Eşimsiz nasıl geçicek günler :(:(

bunada şükür ne diyelim, daha kötüsünden iyidir canım.
İnş dilediğin gibi olur herşey, peki senin gitme imkanın yok mu ?
Canım öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum.
Hasretin hepsi zorda evlendikten sonra eşten ayrılmak çok daha zor.
Benimde eşim askeriyede, ama kavuşamıyoruz işte.
Şükürki sen eşinin yanında olacaksın.
Diyroum bazen keşke doğuda olsaydı beraber olsaydık, bizimki batıda noluyo ki
Hep ayrı hep ayrı (

Canım kavuştunuz mu siz ?

Allah kavuştursun canım. Seni anlıyorum, çünkü ben de eşimi bir gece nöbetçi olsa 24 saatte bile özlerim.
Ama artık telefon var, görüntülü arama var. Arada gidersin yanına. İyi yanlarını düşün.

CandaS kusura bakma canım mesajına geç uyandım :)) kavuştuk çok şükür. Allah kimseyi sevdiklerinden uzakta bırakmasın.

saol cnm benim allah seninde gönlüne göre versin eşin yanında olsun ayrı kalmak çok zormafoldumben
işte haziranın başında 6 gün izine gelicek nasıl geçicek o günler bilmem ama bunada şükür parada önemli ama kızımızın geleceğide önemli o yüzden yaşlılığımza yatırım yapıcazki rahat edebilelim gençlikte herşeye katlanabiliyosun ama yaşlanınca olmuyo rabbim sağlık versinde kazadan beladan korusunda eslerimiz gün olur hep yanımızda olur bunada şükür
CandaS kusura bakma canım mesajına geç uyandım :)) kavuştuk çok şükür. Allah kimseyi sevdiklerinden uzakta bırakmasın.
ayy ne güzel darısı bizim başımızaa cnm rabbim bidaha uzun ayrılıklar vermesin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…