eşimşn ailesi yüzünden yuvam yıkılıyo...

ben farkındaysanız burAya sadece eşimin babasıyla oln durumu açtım hatamdan yakınıyorum hamile kaldım vs diye yakınmadım ve benim hatamı kımse eleştiremez ailem bile olsa ki öle bişey yapmıyolar için rahatlıycaksa sölim evet yaptım iyiki yapmısım cünkü bu bebek olmasa ben suan kafayı yerdim gayette mutlu huzurlu problemsiz bi bebegim var tekrar sölüyorum hatalarımı kımsenin eleştirmeye hakkı yok sizde oncaaa konudan sadece buna takıldın arkadasım konusmak için konusma senin yorumlarına baktımda kımse senin için haklı degilki zaten milletin canını sıkmak için elinden geleni yapışsın herkez kendi hatalarına baksın öyle milletin hatalarını yargılasın bence.

Istersen ilk tanistigin gun hamile kalirsin, istersen adami postalar cocugu kendine saklarsin....
Kimsenin sana o kelimeyi demeye hakki yok.
Normal bir Insan bu isi yapan kisiye bile demeye cekinirken ne ala torununun annesine yakistirma yapmak.
Aldigin kararin bence arkasinda dur, en azindan barissan bile devami gelmez..

kesinlikle arkasındayım kararımın asla dönmem ayrı ev tutana kadar ve bei ailesiyle muhattap etmeyene kadar dönmem

kesinlikle arkasındayım kararımın asla dönmem ayrı ev tutana kadar ve bei ailesiyle muhattap etmeyene kadar dönmem

Umarım bu kararından vazgeçmezsin.. valla ne yalan söyliyim benim kp. böyle bişey söylese kafasını kırardım onun..
Kusuruma bakma ama eşinede yazıklar olsun nasıl oluyorda sana bu lafları söyletebiliyor. Canım çok üzüldüm durumuna İnşallah eşin biran önce kendine gelir ve ayrı bir eve çıkarsınız

Sakın ezdirme kendini nolur bebeğine yazık.. Allah yardımcınız olsun

Arkadaslar konu sahibinin kp icin terbiyesiz demissiniz. Ama bence az kalir böyle adamlara namussuz denir bizim orada. Kiskirtici olmak istemiyorum ama insan olan or....ya bile nikah kiydikdan sonra bile bu sekilde hitap etmez. Cok sinirlendim

yukarıdaki yoruma cevaben "kimse benim hatalarımı eleştiremez " demişsiniz. İnanın niyetim kötü değil ama eleştirilmeye gelemeyecekseniz buraya derdinizi anlatmanın ne yararı var. Kp'nin yaptığı çirkefliğe söyleyecek söz yok, kimse tasvip etmez. AMA karşımızdakinin bize ilişkin algılarını şekilllendiren yine bizim duruşumuzdur. Hamile kalmanıza falan bir şey demiyorum ama evliliğinizi kayınpederin evinin salonunda yaşamaya razı gelmiş olmanız (ki bildiğim kadarıyla üniversite mezunusunuz) sizi maalesef onların gözünde kolay lokma gibi göstermiş. O evden ayrılarak attığınız adımla da masaya yumruğunuzu koymuşsunuz. O eve dönüp dönmemek konusuna gelince: Ben bana o şekilde hitap eden kp'nin evine zaten gitmezdim, ama bana o lafı ettiren kocamı da siler atardım.

Ay canım ya neler yaşamışsın sen yine okudum çok üzüldüm hemde çok sinirlendim bu nasıl bir kp dir böyle ya nasıl laflar bunlar ya off off

başından eşimi cok seviyodum ve gercekten insanlar basta körleşiyo sanki perde iniyo gözüne ama sonradan sonradn gözüm açılmaya basladı ve işte sonuc bu o eve asla dönmem ama eşimide onlara yem etmem biliyorumki oda bu lafı yediremedi kendine ama babasının annesının korkusuna cıtını cıkaramıyo neden korktugunu anlamıs degilim normalde beni asla kimseye ezdirmez ama konus annesi babası olunca tıkanıyo sanki konusmak istiyo ama konusamıyo ha hatalı degilmi evet cok hatalı ama onun ailesi olmasa biz huzurluyuz bilmiyorum bu böyle nasıl olur ama tek bildigim sey ben o eve asla dönmem nefret ediyorum o adamdanda kadındanda hala o lafları kulagımda cınlıyo belki ben annemin evine gelmeseydim inanın o evi baslarına yıkardım halada onlardan bunun acısını cıkartmak istiyorum bu laf onların yanına kalmamalı cok cok kötüyüm ama esimle ayrı oldugum için degil o lafı hala hazmedebilmiş degilim ve her dakika her saniye içim içimi yiyo adamı bogasım geliyoooo

Haklısınız sinirlenmekte. O lafı o mesleği icra edenler bile kaldıramaz, çok ağır. Aileniz ne diyor peki, yanınızdalar mı?

Haklısınız sinirlenmekte. O lafı o mesleği icra edenler bile kaldıramaz, çok ağır. Aileniz ne diyor peki, yanınızdalar mı?

ailem herzaman arkamda allahım onlardan razı olsun hiç başımdan eksik etmesin her durumda yanımdalar beni suclamadan yargılamadan onların yanında kendimi güvende hissediyorum bana sıgıntı muamelesi asla yapmıyolar ama bu ailesi olcak karaktersizler benim ailemin yuvamı yıkmaya calıstıgını düşünüyolar onlardan nefret ediyorum allahım aklıma geldikçe çıldırıyorum yaa

bence de dönme geri hemde asla.beni hatırlarsın belki dertleşmiştik seninle diğer konuda bende bu haftasonu kv yüzünden tartıştım eşimle ve eşyalarımı topladım annemlerde kaldım bikaçgün eşimede ya ayrı ev tut ya da ben gelmiyorum dedim oda babasıyla konuştu ve sonuç şimdi ev arıyoruz kp lere önce onlar taşınacak sonra biz

Ay canım ya neler yaşamışsın sen yine okudum çok üzüldüm hemde çok sinirlendim bu nasıl bir kp dir böyle ya nasıl laflar bunlar ya off off

sormaaa kaderimidir nedir anlamadım ama artık kararımı verdim son derecede bu yolda yürümeye böyle kararlı olmaya niyetliyim allahım içime öyle sogukluk verdiki ne biş acım var ne üzüntüm sadece gercekten suan hem mutlu hem huzurluyum hiç bişey kafama takmıyorum o sahsiyetsizin lafları hariçç... sen nasılsın peki

onların ne düşündüklerini boşverin. yaptıkları zaten ne yapıda olduklarını belli ediyor. ailenizin yanınızda olması büyük şans. bu işin sonu ne olursa olsun, ne kendinizi ne de ailenizi ezdirin. onurunuzu çiğnetmeyin .

ahh canım adını inanki cook svindimmm ne güzel eşinle çok mutlu olursun inşallah darısıda benim başıma inşallah ne diyim ki başka cok

ahh canım adını inanki cook svindimmm ne güzel eşinle çok mutlu olursun inşallah darısıda benim başıma inşallah ne diyim ki başka cok

canım çok sağol bende sevindim ama onlar taşınmadan inanamıycam heralde bu işe evet darısı senin başına çok üzüldüm sana ya seninde ayrı evden başka çözümün yok gerçekten

bu konunun bi öncesinde yaptığınz bi tartışma yada süregelen bi sürtüşme var mı? yani anlattığınız mama olayı iççin tartışma çıkarılmaz hatta öyle kötü bi söz asla söylenmez.

ama bence eşiniz hatalı değil kayınpeder daha yakınım bile eşimin yanında bana öyle bişey diyemez.adamı mahveder ...

eşim yanımızda degildi zaten sonradan geldi o ben anlattım böle böle diye daha önceden tartısmalarımız oluyodu ama ortada hiç bişey yoktu durup dururken neymiş mamasını niye almamısım kaynanın yanına gidicez bilmem ne benim o kadının iş yerinde ne işim var 2 aylık bebekle üstelik aşısını yeni olmus cocuk zaten canı yanıyo benim içim parçalanıyo ayy aklıma geldikçe elim ayagım titriyo sinirden yaa.

hiç dönme
kp bana o....diyecek eşim mal mal bakacak
ondan koca olsa ne
öyle kocan olacagına hiç olmasın
inşaattan bi tane kereste al yanında koca diye gezdir daha iyi be

ya kızlar cidden sıkıldım şu boşanmalardan kızmayın ama öyle
yuuva kolay kurulan birşey değil
kv kb yüzünden evlilik yıkılmaz evlilik işin içine aldatma küfür(yani ahlaksızlık) ve saygıyı yütirdiğin zaman olacak birşey
yaşadıklarınız kolay şeyler basit durumlar değil sizi anlıyorum ve çok üzülüyorum
bunun sonucu boşanma değil aksin eşine daha çok bağlanmaktır
eşinle birbirinizin arasına kimseyi sokmamaktır bence
ha eşin destek değildir umursamıyordur ilgisizdir.. bununda sonu boşanmak değil onu cezalandırmaktır
burnunu sürttür ki oda kıymetini bilsin
hala devam ediyorsa bu halleri en son çözümdür boşanmak
kolay kurulmayan uğraş verip sıkıntı çekilmeyen hiç bir evlilik yoktur
sen üstüne düştükçe o kendini bişey sanır
oyüzden sen bir adım geri çek kendini
ömür boyu ailesinin yanında mı kalcak seni yavrunuzu özlemeyecek mi
evliliğin ilk yıllarında olurmuş en çok boşanmalar.....
daha birbirinizi tam olarak çözmeden biribriniz hakkında hüküm vermeyin
boşuna dememizşler
zahmetsiz rahmet olmaz diye
biraz uzun oldu galiba ama iş bu.........
bir evlilikte 3. kişi varsa eğer 2. kişiye indirmek kadına düşüyor
eşini tavlayacak olanda onu kendine kul köle edecek olanda sensin
biraz meşakkatli ama meyvesi güzel olan birşey
senin yapman gereken kendine zarar vermeden sabrederek bu günleri atlatman

boşanmak çözüm değil
sadece lüzumsuz insanları sevindirmek olacak
değmez yani aile için boşanmaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…