Eşimle yine saçma tartışmamız

Talann12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
85
38
3
32
Eşimle güzel bir hafta sonu geçirdik. Ne olduysa birden oldu. Saçma küçük bir şeye boşuna tartıştık. Ben tabi Allah ne verdiyse saydım. Eski yeni neyden şikayetçiysem saydım. Ama bir çirkefleştim anlatamam. Eşim mecburi alttan aldı. Sonra barıştık. Demem o ki ne zaman eşimle güzel bir vakit geçirsek sonra böyle oluyor. Ben de sıkıntı nedir bilmiyorum.

Eşimle güzel bir hafta sonu geçirdik. Ne olduysa birden oldu. Eşimin arkadaşı sabahın köründe aradı konuştular. Ben sevmiyorum bu arkadaşını. Kızlarla ilgili fazla muhabbet yapan birisi. Şimdi yapmıyordur ama biz evlenmeden önce bir iki muhabbetini yakalamıştım. Ben de sinirle kavga ettim eşimle. Eşim zaten benim o muhabbetleri hatırladığımı bile unutmuş. Hatta muhabbetlerı bile unutmuş. Boşuna tartıştık. Ben tabi Allah ne verdiyse saydım. Eski yeni neyden şikayetçiysem saydım. Ama bir çirkefleştim anlatamam. Eşim mecburi alttan aldı. Sonra barıştık. Demem o ki ne zaman eşimle güzel bir vakit geçirsek sonra böyle oluyor. Ben de sıkıntı nedir bilmiyorum.
Valla konuyu okuyunca asıl sıkıntı sizmişsiniz gibi duruyor.

Başkasının kötü huyları yüzünden eşle tartışmak da neyin nesi?
Çok hatalısınız.
Eşiniz iyi alttan almış,ben olsam çok kızardım. Başkası yüzünden beni kıranı kolay kolay affetmezdim.

Genelde boyle seyler yazmam siz biraz kendinizi frenlemeyi ogrenirseniz tartisma yasamazsiniz

Geçmişte kalmış konuları bir defasında konuşun ve artık tamamen kapatın.

Ben gerçekten geçmişi sürekli ısıtan insanları anlayamıyorum.

Affedemiyorsaniz ayrilmalisiniz. Yolunuza devam etmeye karar verdiyseniz ve tekrarı olmuyorsa boşuna ilişkilere dinamit dosemeye gerek yok.

Eşimle güzel bir hafta sonu geçirdik. Ne olduysa birden oldu. Saçma küçük bir şeye boşuna tartıştık. Ben tabi Allah ne verdiyse saydım. Eski yeni neyden şikayetçiysem saydım. Ama bir çirkefleştim anlatamam. Eşim mecburi alttan aldı. Sonra barıştık. Demem o ki ne zaman eşimle güzel bir vakit geçirsek sonra böyle oluyor. Ben de sıkıntı nedir bilmiyorum.

Rahat batıyor belki :)

Back
X