eşimle yine buz gibiyiz...

icecold

böylesi daha iyi..
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
572
221
323
43
mrb arkadaşlar. artık evliliğimdeki sorunun ne olduğunu anlayamıyorum. bir tartışma sonrası aramıza o kadar büyük bir mesafe giriyor ki şu anda bizi gören olsa bunlar kesin boşanır çok büyük olay var aralarında der.
eşim tam bir futbol tutkunudur. geçenlerde oynanan fb-gs maçının olduğu gün akşam beni aradı maçı izleyip gelicem diye. ben de tamam dedim. normalde maç 22.00 gibi bitti ama maç biteli saatler oldu bizimki ortada yok. aramadım bende kızdığımı anlaması için. ben yattıktan sonra gelmiş. 24.00-01.00 gibi hem de içkili olarak. çok kızdım ama o çoktan uyumuştu ben de seslenmedim. sabah işe gitti ben de işe çıktım. yine görüşemedik. güni çinde beni telefonla arıyor aklı sıra nabzımı yoklamak için. bende kesinlikle kavga değil ama sitemli konuştum. her zamanki gibi hemen savunmaya geçti. kırk yılda birmiş da burnundan getiriyormuşum da (baskın çıkma çabası.) hiç bir şey demedim tel kapattık. kusura bakma diyeceği yerde böyle yaptığı için eve gittiğimde biraz tavır yaptım. iyice alevlendi. bu arada altını çizmek isterim. ben ne bağırıp çağırıp kavga ettim ne hakaret. sadece hiç bir şey demedim. Ama o sanki ben suçluymuşum gibi üste çıkmaya çalışıyor laf söyleyerek. kolumdan tuttu beni dinliyomusun diye bana dokunma kızgınım dedim. olay oradakoptu. birdaha bana asla dokunmazmışta. çok büyük yemin etmiş de.(özel münasebete getiriyor konuyu) bende sen bilirsin dedim. tabi iyice alevlendi.
neyse aradan birkaç gün geçti. işle ilgili çarşıda giderken ailecek arada görüştüğümüz arkadaş la karşılaştım. bana dedi ki maçın olduğu gün senin eşinle benim eşim körkütük bize geldiler. şehir dışından görümcemler vardı misafir rezil oldum. bari sen de olsaydın eşinin tek başına bizde ne işi var deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü ama ona çaktırmadım haberimin olmadığını. eşimi aradım hemen böyle böyle hiç söylemedin dedim. aklına gelmemiş miş. yok o gün tartışmışız da ondan. dedim ben tartışmadım sen tartıştın. aklı sıra benim kulağıma gelmeyeceğini sandı. o evine gittiği arkadaşı tam bir alkolik. ben epeydir onlarla görüşmek istemdiğim için görüşmüyorduk.
haftalar oldu sanki o değilde ben suçluymuşum gibi evde sürekli tavır yapıyor. tek tük kelimlerle sadece mecburiyette konuşuyor. akşam yine olayın üstüne arkadaşlarla içicez dedi ben de hiç bozuntuya vermeden aaa iyi bende evde sıkılırım annemlere gideyim ozaman havada yağışlı bu gece orda kalırım dedim.(çok geç gelirim dedi çünkü) annemler den çekinir. ık bık etti tamam dedi çekti gitti. ben dün gece annemlerdeydim. beyefendi ne aradı ne sordu bu saat oldu. ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum ama artık bıktım...

Son düzenleme:
Valla ne dilden anlıyorsa ona göre davran tepkini koy böyle saçmalık mı olur
Çok sinirlendim
Ama bi yandan da ders aldım şu kavga anında susmayı becermeye çalışcam ( helal olsun Valla )

Allah sabır versin ne diyiceğimi bilemiyorum.sabır etsen düzelirmi?et diyeceğim ama adam boznuş kafayı.ben olsam dayanamazdım heralde.sende görünüyorki zor bir dönemeçtesin

iyice çıkmaza girdik. ne olur sonumuz bilmiyorum. yıldımmm...

Alkolle başetmek çok zor.. Birde ipin ucu kopunca toparlamak zor oluyor.
Eşiniz dışarıda buluşacağı zaman annenize yahut bir yere gitmemeye çalışın, en azından siz evdeyken belki kendini frenler gibi geliyor bana.
Çocuğunuz var mı ?

çocuk yok. 4.5 senelik evliyiz. alkol sorunu yok. çok içen arkadaşları var 2-3 ayda bir onlarla karşılaşınca oluyor ne oluyorsa. alkol sorunu varmış gibi algılandı sanırım. özür dilerim. sorun en ufak bir tepkimde hemen daha baskın çıkıp hiç konuşmaması. suçluyken suçunu kabul etmemesi..

Bu kadınların derdi hiç bitmez arkadaşım hiççç bu varlıklar dünyada oldukça...
Kocadan çek,yetmiyormuş gibi annesinden,babasından,kardeşinden çek,içkisinden kumarına,aldatmasından,kaprisine nazına kadar çek.Bu devirde erkek olmak varmış valla her haltı ye yine el üstünde tutul offf yine sinirlerim bozuldu:84:
Sana gelince arkadaşım bırak hiç pas verme hep ilk adımı atan biz kadınlarmı olacağız? Biraz bilsinler eşlerinin kıymetlerini.Birde kadın gibi naz yapmıyorlarmı çıldırıcam

Herzaman cok yanlış bulduğum bir şey, kendi evlerinin dışında içmek. Hele içkili bir sekilde birilerin evine gitmek yada bir kadının olduğu bir evde deli gibi icmek.

cocugunuz olsa belki evine biraz baglanir diyecegimi, ama emin degilim bu durumda bu adama.
Kocanla bir anlaşma yap bence şu arkadaşlarına takıla bilir ama şunlarla takilamazsin diye.
alkolude mesella evde ve Zadece bur hafta sonu içeceksin diye anlaşmaya çalış. Belki evinde adam akili oturursa o arkadaşlarada gerek bulmaz. Gerçi annem evin icinde içki bulundurursan evine meleklerin gelmeyeceğini derdi.
Ama ne kadar doğru bilemem.

sizi bir cocuk kurtara bilir diyeceğim, ancak bu adama ne kadar güvenilir bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavrından ödün verme derim ben
zaten tüm eziyeti sana belliki
onun ailesiyle aran nasıl bilmiyorum ama buyuklerinizden
yardım isteyebilirsiniz oda olmazsa sertcıkıcaksın
ben bu tarz ilişkilerin cocuk olunca düzeleceğine inanmıyorum
ikiniz başbaşayken sorunu halledebilirseniz ne ala cok güzel
ama cocuk olduktan sonra ya düzelmezse ozaman ne olacak??
sen sorununu çözmek için cabala canım
baktın olmuyo daha sert tepkiler koyacaksın yazık değilmi sana

Son düzenleme:
Evlenmeden önce nasıldınız, eşinizin böyle huyları var mıydı?

Allah sizede kolaylık versin ama ben sizden çok o karşılaşığınız bayana üzüldüm. Eşinizde olsa içkili sarhoş bir adamı karısının olduğu eve götürmek ne demek. Benim eşim sarhoş sarhoş yanında arkadaşıyla bu eve girse ben o adamı boşarım sülalemden 1 kişi bile haksızsın demez. çok şükür ki eşimin içkisi yok.

eşin,özünde iyi bir insansa;
gel oturup düzgünce konuşalım de,
içkili gelmen hemde haber vermeden normal davranış değil, çok tepki verdim ama sen daha çok tepki gösterdin dersin,
kavgalarımızla kendimizi yıpratıyoruz dersin, çocuk neden düşünmüyorsunuz?

yada eşinizi çekemeyeceğiniz düşünüyorsanız annenizden artık hiç dönmeyin,
hakkınızda hayırlısı..

Bence eşinizin yaptığının yanlış oldugunu gostermek adına sızde dısarıya cıkın arkadaslarınızla kız kıza toplanıcaz deyın ve eve aksam gec gidin arkadaşlarınızla dısarı cıkmamıs bıle olsanız annenizde bile olsanız sankı dısarıya cıkmıs ve cok eglenmıs gıbı yapın bır kac gun boyunca boyle yaparsanız sızın sureklı dısarıda olmanızdan sıkılıp o sızınle konusmaya calısacaktır dıye dusunuyorum ancak tabı esınızı en ıyı sız tanırsınız ve bunun ıse yarayıp yaramayacagınız sız daha ıyı bılırsınız.

hangi erkek suçunu kabul etmişki hepsi aynı bünların arsız çocuk gibiler
ay evet nedir bü erkeklerin naz yapması bazen ben evde kendimi erkek zannediyorum bizimkinde bir naz bir naz ama sıktı artık çekemiyorum

hangisi kabul ediyor ki canım ben 11 yıllık evliyim kocamın hatasını kabul ettiği nadirdir yada kabul etse bile beni susturmaya çalışır konuşmamı dırdır olarak algılar sadecesen alttan alıp sakin davranmışsın adam yinede anlamamış sanırım artık senin biraz dişini göstermen gerekiyor belki öyle biraz kendine gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…