eşimle yine anlaşamadık :(

Üstüne gitme.son anda isteyecektir. İstemese bile bir haftalik ayrilik size iyi gelebilir.özlem olacaktır

Üstelemeyin bence son güne kadar hiçbir şey demeyin,hazırlığınızı filan yapın.Eminim ki gelecektir eşiniz.Gelmezse bile sıkmayın canınızı.Ben de yalnız olmaktan hoşlanmam ama tek başınıza kafa dinlemiş olursunuz.
Benim yakın bir arkadaşım var grupça bir yere gezmeye gideceğimiz zaman son ana kadar gelmeyeceğim diyordu.Başta gelsin diye çok ısrar ediyorduk ama naza çekiyordu.Daha sonra hiçbir şey dememeye başladık çünkü bu davranışı gerçekten çok sıkmaya başlamıştı sadece biz şuraya gideceğiz istersen gel diyoruz öyle geliyor...Bu kişi erkek bu arada.

gelmezsen gelme de sende
çocuk gibi o ne kavga edince gelmem bak
iyiyken he bakarız gelirim

Bırakın Şu adamların totosunu kaldırmayı gelmezse gelmesin Çokta fifi bu ne yaa!!!
Sizde bir hafta takılın işte ne güzel kafa dinleyin...

gelmiyorsa gelmesin.
eğitimde tek kal ne olacak ki.
eğitimin mahiyeti nedir bilmiyorum ama genelde sınıf ortamında bir sunum oluyor bizde.
kalan vakitte de çık gittiğin yeri gez tek takıl.
ben daha çok severim tek gezmeyi valla kafama göre gezer tozarım kimseyede muhtaç olmam.

BENCE BIRAK O DÜŞÜNÜP KISKANSIN SENİ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…