eşimle yine anlaşamadık :(

böyle bişey benim başıma geldi. bi geceye katılacaktık. gelmem gelemem gelirim takım giymem falan diyen adam saatinden önce takım elbise giymiş süslenmiş püslenmiş geceye geldi. sallama konuşsun dursun.

böyle bişey benim başıma geldi. bi geceye katılacaktık. gelmem gelemem gelirim takım giymem falan diyen adam saatinden önce takım elbise giymiş süslenmiş püslenmiş geceye geldi. sallama konuşsun dursun.

öyle bişey olursa gelirse gelsin ama bu saaten sonra lafını etmiycem ben ona.
sorun maddiyat sanırım para harcamak istemiyor sorunlu şey

ne güzel işte 1 hafta gelmesin siz de kafa dinleyin.

yalnız yemek yemek yalnız kalmak neden korkutuyor sizi?
birine bu denli bağlanmayın bence

ne güzel işte 1 hafta gelmesin siz de kafa dinleyin.

yalnız yemek yemek yalnız kalmak neden korkutuyor sizi?
birine bu denli bağlanmayın bence

ya hiç yalnız kalmadım ondan.
bir de toplum içinde yalnız kalmış olmak zoruma gidecek sanırım.
erkeklerle takılırsam takılcam yoksa kızlarla konuşmuyorum bile.
sorunlarımız var.

ya hiç yalnız kalmadım ondan.
bir de toplum içinde yalnız kalmış olmak zoruma gidecek sanırım.
erkeklerle takılırsam takılcam yoksa kızlarla konuşmuyorum bile.
sorunlarımız var.

yeni arkadaşlar edinirsin.
ya da edinemezsen de sorun değil
bence biraz ayrı kalıp birbirinizin değerini de gözlemlemiş olursunuz.
kıymetlenir ilişkiniz.

bnce Eşiniz biraz naz yapiyo gibi sizde eve gidince sensiz gidersen sikilirim beni tekmi birakicaksin aklım sende kalır deyip tatlı tatlı naz yapın o zaman yola gelir...gerçi tartışmasız ne için oldu bilmiyorum ama BN olsam ole yapardım

aman gelmesin bosver 1 hafta kafanı dinle aksamları alısveris yap yeni kahveler dene bosverr ne kadar yalvarsın o kadar popopsu kalkar

Siz sehir disi bir egitime gittiginizde esinizi ne diye pesinize takiyorsunuzki? Enteresanmis.
Bende sehir disi egitimlere gidiyorum. Boyle egitimler oldukca yorucu oluyor zaten, aksamlari yemekten sonra odama cekilip bi kitap/film derken nezaman uyuyakaliyorum hatirlamiyorum bile. Esinizle gobeginizmi bagli anlamadim?
Herneyse, esinizin sizi 'tehdit' edebilecek pozisyona sokmamasini istiyorsaniz bunu sozlerinizle degil, davranislarinizla belli edeceksiniz.

Iyyyy.Aynı uyuz eniştem gibiymiş eşiniz. Adam yurt dışına tatile bile gitmedi bu inadından. Hep aynını yapıyor halama. Parayı ödetiyor kadıncağıza, gitmiyor. Her neyse sen de illa gitmeyecem derse iyi, erkeklerin içinde yalnız bırak beni de. Kıskanır gelir o zaman.

yok o iki kızla savaş filan çıkmaz da ben muhatap olmıycam için yalnız kalıcam.
bunu da dert ettim ya kendime niyeyse sanki dünyada başka dert yok.
kızlar bekar ikisi takılacak.

Merak ettim, o kizlarda ne varda muahatap olmuyorsun?

Acikcasi ben esimin bunu koz olarak kullanmaktansa, o kizlar ile vakit gecirmeyi tercih ederdim. Artik bu vakitten sonra esimin gelip gelmemesi benim icin önemli olmazdi. Benim "zayif" noktami bulup, beni tehdit eden kisiyi yanimda istemezdim.

Ve ne esim, ne o kizlar isimden daha önemli olmazdi. Asla rapor felan almazdim. Sonucta oraya egitim icin gidiyorum, tatil icin degil.

İnanamıyorum size. Tabiki ikna etmeyip yalnız gidin.
Gerisini o düşünsün.
Gidip bir hafta kafanıza göre takılın. Yalnız yemek yemekten kimseye birşey olmadı şimdiye kadar.

Ben arkadaşlara katılmıyorum " o kadar erkekler beni yalnız gönderiyorsun , sen bilirsin" cümlesini asla ve asla kullanmayın.
Kıskandırmaya çalışmak çok gereksiz burda.
Bu sizin işiniz ve profesyonel davranmak zorundasınız. Ne yalnız gitmeye üşenin ne de böyle cümleler kullanarak ona koz verin.

Eve geliyodum serviste aradi pazartesi o tarafta yani kendi memleketinde isi cikmis. Eee dedim ordanda egitimin oldugu ile mi gececen bunu mu demek istiyosun dedim. Evet dedi. Sen bilirsin dedim. Eve gelince de gercekten isteyip istemedigini sordum istiyorum dedi. O zaman bu konu boylece kapandi lutfen bi daha acma dedim. Yani gelecek beyfendi aksama kadar bana cektirdigi kaldi

Canim bizim egitimler yorucu olmuyo yan gel yat oluyo resmen. Tatil gibi diye ben esimle gitmek istedim. Kizlarla olan problemimde onlarin karakteriyle ilgili artık samimi olmak istemiyorum biktim

Zaten kiskanc degildir cok etkili olmadi o

gelmeye niyeti yok sürekli caymak için tartışmalara meze yapıyor

Eğer kendi olmadan sizi gönderiyor ve bu konuda sıkıntı yaratmıyorsa onun gelip gelmemesini umursamayın.
Siz ona, kendi olmadan gitmek istemiyormuş ya da gittiğinde orda sıkılacakmış görüntüsü vermişsiniz o da buna güvenerek düşünüyor ki, nasıl olsa bensiz gitmek istemiyor bundan dolayıda alttan alacak bende istediğimi yaptırırım veya yaparım.
Sen olmasan da giderim mühim değil deyin geçin o zaten gelecektir eğer inadından altına yapacak bir kişiliğe sahip değilse tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…