eşimşn ailesi yüzünden yuvam yıkılıyo...

aynen canım sadece yanıma neden mama almamısım sanki mecburum ben onun karısının yanına gitmeye allahım yhaa aklıma geldikçe bi kaşık suda bogasım gelio adamı..... allahından bulsunlar inşallah benim yuvamla oynadılar onlar daha beter olsun 2 aylık yavruma bu duruma getirenleri allahım iki yakalarını bir araya getirmesin.

canım ben senin konunu okumustum cok üzülmüştüm. şimdi cok sevindim senin adına umarım hersey daha güzel olur senin için darısıda basıma ne diyim umarım eşim aklını başına alır.

inan o an öle bi sabır verdiki allah ben bile sasırdım tam azımı acıcakken susuyodum bebegim kucagımdaydı orda birbirimize girerdik açıkcası bebegim kucagımda olması umrum olmazdı hiçbişey orda onu öle bi hale getirirdim aklı almazdı ama bebegim kucagımdaydıı

eşin orada resti çekecekti.benim eşime, çocuğumun annesine bunları söyleyemezsiniz demeliydi.çok ağır ithamlar bunlar.yazıklar olsun o adama..

ahhh canım öle bi adamada ben hasrettim işte ona binlerce kez söledim yuvamız yıkılıcak kendine cekidüzen ver ayrı eve cıkalım bu böle olmaz diye amaa sonuc bu işte beni ciddiye almadı almadı sonunda yaptım açıkcası içim buzz gibi hepsine sadece su yavruma üzülüyorum okadar

hiç üzülme yavruna gül gibi bakarsın.eşinde eğer adamsa senin yanında olur ki bu saate kadar ne gelmiş ne aramış karakteri belli
hakkında hayırlısı olsun en doğru kararı vermişsin terbiyesiz adam

hiç üzülme yavruna gül gibi bakarsın.eşinde eğer adamsa senin yanında olur ki bu saate kadar ne gelmiş ne aramış karakteri belli
hakkında hayırlısı olsun en doğru kararı vermişsin terbiyesiz adam

aynen bence öyle düşünüyorum zamana bıraktım herseyi bakalım zamanla neler olcak.

eski konunuza göz attım...

ayrı bir eve rahat birşekilde çıkabileceğini sanmıyorum... hadi ayrı eve çıktınız nasıl ve neyle geçineceksiniz... babasının işinde çalışıyıormuş, evi ayırırsanız belki eşini kapının önüne koyar. yada parasını istediği gibi vermeyebilir. bunlarada hazırmısınız.. bence o nedenle korkuyordur eşiniz. ayrıca üniversiteyide bırakmış, büyük bir ihtimal eşinize çok kızıyorlar... bence biraz eşinide anla... iki arada bir derede kalıyor oda...

küfür olayını atlamışım... eşinizinde son derece psikolojisi bozuk... ona bağladım ben.

Son düzenleme:

eşim babasının işinde çalışmıyo eşim magaza sorumlusu onun iki arada bi derede kalması için bi sebep yok madem evlendi artık onlara karsıda mesafesini ve eşini koruması lazım cocuguna karısına sahip cıkması lazım g..tü sıkıstıgın kaçıyosa eger anasının dizinin dibinde otursun o zaman

ahlaksız adam kendi kızına karısına söylesin.arkadaşlar o kadar psikopat insan varki etrafta biraz içli dışlı olunca anlıyosunuz.en acısı bu psikopat insanların kocanız kayınvalideniz kayınpederiniz vs. olması.koca koca olsa bunları söyletmez.

Kusura bakmayın ama ben sizin anlattıklarınızdan farklı durumlar olduğunu düşünüyorum. 5 aylık ilişkide 3aylık hamile iken evlenmişsiniz 2 aydır tanıdığınız bir adamdn hamile kalmışsınız üniversite mezunu insansınız korunma yöntemlerini gayet iyi biliyorsunuzdur sizin hakkınızdaki düşüncelerimi buraya yazmak istemiyorum ama kendinizi de çok masum gibi göstermeye çalışmayın bence evlenip salonda yatmaya bile razı olmuşsanız vaktinde kendinize verdiğiniz değer de ortada zaten

yanlış anladım ozmn.. kusura bakma... ne kadar maaş alıyor eşin... yeter mi sence ayrı eve çıktığında... yeter hallederiz diyorsan kararından dönme ozmn...

arkadaşım yanlış anlamazsan bir sey sormak istiyorum. ailenizden hayatta olan bir erkek yokmu? baba amca abi dayı falan. diğier konularınızıda okulumustum . kp hiç bir şekilde annenize boyle hakaret etme hakkı yok. aileden bir erkek arasa soylense haddlerini bildirse arkanızda birileri olduğunu görseler? birde bazı arkadaşlar siz masum değilsiniz gibi imalrda bulumuş. siz o çocuğu evlilik once yapmış olsanız bile tek başınız yapmadınız. eğer sizin bir hatanız varsa onların oğullrınında var. kendinizi ezdirmeyin tepkinizi gösterin.
eşinizin burnu sürtene kadar da annenizde kalın.

ne yani bu or..pu lafını hakkettigimimi kastediyosunuz ben oldugu gibi açtım konuyu arkadasım evet kjaldım bu benim hatamdı degerlerim kimseyi ilgilendirmez bunun kendine verilen degerle bi alakası yok hatalar insanlara mahsus bişey siz hayatınızda hiç hata yapmadınız galiba burda beni suclu kılıcak eger hamile kalmamsa benim hatamsa size bişey diyemiyorum bunları hemcinsimden duymak beni şaşırttı insanları hatalarıyla degerlendiremessin aarkadasım or..pu lafının hiçbir açıklaması olamaz ne hata yapmıs olursam oluyum evet masumum tamam mıı umarım böle bişey başına yada cevrendekilerin başına gelmez o zamanda bunları söylicekmisin oda ayrı bi merak konusu..

yanlış anladım ozmn.. kusura bakma... ne kadar maaş alıyor eşin... yeter mi sence ayrı eve çıktığında... yeter hallederiz diyorsan kararından dönme ozmn...

belki büyük bi evde oturamıyız iyi esyalarımız olmaz ama hem geciniriz hemde huzurumuz olur kararımdan asla dönmem bundan sonra yüzlerini bile görmek istemiyorum.

babam kaçkere konustu canım laftan anlıycak insanlar degil benim ailemde onların seviyesine inicek insanlar degil oyüzden muhattap olmuyolar bende acmıyorum artık telefonlarını. aynen öyle yapıcam ayrı ev ya tutucak yada mahkemede görüşcez secim onun kararımdan asla dönmem

ne kadar ağır yazmışsınız.bazı şeyleri tasvip etmiyo olabilirsiniz ama bu kadar acımasızca eleştirmeniz de doğru değil bence

bence doğruı yapmışsın, eğer eşin sana ev tutmazsa ayrılalım derse , boşan böyle adam olmaz olsun , sürekli anasın eteğin altında , ve fazlada bekleme uygun aday bulup evlen o adamdanda 2 . çocuğunu doğur, adam gibi adam seni ve çocuğunu sahiplenirdi o küstah kayınbabaya ne demeli , gitmekle iyi etmişsin bence , lnsanın ruh sağlığı her şeyden önemli

artık bana evlilik zehir oldu cok kötü tecrübeler edindim ve artık hayatımı kızıma adamaya karar verdim bi kezdaha hayatıma adam almak kızımla arama kımseyi sokmak istemiyorum evlilik artık bana cok uzak boşanalım dersede kendine kalmıs bosanırız o eve asla dönmem.

İlk olarak ben kp hakkında tek kelime söylemedim hak etmişseniz de demedim değer yargılarınızı da eleştirmeden evlilik öncesi ilişki yaşayabilirsiniz bana ne kp or... Demiş haklı demedim ki asla demem tamamen sizin yaptıklarınız hakkında eleştiri yaptım ki buraya özelinizi açtıysanız eleştirilmeyi de göze alın bence. 2 aydır tanıdığınız birinden hamile kalmanızı eleştirdim bana göre çok çok çok yanlış 2 aylık iliskide beraber çorba yapılır çocuk değil . Sevgilinizi 2 ayda seçebilirsiniz ama çocuğunuzun babasını seçemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…