Eşimlee Alakalı .

Gamzelinin Annesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2019
29
72
3
29
3. Seneye girecegiz, evlilikde ondan once 4 senemiz var bebegimiz de 3 aylik olucak nerdeyse eşimle eskisi gibi degiliz sanki yada benmi oyle hissediyorum bilmiyorum ben koltukda esim baska bi koltukda yatiyo bebegimde besikle benim yanimda cinsellik oluyor evet ama sonrasi yok yine herkes gidiyo yerine yatiyo baska zaman ilgi gostermiyo sanki napıcam bilmiyorum esimle ayni odada iki yabanci gibiyiz oyle özledimki ona sarilip uyumayi malesef telefonuyla mesgul oluyo bende o oyle yapiyo diye telefonumla ilgileniyom ya da bebegimle zaten tum gunum bebegimle geciyo kolik birde ne beyin kaliyo ne kafa cildirmak uzereyim ben iyi bi eş iyi bi anne olmayi ayni anda beceremiyorum cok uzgunum

Yatak odamiz soguk bebek usur diye gidemiyoruz aslinda gidicemde kendi annemde biraz daha sicak odada yatin bebek hasta olur dedi, of bilmiyorum kafam allak bullak ne kadar zormuş sorumluluk boyle hayal etmemistim hic gercekten ne kadar toz pembe dusunuyormusum hamileyken

E bebek olmuş tabiki eski ponçikliğiniz cilveleriniz kalmicak öncelik bebek hele 3 aylıksa cinsellik varsa hele şükredin millet karısına dokunmuyor doğurunca !!! Rayına girer merak etme

Bende beceremıyorum kardeş bendede durum bu malasef

Özür dilerim de bu durumu tatlı tatlı kendisine söylediniz mi?
Siz de telefonunuzla neden uğraşıyorsunuz?
Siz sarılmayı ve onu çok özlediğinizi, madden manen ıhtıyacınız oldugunu ıfade ettınız mı ?
Bır adım sız atın

Bu seninle ilgili değil, kocanla ilgili. Seninle aynı durumdayım. Bizde çocuk yok. Alıştım sanırım ama bugün boşanskım dese koşa koşa giderim. Seviyorum da ama durum bu. Bir de öğrendim ki bütün kocalar böyleymiş. Çocuk büyüyünce okuldu falan takılırsn peşine. Eşin evde kalır.

Sadiye hanım günaydın vallahi evlilik kurumu bence bitmiş. Aslında evlilik de bitmiş. Burda okuduklarımı anneme anlatıyorum kadın hayret içinde kalıyor gerçekten evlılık kalmaz artık gıbı

Evde telefona dalmışken mesaj atın " özledim sana ihtiyacım var " diye biraz ilgi istediğinizi ona belli edin siz niye kabugunuza cekiliyosunuz denediniz mi hiç adım atmayı ?

Sadiye hanım günaydın vallahi evlilik kurumu bence bitmiş. Aslında evlilik de bitmiş. Burda okuduklarımı anneme anlatıyorum kadın hayret içinde kalıyor gerçekten evlılık kalmaz artık gıbı
Biraz marjinal olacak ama , Allah katında günah olmasa evlenmeden yaşardım. İmzayı atınca bu erkeklere birşeyler oluyor. Aynı anda hem vurdumduymaz hem de tahakküm sahibi oluveriyorlar . Ev hayatı vurdumduymaz, ana bacı İşleri tam bir tahakküm. Halbuki kimse kimseye mecbur değil. Fındık beyinleri almıyo işte. Soyadı değişince bunlara da bi haller oluyor vesselâm. Eğitimli cahil farketmiyor ne yazık ki.

İyi bir eş olmayı beceremeyen siz değilsiniz, eşiniz.

Bebeğinizle ilgili eşiniz yardım ediyor mu? Etmiyorsa ufak yardımlar isteyerek onu da dahil edin. Siz de nefes alırsınız biraz. Eğer tamamen siz ilgilenirseniz bebeğiniz sadece size yapışık hale gelir ve iyice bunalırsınız. Telefonlara gömülmek o kadar yaygın ki. Biraz konusalim dersiniz eşiniz ee konus diye cevap verir kesin. Değişik bir sey yapalım sıkıldım dersiniz tamam ne yapalım der. Böylece hep siz zorluyormuşsunuz gibi olur. Eleştirel şekilde söylemek yerine yürüyüşe çıkalım mı? Film izleyelim mi? gibi sıradan önerilerde bulunun. Kendinizi de suçlamayın sadece eşinizin iletişim konusundaki farkındalığı sizden daha farklı. Siz böyle giderse bir kopukluk yaşayabileceğinizden endişe duyuyorsunuz.

O bebeği tek başınıza yapmadığınızın farkına varın lütfen tüm sorumluluğu üzerinize almayın . Ben şuan hamileyim ve eşime arada bir bilinç altı işleme yapıyorum sen beni sev beni düşün benimle ilgilen bebeği ben hallederim

Cok dogru yazmissiniz. Bu unlulerin bir bildigi var.Asik olduklari kisi ile evlenmiyorlar..Iliskilerinin tadini cikariyorlar.Sonra cocuk istedikleri zaman bir imza..Bebek dogduktan sonra da boşan.:)))Garipsiyordum ama evlilikleri gorunce gercekten akillilik yapiyorlar diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…