inş cnm sağol bakalım evet hayatta herşey gelebiliyo insanın başınaallah kavuştursun canım inşallah çabucak geçip biter o 1 sene.hayat şartları işte insan nelere katlanmak zorunda kalıyor.belki işini tutturur sende yanına gidersin.ohhh ne güzel olur antalyada yaşamak.bebeğin için de güzel olur :) sıcak memleket.eğer sabredip duanı eksik etmezsen allah karşılığını mutlaka verecektir canım.kızın seni oyalar bir sene çabucak geçer
evet cnm tabiki sonrasıda olucak inş tutunurda orda iyi bi iştirde devamı gelir çalışamıyorum şuan kızım var ee eşimde gidicek yani çalışmam imkansız tabiki cnm doyduğun yer neresiyse orası memleketin oluyor evet tam benlik bi yer deniz sahil güneşş sıcak ama hayırlısı olsun zaman ne gösterir bakacağız yorumun için tşk ederimEşin Allah'ın izniyle işe girip kendini toparlasın, seni de alır yanına.
Sonuçta bir senelik kazancı ile idare edecek değilsiniz sonrasında da, sürekliliği gerekecek. Profilinde yazdığı kadarıyla sen de çalışmıyorsun, o orada sen burada böyle nereye kadar sürer ki, kazancı daha bereketsiz olur diye düşünüyorum.
Rızkınız oradaysa orada yaşarsınız ne güzel. Antalya da çok güzel şehirdir.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
sağol cnm yaa inş rabbim hakkımızda hayırlısını versin:Saruboceq:Herşey yolunda gider ve sizde gidersiniz kimbilir çok süre geçmeden. Hayırlısı olsun inş.
sağol cnm yaa allah kavuştursun sizide cnm hasretlik zor bi durumHayırlısı olsun inşallah, ben de şu an benzer durumdayım ama daha kısa bir zamanda gelecek nişanlım :/
sağol cnm yaa evet iş olsa buralarda çalışırdı olmayınca mecbur geçinmek zor yaüzüzüldüm ben yha şimdiii tabi işsizlik çok zor ev geçimii..çoçukta var..ğitsin demisim zatenm mecburen işi olsa kim ister yollamyı eşini gurbeteee zoorr sbır versin..
sağol cnm inş :Saruboceq:umarım hersey yoluna girer cnm hakkınızda hayırlısı olsun
sağol cnm yok cnm gelemeyecek malesef ne yapalım katlanıcaz artıkCabuk gecer canım ınsallah daha hayırlı olur sızın ıcın belkıde zaten aralarda gelır oyle degılmı
sağol cnm inş....Allah kavustursun canım ..
gelin cnm tabi bende gebzede oturuyorum yani 22 yaşındayım 22 yıldırda gebzedeyim seviyorum ben gebzeyi ne tarafında çalışıyo cnm eşin belkide komşu oluruzhihoyyytHayırlısı olsun canım bizde aynı senin durumundayız eşim 1 yıla yakındır Gebzede biz başka bir şehirde ama nasip olursa bizde yaza taşınacaz artık çünkü çok zor oluyor. Allah yardımcın olsun.
sağol cnm yaa zor vallahi işsizlik maaşı alıyor eşim daha yeni aldı 2 gün önce 300 tl ama onla geçinmek zor nette görüşücez artık bakalım zaman ne gösterecek bizeAllah kavustursun canim. parasizlik zor vallahi yaaa inan kriz hepimizi vurdu, yani bizi vurmasa bile eslerimizi vurdu...herkes perisan oldu...uzulme tatlim yurt disi falan degil en azindan sik sik gorusebilirsiniz yani...bi de bu tarafindan bak uzulme canim:teselli:
sağol cnm benim artık bu devirde maddiyat duygulardan daha önemli heleki çocuğunda varsa ona gelecek hazırlamak için çalışmak zorundasın allahım hakkımızada hayırlısını versin hepimiz için çocuklarımız içinde:Saruboceq:Duygularini anliyorum ama sunu soyliyim ki bircok insanin duygusal davranip veremedigi, cok guzel, mantikli bir karar vermissiniz. Hasret duyarsiniz tabii 1 sene, ama sonrasinda daha guzel gunler yasayacaksiniz insallah. Hakkinizda hayirlisi olsun.
gelin cnm tabi bende gebzede oturuyorum yani 22 yaşındayım 22 yıldırda gebzedeyim seviyorum ben gebzeyi ne tarafında çalışıyo cnm eşin belkide komşu oluruzhihoyyyt
sağol cnm yaa zor vallahi işsizlik maaşı alıyor eşim daha yeni aldı 2 gün önce 300 tl ama onla geçinmek zor nette görüşücez artık bakalım zaman ne gösterecek bize
sağol cnm benim artık bu devirde maddiyat duygulardan daha önemli heleki çocuğunda varsa ona gelecek hazırlamak için çalışmak zorundasın allahım hakkımızada hayırlısını versin hepimiz için çocuklarımız içinde:Saruboceq:
sağol cnm a.s.Allah kavuştursun...
hmm darıca uzak değil bize zaten çok iyi bilirim darıcayı denizi sahili var güzel bi yer duduyev diye bi çay bahçesi var ama denize yakın vede çok büyük değil ama güzel bi yer sürekli oraya giderdik hatta eşimle ilk orda tanıştık görüştürk:asigim: tanışırız valla cnm hatta burda buluşma düzenlenecek gebze darıca diye bi topik var orda tabi siz ne zaman taşınacaksınızİnşallah bende orada kimseyi tanımıyorum ne güzel olur tanışırız benim eşim Taysadda çalışıyor. Galiba şekerpınar olarak geçiyor ben bilmiyorum ama biz Darıcada ev tutacaz.
Nasip olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?