iyice çıkmaza girdik. ne olur sonumuz bilmiyorum. yıldımmm...
Valla bu erkekler boşanma dilekçesini görmeden yada evi terk etmeden akıllanmıyor ciddiye almıyor arkadaş zor bu işler ya
Alkolle başetmek çok zor.. Birde ipin ucu kopunca toparlamak zor oluyor.
Eşiniz dışarıda buluşacağı zaman annenize yahut bir yere gitmemeye çalışın, en azından siz evdeyken belki kendini frenler gibi geliyor bana.
Çocuğunuz var mı ?
hangi erkek suçunu kabul etmişki hepsi aynı bünların arsız çocuk gibilerçocuk yok. 4.5 senelik evliyiz. alkol sorunu yok. çok içen arkadaşları var 2-3 ayda bir onlarla karşılaşınca oluyor ne oluyorsa. alkol sorunu varmış gibi algılandı sanırım. özür dilerim. sorun en ufak bir tepkimde hemen daha baskın çıkıp hiç konuşmaması. suçluyken suçunu kabul etmemesi..
ay evet nedir bü erkeklerin naz yapması bazen ben evde kendimi erkek zannediyorum bizimkinde bir naz bir naz ama sıktı artık çekemiyorumBu kadınların derdi hiç bitmez arkadaşım hiççç bu varlıklar dünyada oldukça...
Kocadan çek,yetmiyormuş gibi annesinden,babasından,kardeşinden çek,içkisinden kumarına,aldatmasından,kaprisine nazına kadar çek.Bu devirde erkek olmak varmış valla her haltı ye yine el üstünde tutul offf yine sinirlerim bozuldu:84:
Sana gelince arkadaşım bırak hiç pas verme hep ilk adımı atan biz kadınlarmı olacağız? Biraz bilsinler eşlerinin kıymetlerini.Birde kadın gibi naz yapmıyorlarmı çıldırıcam
çocuk yok. 4.5 senelik evliyiz. alkol sorunu yok. çok içen arkadaşları var 2-3 ayda bir onlarla karşılaşınca oluyor ne oluyorsa. alkol sorunu varmış gibi algılandı sanırım. özür dilerim. sorun en ufak bir tepkimde hemen daha baskın çıkıp hiç konuşmaması. suçluyken suçunu kabul etmemesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?