Detaylı olarak henüz konuşmadık akşam yüz yüze konuşulacak o yüzden fikir almak için yazdımAnlamadığım buraya konu açmadan eşinizle bu konuyu konuşmadınızmı?
Yani evde konusu geçiyor hmmm peki önce kk ya mı danışayım diye düşündünüz??
Doğru söylüyorsunuz çok teşekkürlerSen aileni arkada bırakabiliyorsun da o niye bırakamıyor? Ne münasebet. Sinir oluyorum bu ana bagımlısı gelişimi tamamlanmamış erkeklere. Kesinlikle ikiniz gidin. Kırmamaya düşünme direk söyle eşine. O düşünmüş mü seni bu kararı alırken.
Yurtdışında insanlar birliktemi oturuyor diye düşünüyorsunuz?Burda olsa neyse de yurt dışında ayrı ayrı evler ilk etapta baya zor olnaz mı? Maddi açıdan
İlginçDetaylı olarak henüz konuşmadık akşam yüz yüze konuşulacak o yüzden fikir almak için yazdım
Tam olarak öyle konuşulmadı buraya yüzeysel yazdımİlginç
Böyle bir konu geçse
Annem ve abimde bizimle gelcek hemde birlikte yaşayacaz diye konu açılsa, aa öylemi iyi ozaman akşama konuşuruz diyemem.
İlginç
Böyle bir konu geçse
Annem ve abimde bizimle gelcek hemde birlikte yaşayacaz diye konu açılsa, aa öylemi iyi ozaman akşama konuşuruz diyemem.
İkisi de olmamalı bana göre madem öyle evlenme bu kadar kopamıyorsanAnen haydi neyse ama abi nedir yahu, koca admı niye evimde besleyeyim
Tam olarak öyle konuşulmadı buraya yüzeysel yazdım
İkisi de olmamalı bana göre madem öyle evlenme bu kadar kopamıyorsan
Normalde o şekilde yaşıyorlar beraberler yani annesiyle. Orada akrabamız çok var işçi olarak gelecek. Abisi kesinlikle rahatsız olmaz. İçine kapanık birisi zatenAnne neden abiyle yaşayamıyor buu anlayamadım? Abi nerde yaşıyor? Abi sizinle gelip orda ne iş yapacak?
Abi nasıl bir insan yani,klan şeklinde yaşamaktan rahatsız olmayacak mı, kendi hayatı yok mu?
İlginç
Böyle bir konu geçse
Evet işte anlattığım kısıma göre yorum yapılmasını istedim sadeceİyide biz sizin anlattığınız kadarını biliyoruz.
Yani annesiyle ve abisiyle mutlu bir yaşamda dilenebilirBen direkt gırtlaklarım mesela o kocayı
Kabul edilecek bir şey yok ki kesinlikle yapamam ben rahat edemem arada bi mesafe olmalıBence kabul edin, maaile yaşamak çok keyifli olur.
Hem eşiniz kırılmaz
Abi bekarsa anneyle yaşaması anormal değilde,Anne neden abiyle yaşayamıyor buu anlayamadım? Abi nerde yaşıyor? Abi sizinle gelip orda ne iş yapacak?
Abi nasıl bir insan yani,klan şeklinde yaşamaktan rahatsız olmayacak mı, kendi hayatı yok mu?
Sakin bi sekilde burda yazdiklarini ona soyle. Evliligin temellerinden biridir kominikasyon direk ben gelmem ben etmem deme bak fikri ayni kaliyorsa biz gitmeyi birdaha gozden gecirelim de. Direk negatif cumle kullanirsan ters teperUzun zamandır yurtdışı konusu gündemimizdeydi zaten fakat ailesini arkada bırakmak istemediği için kafası karışıktı. Şu an annesini de getirebilme imkanı oluştu. Fakat sorun şu ki lafı geçtiği zaman 1-2 sene sonra bizde ayrı bir eve çıkarız dedi. Evliliğimizin daha ilk yılları en çok yalnız kalmak istediğimiz bir dönem olacak. Ben evin içinde baya açık giyinen bir insanım annesi abisi olacak nasıl rahat hareket edip davranacağım. Hep bir diken üstüne olurum. Sadece bu değil bahsedemediğim bir çok durum var. Evli çift gibi olamayız yani. Direkt ayrı ev olmayacaksa gitmek istemem bunu nasıl kibar bir dille söyleyebilirim? Çok teşekkürler şi
Uzun zamandır yurtdışı konusu gündemimizdeydi zaten fakat ailesini arkada bırakmak istemediği için kafası karışıktı. Şu an annesini de getirebilme imkanı oluştu. Fakat sorun şu ki lafı geçtiği zaman 1-2 sene sonra bizde ayrı bir eve çıkarız dedi. Evliliğimizin daha ilk yılları en çok yalnız kalmak istediğimiz bir dönem olacak. Ben evin içinde baya açık giyinen bir insanım annesi abisi olacak nasıl rahat hareket edip davranacağım. Hep bir diken üstüne olurum. Sadece bu değil bahsedemediğim bir çok durum var. Evli çift gibi olamayız yani. Direkt ayrı ev olmayacaksa gitmek istemem bunu nasıl kibar bir dille söyleyebilirim? Çok teşekkürler şimdiden
Avrupa da ekonomi Gül Gülistan değil yalnız, çoğu kaynak bir iki yıl zor zamanlar geçecek diyor. Siz orada ne kazanacaksınız ki bir yıla ayrılacaksınız anne bağından ?Kabul edilecek bir şey yok ki kesinlikle yapamam ben rahat edemem arada bi mesafe olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?