- 10 Nisan 2019
- 29
- 72
- 3
- 29
- Konu Sahibi Gamzelinin Annesi
-
E bebek olmuş tabiki eski ponçikliğiniz cilveleriniz kalmicak öncelik bebek hele 3 aylıksa cinsellik varsa hele şükredin millet karısına dokunmuyor doğurunca !!! Rayına girer merak etmeYatak odamiz soguk bebek usur diye gidemiyoruz aslinda gidicemde kendi annemde biraz daha sicak odada yatin bebek hasta olur dedi, of bilmiyorum kafam allak bullak ne kadar zormuş sorumluluk boyle hayal etmemistim hic gercekten ne kadar toz pembe dusunuyormusum hamileyken
Bende beceremıyorum kardeş bendede durum bu malasef3. Seneye girecegiz, evlilikde ondan once 4 senemiz var bebegimiz de 3 aylik olucak nerdeyse eşimle eskisi gibi degiliz sanki yada benmi oyle hissediyorum bilmiyorum ben koltukda esim baska bi koltukda yatiyo bebegimde besikle benim yanimda cinsellik oluyor evet ama sonrasi yok yine herkes gidiyo yerine yatiyo baska zaman ilgi gostermiyo sanki napıcam bilmiyorum esimle ayni odada iki yabanci gibiyiz oyle özledimki ona sarilip uyumayi malesef telefonuyla mesgul oluyo bende o oyle yapiyo diye telefonumla ilgileniyom ya da bebegimle zaten tum gunum bebegimle geciyo kolik birde ne beyin kaliyo ne kafa cildirmak uzereyim ben iyi bi eş iyi bi anne olmayi ayni anda beceremiyorum cok uzgunum
Özür dilerim de bu durumu tatlı tatlı kendisine söylediniz mi?3. Seneye girecegiz, evlilikde ondan once 4 senemiz var bebegimiz de 3 aylik olucak nerdeyse eşimle eskisi gibi degiliz sanki yada benmi oyle hissediyorum bilmiyorum ben koltukda esim baska bi koltukda yatiyo bebegimde besikle benim yanimda cinsellik oluyor evet ama sonrasi yok yine herkes gidiyo yerine yatiyo baska zaman ilgi gostermiyo sanki napıcam bilmiyorum esimle ayni odada iki yabanci gibiyiz oyle özledimki ona sarilip uyumayi malesef telefonuyla mesgul oluyo bende o oyle yapiyo diye telefonumla ilgileniyom ya da bebegimle zaten tum gunum bebegimle geciyo kolik birde ne beyin kaliyo ne kafa cildirmak uzereyim ben iyi bi eş iyi bi anne olmayi ayni anda beceremiyorum cok uzgunum
Bu seninle ilgili değil, kocanla ilgili. Seninle aynı durumdayım. Bizde çocuk yok. Alıştım sanırım ama bugün boşanskım dese koşa koşa giderim. Seviyorum da ama durum bu. Bir de öğrendim ki bütün kocalar böyleymiş. Çocuk büyüyünce okuldu falan takılırsn peşine. Eşin evde kalır.3. Seneye girecegiz, evlilikde ondan once 4 senemiz var bebegimiz de 3 aylik olucak nerdeyse eşimle eskisi gibi degiliz sanki yada benmi oyle hissediyorum bilmiyorum ben koltukda esim baska bi koltukda yatiyo bebegimde besikle benim yanimda cinsellik oluyor evet ama sonrasi yok yine herkes gidiyo yerine yatiyo baska zaman ilgi gostermiyo sanki napıcam bilmiyorum esimle ayni odada iki yabanci gibiyiz oyle özledimki ona sarilip uyumayi malesef telefonuyla mesgul oluyo bende o oyle yapiyo diye telefonumla ilgileniyom ya da bebegimle zaten tum gunum bebegimle geciyo kolik birde ne beyin kaliyo ne kafa cildirmak uzereyim ben iyi bi eş iyi bi anne olmayi ayni anda beceremiyorum cok uzgunum
Sadiye hanım günaydın vallahi evlilik kurumu bence bitmiş. Aslında evlilik de bitmiş. Burda okuduklarımı anneme anlatıyorum kadın hayret içinde kalıyor gerçekten evlılık kalmaz artık gıbıBu seninle ilgili değil, kocanla ilgili. Seninle aynı durumdayım. Bizde çocuk yok. Alıştım sanırım ama bugün boşanskım dese koşa koşa giderim. Seviyorum da ama durum bu. Bir de öğrendim ki bütün kocalar böyleymiş. Çocuk büyüyünce okuldu falan takılırsn peşine. Eşin evde kalır.
Evde telefona dalmışken mesaj atın " özledim sana ihtiyacım var " diye biraz ilgi istediğinizi ona belli edin siz niye kabugunuza cekiliyosunuz denediniz mi hiç adım atmayı ?3. Seneye girecegiz, evlilikde ondan once 4 senemiz var bebegimiz de 3 aylik olucak nerdeyse eşimle eskisi gibi degiliz sanki yada benmi oyle hissediyorum bilmiyorum ben koltukda esim baska bi koltukda yatiyo bebegimde besikle benim yanimda cinsellik oluyor evet ama sonrasi yok yine herkes gidiyo yerine yatiyo baska zaman ilgi gostermiyo sanki napıcam bilmiyorum esimle ayni odada iki yabanci gibiyiz oyle özledimki ona sarilip uyumayi malesef telefonuyla mesgul oluyo bende o oyle yapiyo diye telefonumla ilgileniyom ya da bebegimle zaten tum gunum bebegimle geciyo kolik birde ne beyin kaliyo ne kafa cildirmak uzereyim ben iyi bi eş iyi bi anne olmayi ayni anda beceremiyorum cok uzgunum
Biraz marjinal olacak ama , Allah katında günah olmasa evlenmeden yaşardım. İmzayı atınca bu erkeklere birşeyler oluyor. Aynı anda hem vurdumduymaz hem de tahakküm sahibi oluveriyorlar . Ev hayatı vurdumduymaz, ana bacı İşleri tam bir tahakküm. Halbuki kimse kimseye mecbur değil. Fındık beyinleri almıyo işte. Soyadı değişince bunlara da bi haller oluyor vesselâm. Eğitimli cahil farketmiyor ne yazık ki.Sadiye hanım günaydın vallahi evlilik kurumu bence bitmiş. Aslında evlilik de bitmiş. Burda okuduklarımı anneme anlatıyorum kadın hayret içinde kalıyor gerçekten evlılık kalmaz artık gıbı
İyi bir eş olmayı beceremeyen siz değilsiniz, eşiniz.3. Seneye girecegiz, evlilikde ondan once 4 senemiz var bebegimiz de 3 aylik olucak nerdeyse eşimle eskisi gibi degiliz sanki yada benmi oyle hissediyorum bilmiyorum ben koltukda esim baska bi koltukda yatiyo bebegimde besikle benim yanimda cinsellik oluyor evet ama sonrasi yok yine herkes gidiyo yerine yatiyo baska zaman ilgi gostermiyo sanki napıcam bilmiyorum esimle ayni odada iki yabanci gibiyiz oyle özledimki ona sarilip uyumayi malesef telefonuyla mesgul oluyo bende o oyle yapiyo diye telefonumla ilgileniyom ya da bebegimle zaten tum gunum bebegimle geciyo kolik birde ne beyin kaliyo ne kafa cildirmak uzereyim ben iyi bi eş iyi bi anne olmayi ayni anda beceremiyorum cok uzgunum
3. Seneye girecegiz, evlilikde ondan once 4 senemiz var bebegimiz de 3 aylik olucak nerdeyse eşimle eskisi gibi degiliz sanki yada benmi oyle hissediyorum bilmiyorum ben koltukda esim baska bi koltukda yatiyo bebegimde besikle benim yanimda cinsellik oluyor evet ama sonrasi yok yine herkes gidiyo yerine yatiyo baska zaman ilgi gostermiyo sanki napıcam bilmiyorum esimle ayni odada iki yabanci gibiyiz oyle özledimki ona sarilip uyumayi malesef telefonuyla mesgul oluyo bende o oyle yapiyo diye telefonumla ilgileniyom ya da bebegimle zaten tum gunum bebegimle geciyo kolik birde ne beyin kaliyo ne kafa cildirmak uzereyim ben iyi bi eş iyi bi anne olmayi ayni anda beceremiyorum cok uzgunum
O bebeği tek başınıza yapmadığınızın farkına varın lütfen tüm sorumluluğu üzerinize almayın . Ben şuan hamileyim ve eşime arada bir bilinç altı işleme yapıyorum3. Seneye girecegiz, evlilikde ondan once 4 senemiz var bebegimiz de 3 aylik olucak nerdeyse eşimle eskisi gibi degiliz sanki yada benmi oyle hissediyorum bilmiyorum ben koltukda esim baska bi koltukda yatiyo bebegimde besikle benim yanimda cinsellik oluyor evet ama sonrasi yok yine herkes gidiyo yerine yatiyo baska zaman ilgi gostermiyo sanki napıcam bilmiyorum esimle ayni odada iki yabanci gibiyiz oyle özledimki ona sarilip uyumayi malesef telefonuyla mesgul oluyo bende o oyle yapiyo diye telefonumla ilgileniyom ya da bebegimle zaten tum gunum bebegimle geciyo kolik birde ne beyin kaliyo ne kafa cildirmak uzereyim ben iyi bi eş iyi bi anne olmayi ayni anda beceremiyorum cok uzgunum
Cok dogru yazmissiniz. Bu unlulerin bir bildigi var.Asik olduklari kisi ile evlenmiyorlar..Iliskilerinin tadini cikariyorlar.Sonra cocuk istedikleri zaman bir imza..Bebek dogduktan sonra da boşan.:)))Garipsiyordum ama evlilikleri gorunce gercekten akillilik yapiyorlar diyorum..Biraz marjinal olacak ama , Allah katında günah olmasa evlenmeden yaşardım. İmzayı atınca bu erkeklere birşeyler oluyor. Aynı anda hem vurdumduymaz hem de tahakküm sahibi oluveriyorlar . Ev hayatı vurdumduymaz, ana bacı İşleri tam bir tahakküm. Halbuki kimse kimseye mecbur değil. Fındık beyinleri almıyo işte. Soyadı değişince bunlara da bi haller oluyor vesselâm. Eğitimli cahil farketmiyor ne yazık ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?