Eşin Ailesiyle Beraber Yaşamak

kızlar bu arada düğün söz nişan kına gecesi toplamda ortalama kaça patlar.. çok caf cafa gerek yok günümüz şartlarına göre..

kına salonu 400 den başlıyor, pastalı düğünler 2-3 bin. yemekli düğünler 5-10 bin. fotoğrafçı 500- 1000 falan. kamera falan da var işte. kına çerezi falan 100- 150. araba süslemesi var.

hayatının hatasını yapma bence ayrı yaşayın... bende beraberim kayınvalidemle ama bin pişman oldum kabul ettiğime kim ne derse desin 2tarafta melek olsun isterse ama aynı evin içinde olmuyo

mümkünse ayrı eve çık.ev üstüne ev olmuyor çünkü.

sakın kabul etme bu devirde nasıl hala bular konuşuluyor
sende çalışıyormuşsun madem 2 senede ev alabilcek 2 sene sonra evlenin daha iyi
hiç öyle ayrı evde oturunca gezip tozamıyoz evimizin eşyaları düşük model oluyor diye birşey yok
o eşyaları eşimle rahat rahat kullanıcaksam varsın düşük olsun eşyalar
evimdeki içimdeki huzur herşeyden önemli
zaten şart koşulmuş küçük oğlum gelinim bakacak bana ohh ne ala
böyle diyen birisiyle zaten aynı evi düşünemiyorum

Son düzenleme:
nazının geçtiği kendi anne babanla oturmak bile bazen zor geliyo insana..hal böyleyken yanlarında hep dikkat etmen gereken insanlarla yaşamak kabus olur..kaynanam bana 3 gün kalmaya geldiğinde bile kendimi dışarı atıyorum..tabii birazda yapı meselesi ama yapın müsait olsa bile inan bana biyere kadar gidersin..

ev senin evin mi olucak kayınvaldenin mi. kesinlikle kabul etme. huzurun olsun kirada otur daha iyi. aynı mahallade bile oturmak iyi değil bence.

birde su var ki ; ev alıcaz derler ama almazlar ,evi alsalar da taşınmanızı istemazlar .çünkü size çok alışmış olurlar .

21 aylık evliyim eşim terk erke çocuk. eşimin ailesinden farklı şehirde yaşadığım halde ufak defek akıllar verir kayınvalidem

bu arada aranıza yeni katıldım.:)

Back
X