Kuslar, cocuklari büyüyüp yuvayi terk edesiye kadar, cocuklari a güzel yuva yapip, kanatlarini kuvvetlendirmek icin, herseyi yapiyorlar. Yavrular büyüyüp, kanatlarini kuvvetlendikten sonra, yuvayi terk edip, kendi yasamlarini saglayip, kendilerine yuva yapiyorlar. Aynisini insanlar da yapsa, her Anne baba, cocuklarinin ayaklarinda durasiya kadar güzel bir yuva verip, ve sirtini kuvvetlendirse, ve cocuklarinin sade mutlulugunu, sagligini ve kendi yuva kurmasini diese ve onlardan baska hicbir sey beklemese, cok aileler yikilmaz ve cocuklari Anne ve babayle büyür. Ne yazikki, cok babalar ölmeden önce, erkek cocugun, an en sana emanet, yada sen artik ailenin babasisin deyince, bu Adam kendi ailesini ikuramiyor, kurarsada mutlu olamiyor.
Herkes hic sucsuz bir zor duruma gelebilir, mesela kaza gecirir, hasta olur vs o yüzden calisamaz, o zaman aile beraber elele hep beraber yardim Eder, zor durumdan cikasiya kadar, ama öbür türlü, katiyyen. Eli ayagi tutan lütfen calissin ve kendi ayaklarinin üzerinde dursun.
Sein dedigin Adam, en iyisi evlenmesin. Cünkü baktigi annesi ve kardesleri var. Evlendiginiz zaman, sen hicbir zaman önde olmiyacaksin onun icin, önce hep annesi ve kardesleri durar, sen ve sen in cocuklari ikinci sirada beklersiniz bizede biraz zaman veya para ayirsa diye.
Kardesleri calisiyorsa, annesi de calisabilir ve kendi yasamlarini kendi ellerine alabilirler. Ben asla böyle bir Adam istemem.
Herkes hic sucsuz bir zor duruma gelebilir, mesela kaza gecirir, hasta olur vs o yüzden calisamaz, o zaman aile beraber elele hep beraber yardim Eder, zor durumdan cikasiya kadar, ama öbür türlü, katiyyen. Eli ayagi tutan lütfen calissin ve kendi ayaklarinin üzerinde dursun.
Sein dedigin Adam, en iyisi evlenmesin. Cünkü baktigi annesi ve kardesleri var. Evlendiginiz zaman, sen hicbir zaman önde olmiyacaksin onun icin, önce hep annesi ve kardesleri durar, sen ve sen in cocuklari ikinci sirada beklersiniz bizede biraz zaman veya para ayirsa diye.
Kardesleri calisiyorsa, annesi de calisabilir ve kendi yasamlarini kendi ellerine alabilirler. Ben asla böyle bir Adam istemem.