var canım ya olmaz mı.
dedimya bu ara paraya taktı.
birikim yapacakmış.
yok senin hesabın yok benim hesabım davası.
çok harcıyomuşuz bilmem ne.
gitmek istememesinin sebebi paradır o zaman. sonuçta seninkini iş yeri karşılar, eşininkini siz ödemek zorunda kalırsınız. bunu düşünüyor dimi?
kızlar sabah eşimle saçma sapan bi sebepten tartıştık.
sonra mesajlarla tartışma devam etti.
bizimde haftaya şehir dışında bir eğitim olacak, ben oraya eşimle beraber gideceğimi söylemiştim kuruma.
otelde de oda ona göre ayarlanacak.
eşim beni şimdi en ufak şeyde oraya gelmemekle tehdit ediyor.
ben de gelmesini istiyorum çünkü sadece 3 bayan gidiyoruz, gerisi hep erkek.
bu iki bayanda iyi anlaştığım kişiler değil.
yani ben orada bir hafta boyunca tek başıma takılacam.
yemekte tek başıma olcam, odada yanlız olcam.
açıkcası çok canım sıkılıyor şuan.
öğle molasında konuşup sabahki konuyu halletmiş gibi olsakta şimdi yine aynı oldu ve eşim yine gelmiyorum diyip duruyor.
napıcam ben bu adamla kafayı yiycem ya.
gelmiyceğini bilsem bi mazeret uydurur bende gitmezdim, şimdi gitmek zorundayım.
her yolu denedim sürekli gelmiyorum diyor, açıkcası bunu bana karşı kullanıyor gibi de.
bırakayım ne hali varsa görsün, ben de gidiyim tek başıma vakit geçirip geliyim mi?
yoksa akşam gelmesi için ikna mı ediyim ?
yoksa salı gününe kadar oluruna mı bırakıyım?
eğer gelmesse bende bundan sonra ona göre davranıcam ve onunla hiç bir yere gitmeyi düşünmüyorum.
çok canımı sıktı bugün tüm günüm can sıkıntısıyla geçiyor ya
Neyi iptal ettirdim dedin? Gitmeyecek misin sanıyor?. Yalan doğru olmaz.bilmiyorum konuşasım kalmadı artık.
deminde aradı iptal ettir o şeyi dedi.
bende tamam ettirdim dedim.
kapattım.
daha da bu konu açılsın istemiyorum artık gelirse gelir napıyım.
ben sadece şuna takıldım;iş eğitiminizde eşinizin ne işi var?? yalnız kalmamak adına kocasını götürür mü insan? gayriciddi bir durumbence.işyeriniz iyi kabule tmiş bu durumu..
yine de profesyonelliğe aykırı bir durum,hoş değil bence..
yalnızlık iyidir,kafa dinlersiniz,ayrıca gitme sebebiniz eğitim,gezip tozma değil ki,tüm gün boş değilsiniz yani..
Neyi iptal ettirdim dedin? Gitmeyecek misin sanıyor?. Yalan doğru olmaz.
Ben olsam tek başıma giderdim, misss gibi kafamı dinlerdim. Nezih bir otel ise, kahvaltı yemek de dahil, süper de tatil olur. Gece uzan kitabını oku, nette gez...tvni izle.. tek başına yemek dediğin şey zaten 15-20 dk'lık olay. Çok mu lazım dır dır eden, mızmızlanan bir adam? Bu kadar sensiz yapamıyorum mesajı vermeyin; sonra dibine kadar kullanıyorlar işte.
ilk defa duydum böyle bir şey..hangi sektördesiniz çok merak ettim..canım bunun adı eğitim ya.
eşiyle giden çok insan var.
zaten onay o şekilde oluyor yani eşlide gidilebilir diye.
ben sadece şuna takıldım;iş eğitiminizde eşinizin ne işi var?? yalnız kalmamak adına kocasını götürür mü insan? gayriciddi bir durumbence.işyeriniz iyi kabule tmiş bu durumu..
yine de profesyonelliğe aykırı bir durum,hoş değil bence..
yalnızlık iyidir,kafa dinlersiniz,ayrıca gitme sebebiniz eğitim,gezip tozma değil ki,tüm gün boş değilsiniz yani..
evet hepsini hesapladı.
otele vereceğimiz dışında burda çalışmadığı zaman kesilecek parasına kadar
Seni göndermek istemiyor e gitme demek icin gecerli bi sebeb de yok bu yolu bulmus bosver sende takma benim de öyle sacma sorunlarım var ki yıllardir savasiyorum olmuyor bende teslim oldum napiyimkızlar sabah eşimle saçma sapan bi sebepten tartıştık.
sonra mesajlarla tartışma devam etti.
bizimde haftaya şehir dışında bir eğitim olacak, ben oraya eşimle beraber gideceğimi söylemiştim kuruma.
otelde de oda ona göre ayarlanacak.
eşim beni şimdi en ufak şeyde oraya gelmemekle tehdit ediyor.
ben de gelmesini istiyorum çünkü sadece 3 bayan gidiyoruz, gerisi hep erkek.
bu iki bayanda iyi anlaştığım kişiler değil.
yani ben orada bir hafta boyunca tek başıma takılacam.
yemekte tek başıma olcam, odada yanlız olcam.
açıkcası çok canım sıkılıyor şuan.
öğle molasında konuşup sabahki konuyu halletmiş gibi olsakta şimdi yine aynı oldu ve eşim yine gelmiyorum diyip duruyor.
napıcam ben bu adamla kafayı yiycem ya.
gelmiyceğini bilsem bi mazeret uydurur bende gitmezdim, şimdi gitmek zorundayım.
her yolu denedim sürekli gelmiyorum diyor, açıkcası bunu bana karşı kullanıyor gibi de.
bırakayım ne hali varsa görsün, ben de gidiyim tek başıma vakit geçirip geliyim mi?
yoksa akşam gelmesi için ikna mı ediyim ?
yoksa salı gününe kadar oluruna mı bırakıyım?
eğer gelmesse bende bundan sonra ona göre davranıcam ve onunla hiç bir yere gitmeyi düşünmüyorum.
çok canımı sıktı bugün tüm günüm can sıkıntısıyla geçiyor ya
ilk defa duydum:)ben özel sektördeyim de,kamuyu hiç bilmiyorum.bizde eş kendi ödese bile gelmesi mümkün değildir.müşteri ile çıkılan işyemeklerinde bile hoş karşılanmaz:) o yüzden şaşırdım..kamuda eş isterse gidebilir. eşi tek gönderme yada göndermeme mevzusu değil, sırf gezmek için eşimin eğitim seminerlerine bende giderim.
ilk defa duydum:)ben özel sektördeyim de,kamuyu hiç bilmiyorum.bizde eş kendi ödese bile gelmesi mümkün değildir.müşteri ile çıkılan işyemeklerinde bile hoş karşılanmaz:) o yüzden şaşırdım..
peki ücreti devlet ödemiyor değil mi?
Aynen yılda bir yıl sonu tatili var farklı tatil beldelerinde şirketçe, çok istiyorum eşimle gitmeyi ama ödemeyi karşılasa bile mümkün değil öyle bir şeyilk defa duydum:)ben özel sektördeyim de,kamuyu hiç bilmiyorum.bizde eş kendi ödese bile gelmesi mümkün değildir.müşteri ile çıkılan işyemeklerinde bile hoş karşılanmaz:) o yüzden şaşırdım..
peki ücreti devlet ödemiyor değil mi?
Aynen yılda bir yıl sonu tatili var farklı tatil beldelerinde şirketçe, çok istiyorum eşimle gitmeyi ama ödemeyi karşılasa bile mümkün değil öyle bir şey
Bekarken idare ediliyordu da evlenince acayip saçma oluyor ben tatildeyim eşim evde, gitmeyi düşünmüyorum artık. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misaliöle tatil mi olur. şirketçe.. adamların işine gelir ama. ohhh eş yok çoluk çocuk yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?