belki herkes bir olmayabilir ama sakın ha sakın bu riski göze alıpta kabul etme sende aynı benim gibi rahatına düşkün biriymişsin ben 1 sene oturdum dövüş kavga anca ayırabildik evimi artık zorlamayla oldu yani ve ben aklına gelmicek sıkıntılar yaşadım arkadaşlarında dediği gibi ev üstüne ev kurulmaz sen aynı evde kalmayı kabul ettiğin anda özgürlüğünü çöpe atmış oluosun sürekli gözetim altındasın hem evdekiler hem çevredekiler açısından kaynanan binde ii olsa aynı evde sorun çıkıo bi evin bi kadını olur iki kadını olunca sorunlar artıo eğer eşinle arandaki saygıyı yitirmek istemiosan sakın aynı evi kabul etme boşver ayrı ev açın kira olsun madem ikinizinde işi ii Rabbim yuva kurana yardım eder zamanla ne olduğunu hiç anlamazsınız ben evlendiğimide eşimin doğru düzgün işi yoktu şimdi şükrediorum halime rahat bi yaşantım var ve nerden nereye geldik her şey olur zamanla siz birbirinize sımsıkı tutunun ve sakın bu konudan dolayı tartışmayın sen sevgilini ikna etmeye bak...
İkna olur sanırım bakalım hayırlısı..
kabul etme, 1 oda 1 salon evde otur genede birlikte oturma.bu arada kac yasindasin? bekleyin 1-2 yil bu arada para biriktirisiniz evinizi alirsiniz.
24 yaşımdayım sevgilimde 27. zaten istesek de istemesek de en az 1 sene bekliyeceğiz. Çünkü para toparlamamız lazım. dediğim gibi şartları oluşturmamız gerekiyor.
gormemisim bide kaynin mi varmis evde. kesinlikle oturma. evin icinde istedigin gibi giyinemez, kocanla sakalasamazsin. gece odaniz da gulusemezsiniz,cilvelesemezsiniz .guzel yillariniza yazik etmeyin.
kayın evde değil canım yaa. 2 abisi var. biri farklı bir şehirde yaşıyor. öbür abisi ailesinin olduğu şehirde yaşıyor ama kendi evinde ayrı. evli barklı çocuğu var 1 tane.