Eşimle yurtdışına taşınma kararı aldık fakat?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlamadığım buraya konu açmadan eşinizle bu konuyu konuşmadınızmı?
Yani evde konusu geçiyor hmmm peki önce kk ya mı danışayım diye düşündünüz??
Detaylı olarak henüz konuşmadık akşam yüz yüze konuşulacak o yüzden fikir almak için yazdım

Doğru söylüyorsunuz çok teşekkürler

İlginç
Böyle bir konu geçse
Annem ve abimde bizimle gelcek hemde birlikte yaşayacaz diye konu açılsa, aa öylemi iyi ozaman akşama konuşuruz diyemem.
Tam olarak öyle konuşulmadı buraya yüzeysel yazdım

Tam olarak öyle konuşulmadı buraya yüzeysel yazdım

Anne neden abiyle yaşayamıyor bunu anlayamadım? Abi nerde yaşıyor? Abi sizinle gelip orda ne iş yapacak?
Abi nasıl bir insan yani,klan şeklinde yaşamaktan rahatsız olmayacak mı, kendi hayatı yok mu?

Son düzenleme:
Anne neden abiyle yaşayamıyor buu anlayamadım? Abi nerde yaşıyor? Abi sizinle gelip orda ne iş yapacak?
Abi nasıl bir insan yani,klan şeklinde yaşamaktan rahatsız olmayacak mı, kendi hayatı yok mu?
Normalde o şekilde yaşıyorlar beraberler yani annesiyle. Orada akrabamız çok var işçi olarak gelecek. Abisi kesinlikle rahatsız olmaz. İçine kapanık birisi zaten

Anne neden abiyle yaşayamıyor buu anlayamadım? Abi nerde yaşıyor? Abi sizinle gelip orda ne iş yapacak?
Abi bekarsa anneyle yaşaması anormal değilde,
Konu sahibinin evli eşide hala anneyle yaşamak istemesi, ondan kopamadığı için yurtdışına gidememesi normal değil bence

Sakin bi sekilde burda yazdiklarini ona soyle. Evliligin temellerinden biridir kominikasyon direk ben gelmem ben etmem deme bak fikri ayni kaliyorsa biz gitmeyi birdaha gozden gecirelim de. Direk negatif cumle kullanirsan ters teper

Kabul edilecek bir şey yok ki kesinlikle yapamam ben rahat edemem arada bi mesafe olmalı
Avrupa da ekonomi Gül Gülistan değil yalnız, çoğu kaynak bir iki yıl zor zamanlar geçecek diyor. Siz orada ne kazanacaksınız ki bir yıla ayrılacaksınız anne bağından ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…