eşimle yine anlaşamadık :(

var canım ya olmaz mı.
dedimya bu ara paraya taktı.
birikim yapacakmış.
yok senin hesabın yok benim hesabım davası.
çok harcıyomuşuz bilmem ne.

gitmek istememesinin sebebi paradır o zaman. sonuçta seninkini iş yeri karşılar, eşininkini siz ödemek zorunda kalırsınız. bunu düşünüyor dimi?

gitmek istememesinin sebebi paradır o zaman. sonuçta seninkini iş yeri karşılar, eşininkini siz ödemek zorunda kalırsınız. bunu düşünüyor dimi?

evet hepsini hesapladı.
otele vereceğimiz dışında burda çalışmadığı zaman kesilecek parasına kadar

cnm onun gelmeme tehditlerine boyun eğmektense tek başıma vakit geçiririm sıkıntıdan patlasamda daha iyi
bence salıya kadar sessiz kal kendi gelmek için girişimde bulunsun. baktın girişimi yok hiç bişi demeden kendin hazırlan hoşcakal de ve git

gelmezse sonrasını buraya gelip konu aç düşünürüz

bilmiyorum konuşasım kalmadı artık.
deminde aradı iptal ettir o şeyi dedi.
bende tamam ettirdim dedim.
kapattım.
daha da bu konu açılsın istemiyorum artık gelirse gelir napıyım.
Neyi iptal ettirdim dedin? Gitmeyecek misin sanıyor?. Yalan doğru olmaz.
Ben olsam tek başıma giderdim, misss gibi kafamı dinlerdim. Nezih bir otel ise, kahvaltı yemek de dahil, süper de tatil olur. Gece uzan kitabını oku, nette gez...tvni izle.. tek başına yemek dediğin şey zaten 15-20 dk'lık olay. Çok mu lazım dır dır eden, mızmızlanan bir adam? Bu kadar sensiz yapamıyorum mesajı vermeyin; sonra dibine kadar kullanıyorlar işte.

ben sadece şuna takıldım;iş eğitiminizde eşinizin ne işi var?? yalnız kalmamak adına kocasını götürür mü insan? gayriciddi bir durumbence.işyeriniz iyi kabule tmiş bu durumu..
yine de profesyonelliğe aykırı bir durum,hoş değil bence..
yalnızlık iyidir,kafa dinlersiniz,ayrıca gitme sebebiniz eğitim,gezip tozma değil ki,tüm gün boş değilsiniz yani..

canım bunun adı eğitim ya.
eşiyle giden çok insan var.
zaten onay o şekilde oluyor yani eşlide gidilebilir diye.

onun gelmesini iptal ettirdim dedim.
gelmese de sorun olmuyormuş ben orda tek odada kalırım yani şimdiden bişey demek gerekmiyormuş.

Gelmezsen gelme bende tek başıma kafa dinlerim de ilk gün gelmese 2. Gün atlar gelir hiç sanmıyorum ki gelmesin

Üstüne düşme. Kendinden emin davran. Gelecektir. Senin gelmeyeceğinin korkusunu yaşadığını görmek hoşuna gidiyordur. Umyrsama.

aaaaaaaaa sık gırtlağını!!!eğer birgün sana muhtaç olursa sende aynısını yap..

kamuda eş isterse gidebilir. eşi tek gönderme yada göndermeme mevzusu değil, sırf gezmek için eşimin eğitim seminerlerine bende giderim.

Seni göndermek istemiyor e gitme demek icin gecerli bi sebeb de yok bu yolu bulmus bosver sende takma benim de öyle sacma sorunlarım var ki yıllardir savasiyorum olmuyor bende teslim oldum napiyim

kamuda eş isterse gidebilir. eşi tek gönderme yada göndermeme mevzusu değil, sırf gezmek için eşimin eğitim seminerlerine bende giderim.
ilk defa duydum:)ben özel sektördeyim de,kamuyu hiç bilmiyorum.bizde eş kendi ödese bile gelmesi mümkün değildir.müşteri ile çıkılan işyemeklerinde bile hoş karşılanmaz:) o yüzden şaşırdım..
peki ücreti devlet ödemiyor değil mi?

çocuk musunuz ya bu saatten sonra o gleceğim dese de gelmeyin deyin azıcık burnu sürtsün bana muhtaç tribinden çıksın
götürme onu kendin git

yok hayır eşin ücretini kişi kendisi karşılar. ama anlaşmaya göre genelde normal otel fiyatlarından ucuz olur. erken rezervasyon gibi..zaten ölü dönemlerde eğitim çıkar

Aynen yılda bir yıl sonu tatili var farklı tatil beldelerinde şirketçe, çok istiyorum eşimle gitmeyi ama ödemeyi karşılasa bile mümkün değil öyle bir şey

Aynen yılda bir yıl sonu tatili var farklı tatil beldelerinde şirketçe, çok istiyorum eşimle gitmeyi ama ödemeyi karşılasa bile mümkün değil öyle bir şey

öle tatil mi olur. şirketçe.. adamların işine gelir ama. ohhh eş yok çoluk çocuk yok

öle tatil mi olur. şirketçe.. adamların işine gelir ama. ohhh eş yok çoluk çocuk yok
Bekarken idare ediliyordu da evlenince acayip saçma oluyor ben tatildeyim eşim evde, gitmeyi düşünmüyorum artık. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…