zaten isimiz basimizdan askin.Esime diyorum akintim gelmeye basladi, yarin dusunelim tekrar bebek isini. Eve gidelim. Bana kiziyor yahu yeter artik bi o zaman diyorsun bi bu zaman. Bak yapmicam ha artik dedi, bende tamam yapmazsan yapma dedim bende anlayamiyorum o zaman test alsaydik dedim Su an resmen konusmuyoruz, ortada fol yok yumurta yok dicem ama yumurta var mi yok mu o da belli degil Resmen tatli mevzuyu aciya bagladik Esimi yeniden nasil ikna edicem hadi al basina derdi.
Valla hiç yumurtlama günü Felan takip etmedim iki hamileliğimde de takibi bırakıp zevk almaya bakıno zaman olur gün aşırı yapın hem kaliteli sperm oluşur hem yumurtlama gününüzü de eş gecmemis olursunuz
Allah'ım önce zevk versin sonra istek versin en kisa zamanda hayırla gelsin inşallah bebişcok tesekkur ederimmm
Allah'ım önce zevk versin sonra istek versin en kisa zamanda hayırla gelsin inşallah bebişben bu hamileliğim de son adet tarihimi bile tutmayız unutmuşum düşün bak bayramın sonuna denk geldi de öyle buldum son adet tarihimi kasma diye ondan diyorum verecek Allah'ım her türlü veriyor çok şükür
Stres başlı başına bir engel zaten bu konu da :)ah ne kadar iyisiniz, cok tesekkurler. İnsallah bize de nasip olur. Ben biraz heyecan ve stres yaptim yillar sonra ilk kez planli dusununce o yuzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?