- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
Böyle bir şey kabul edilemez. Asla deneme ve kabul etme derim. İstediğin tarzda da tepkini koy hakkındır.Uzun zamandır yurtdışı konusu gündemimizdeydi zaten fakat ailesini arkada bırakmak istemediği için kafası karışıktı. Şu an annesini de getirebilme imkanı oluştu. Fakat sorun şu ki lafı geçtiği zaman 1-2 sene sonra bizde ayrı bir eve çıkarız dedi. Evliliğimizin daha ilk yılları en çok yalnız kalmak istediğimiz bir dönem olacak. Ben evin içinde baya açık giyinen bir insanım annesi abisi olacak nasıl rahat hareket edip davranacağım. Hep bir diken üstüne olurum. Sadece bu değil bahsedemediğim bir çok durum var. Evli çift gibi olamayız yani. Direkt ayrı ev olmayacaksa gitmek istemem bunu nasıl kibar bir dille söyleyebilirim? Çok teşekkürler şimdiden
Aklıma Madagaskar filmindeki penguenler geldi bu uçak 6/9 ay toparlanmaz diyorlar Aslan da diyor ki 69 ay mı?Nereye gidiyorsunuz bilmiyorum ama yurtdışında ev işleri öyle kolay değil. Siz 1 2 yıl değil rahat bi 12 yıl beraber yaşarsınız bilginiz olsun. Hakkinizda hayırlısı olsun
Anlattığınız kısma göre yorum yapıyorum o halde:Evet işte anlattığım kısıma göre yorum yapılmasını istedim sadece
Yani arkadaşa göre de var demek ki fikir almak istemiş :)Onu biz nereden bilelim,ailenin iç dinamiği.
Ben,şöyle anlat desem ; olumlu yanıt alınacağına dair bir garanti yok ki.
Kendisi tartacak,kendisi ölçecek.
İstemiyorum diyecek,yahut olur diyecek.
Kırmamak adına net olmayan cvplar vermek yerine net bir şekilde tavrini belli edilecek.
Yani bunu zaten kendisi de biliyor. :)
Bence yok,sence var.
Kişisel farliliklar :*
Heh bende bunu diyorum, bicimde payamız vay amca biz niye gidemiyoyuzBir de daha siz düzen kurmadan anneyi ve kardeşi götürmek ne demek ya. Yurt dışında yaşayan biri olarak söylüyorum, anneyi, babayı veya kardeşi yanına temelli getirmek için çok ciddi gerekçeler sunmak gerekiyor ülkeye. Para olması oturum almak için yeterli değil. O yüzden bence bu dediği şeyi zaten yapamayacak.
Şaşırılacak bir şey yok aslında :) Farklı fikirler almak istedim sadece.Owww yeahhhhh konu sahibi psikologmuş ve bize danışıyor
Bir de daha siz düzen kurmadan anneyi ve kardeşi götürmek ne demek ya. Yurt dışında yaşayan biri olarak söylüyorum, anneyi, babayı veya kardeşi yanına temelli getirmek için çok ciddi gerekçeler sunmak gerekiyor ülkeye. Para olması oturum almak için yeterli değil. O yüzden bence bu dediği şeyi zaten yapamayacak.
Bu kadar anne bağımlısı bir adamla neden evlendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?