kızlarr demin eşim aradı konustuk baya sanırım ayrı ev tutmaya ikna oldu tabi ailesi tekrar doldurmassa inşallah allahım ayrı ev istiyorum başka bişe degilll.
inşallah eşin gerçekten ikna olmuştur umarım en kısa zamanda evinizi ayırırsınız canım
kayınbaban çok terbiyesizmiş böyle biriyle aynı çatı altında yaşanmaz
inşallah eşin gerçekten ikna olmuştur umarım en kısa zamanda evinizi ayırırsınız canım
kayınbaban çok terbiyesizmiş böyle biriyle aynı çatı altında yaşanmaz
Yemin ederim ben o anda o adamın üstüne atlar bir güzel döverdim.
Haysiyetsize bak, dolduruşa gelen ve eşinin arkasında olmayan
bir koca ile evlilik mi yürüteceksiniz hala yaaa. Neyin çabası bu
nasıl sindirebiliyorsunuz anlayamıyorum.
Yuhhh..
Hep der mi ? Bu ne ya nasıl bir cüret..
Eşiniz de sadece bozulmuş maşallah, lütfetmiş..
Aynı eve gelin gitmişsin anladığım
Bu kayınpederin olacak adam da nasılsa bana muhtaçlar deyip her rezilliği ele almış
Çok zor bir durum ama
Lütfen eşiniz yeni ev yeni düzen kurana kadar gitmeyin
Giderseniz yeni ev hayal olur, o kayınpeder de hepten havaya girer, daha beterleri yaşanır
Kizlar sorunun bi kismi cozuldu esimle babasi cok buyuk kavga etmisler haspamin akli yeni basina gelmis kvde evden kovmus o adami ve tekirdaga gitmis simdi eve dondum adam yok esim kiraci evden cikar cikmaz o eve tasinicaz dedi yemin billah etti altinlarim kvdedeydi onlari aldi bana verdi ve bana artik tek laf ettirmiyo.
Kizlar sorunun bi kismi cozuldu esimle babasi cok buyuk kavga etmisler haspamin akli yeni basina gelmis kvde evden kovmus o adami ve tekirdaga gitmis simdi eve dondum adam yok esim kiraci evden cikar cikmaz o eve tasinicaz dedi yemin billah etti altinlarim kvdedeydi onlari aldi bana verdi ve bana artik tek laf ettirmiyo.
gözün aydın canım
ama yinede gözünü dört aç hazır gelmişken hep burda durun barışalım olayı olmasın
üstüne git evi sürekli hatırlat baktın çıkmıyor kiracı başka bir eve gidin
ama eşinle arana kimseyi sokma biraz kadınlığını kullan ve kv lere karşı siyasi ol ezdirme kendini ayakta dur
Kizlar hepinize tesekkur ederim yorumlariniz icin evet kiraci kisa bi sure sonra gidiyo esim yemin etti yani oraya gecicez evdeki durumlar simdilik iyi adam eve gelmiyo esimede surekli o gelirse brn giderim diyorum ki zatn kvle ayrilma noktasindalar ama bizim yuzumuzdrn degil adamla aralarinda kavga etmisler simdi ben burdan sunu anliyorum coook aht ettim 2 aylik bebegime bunu yasatiyolar bizim yuvamizla oynuyolar allah onlarin yuvasini beter etsin dedim demekki yuva yikanin yuvasi olmuyomus gercekten acikcasi umrumda degil benim yuvamla oynadilar benim yuvami yikmaya calistilar allahim bunagoz yummadi onlari beter etti