bugün baş başa yiyeceğiz eşimle dediğin gündü mesafe koyduğun gün, iyi niyetin fazlası bende şüphe ve antipati uyandırıyo nedense
Anneye kıyamamak ayrı konu da...Her gün anneye gidilecekse veya annede yemek yenecekse,neden evleniliyor :)
Anne de çocuğunun evlenip yuvadan uçacağına manen kendini hazırlamış olmalı.
Sonuçta kendisi de evlenip evinden uçmuş.
Herneyse...Ben her gün annelere gitmek veya annelerde yemek meselesine karşıyım.
Bir de bu gidişler rutine binerse,asla rutini kıramazsınız.Mesela her cuma giderseniz,taş çatlasa gitmeniz gerekir.
Ama şu da bir gerçek ki,anneler yavrularını yedirip doyurmak ister.Yaptıkları yemeklerin yenmesinden mutluluk duyarlar.
Eğer oğlanı-gelini eve alıştırmak gibi başka bir niyet yoksa,yemek şevkini kırmamak için,tencere ile yemek alınabilir.
Mesela benim annem olsun,kayınvalidem olsun,sipariş yemek yapmaya bayılırlardı.
Annecim,sen çok güzel yapıyorsun,bize de yapar mısın veya ayırır mısın,uğrayıp alırız derseniz,eminim yine mutlu olur.
eski konumdanda hatırlarsın belki bu konudan ne kadar muzdarip olduğumu son bir haftadır teşebbüsü yk artık anlamaya başladı sanırım her defasında hayır cevabını aldığı için. Güzellikle hayır diyorum hiçbirinde ay ayıp oluyo gidiyim bari demedim, sanki herkes haftanın 2-3 günü başka yeremi gidiyor yemeğe var yemeğim deyip Teşekkür ederim.
tencereyle yemek yapıp gondermek :)
ısı yok kayınvalıdenın ugrasmı arıyo nedır bılemedım
yaa canım benm sen ne diyosun işi yok tabii..
gel gezelim de 7/24 gezer seninle yok demez..
birde hamarat mantılar tatlılar aklına ne gelirse..sürekli yapar ve yapmaktan büyük mutluluk duyuyo..
eee böyle işi olmayanlarda çevresindekilere sarma ihtiyacı hissediyor işte
arada yapsın o zaman sız ugrayıp alın evınıze gıdın ama sonra ,
yemek yapınca mutlu oluyordur belkı
ama alıskanlık halıne getırıp sureklı yapması kotu olur
hatırlıyorum canım..
işte bende öyle yapıyorum ama içim içimi yiyor bi yandan da ay oğludur özlüyor ne yapsın diye..
hayır diyorum hep ama vicdanım rahat etmiyor bu seferinde..
benim k.v apartmanda ki tüm komuşlarmla tanışıyo..geçenlerde benim komşulardan biri "kıııızz kaynanan niye gelmiyor hiç görmüyoruz" dedi..
bende geliyor ama çalışıyoruz ya falan dedim..yani bu salak laflar hep var.. size ne yani!
sende eşinle sorun yaşamayacaksan sürekli gitmemekle en iyisini yapıyorsun..
herşey eş de bitiyor ama
Bence siz böyle yaparak bir mesafe koymuşsunuz zaten oraya her çağırdığında giderseniz mesafe yok oluyor bi de kv ile asla içli dışlı olma taraftarı değilim hep bi saygı çizgisi olmalı olmayınca ilişkiler laçkalaşıyor. Allahtan eşiniz sizin dediğine uyuyor pek anası dediğim dedik değil. aranızdaki dengeyi bu şekilde korumaya devam ederse birşey olacağını zannetmiyorum. Haftanın 2 gününden fazla yemeğe gitmeyin istemiyorsanız. ama pat diyede 2 güne indirmeyin her gün gidiyorsanız.
şimdi 5 güne düşebilir. sonraki hafta yada bir sonraki hafta 4 güne düşe böyle yavaş yavaş arayı uzatırsanız daha iyi olur
tabı kı hergun gıtmenıze gerek yok.haftada bır yeterlı.arada sıze yemek yapıp gondernek ustemesı buyuk jest.sahsen benım kayınvalıdem uzakta.senede 1-2 tabak yemegını anca yerım.keske yakında olsa da bıraz uzerımden yuklerı alsa dıye dusundugum oluyor.ne de benım esımde onun da evladı.kendı annem bana nasıl yardımcı olmak ısterse o da ısterdı dıye dusunuyorum.
yook hergün hiç gitmedim evlediğimizden beri.. 2 aylık evliyim bu arada..
çok şükür eşim dediğimden çıkmaz..üzmekten hep korkmuştur..ama bana tamam diyip belki içinden üzülüyordur diye tereddütlerim oluyor..
ve ilerde aksi olmaz inşallah..
ve düşünsenize aralarını bozmak en son isteyeceğim şey olur :18:
çok konuştum sanırım..inşallah hep böyle devam edebilirim..ve sennde durumlar istediğin gibi olur inşallah arkadaşım..yanyana oturmakla asıl sıkıntı sende olmuş çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?