eşin ailesi ve mesafe

O halde, bizlerde, eşimizin gelemeyeceği saatlerde annelerimizde yiyelim :) akşamda eşlerimiz tek başına yada kendi annesinde yesin..

Son düzenleme:

emin ol bende seni anlıyorum aynen öylee
tabiiki öyle düşünsene kavgalı gürltülü durumlar olduğunu..Allah korusun..
ama hep söylüyorum yine söyleyeceğm..bugünlerimze şüküüür.. :)

daha yeni gördüm yazdığını taa sabah yazmışssn ama
bende senin gibi acayip sabırsız ve tahammülsüz bir insanım yapım bu..
çoook güzel ifade etmişssin..

eveeeet güzel örnek.. bende öyleyim işte yaa..bak mesela bu konuyu açtım ortada çok şükür büyük sorunlar yok..ama "ya ileride olursa,şöyle yapmalıyım,böyle yapmalıyım"falan derim kendi kendime..
eşinede açık olman süper

Egem ben kendi adıma şöyle söyleyeyim. Her Allahın günü olmasına gerek yok haftada iki kez annem çağırsa ve orada yesek, çay meyve faslı derken geç saatlere kadar onlarda otursak, üstüne annem "bu gece bizde kalın" falan dese, bir değil belki iki değil ama üçüncü haftada eşim yumruğu masaya vurup "yeterin artık" der. Çünkü benim annemin evi de ona EL. O da orada rahat değil. İster istemez diken üstünde. Bir hareket mi görüyor hayır, ama olmuyor işte. Kendi annesinde saatlerce dursa sorun yok ama benim annemlerde birkaç saat sonra daral geliyor adama. Ben de bunu bildiğim için annemlere gittiğimizde asla sıkılmasına, daralmasına müsade etmem, tam zamanında "kalkalım artık, biz gidelim anne" derim.

Hamilelik konusuna gelince, benim KV daha fol yok yumurta yokken "şuram ağrıyor, buram ağrıyor, şunum var, ben bebek bakamam" deyip çıktı. Ev tutarken "annene yakın olman daha iyi, ilerde çocuk olunca iyi olur" dedi hep. Eee şimdi ben doğumda annemi istersem, KV 15-20 gün semtime uğramasın, ben direk kendi evime gelip orada kalayım istersem haksız mıyım?

çok haklısın arkadaşım..
bende fazla kalıp sıkmamaya çalışırım..bazı haftasonları eşime git arkadaşlarının yanına derim..bende annemin yanına gider bolca vakit geçirmeyi planlıyorum

Kv ile kesinlkle mesafeyi baştan koymak lazm. İlk nasıl tanırsa öyle gder.ah..ah..

Kv ile kesinlkle mesafeyi baştan koymak lazm. İlk nasıl tanırsa öyle gder.ah..ah..

ben koydum sanırım..istemezsem hayır dyorum.beni arayamıyor
ama bu seferde eşime kükrüyor..
aaayy ne zor işler bunlar yaa

en mesafeliniz benim sanırım.eee bu mesafe birazda mecburiyetten.eşimin ailesin yerin 9 kat altına gömünce haliyle pek bir uzak oluyoruz (y)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…